Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako plaćaš na klik, bez obzira na kom si paketu, nema provizije.

Aha. *** tek od sledećeg meseca mi na klik.

A što ne plaćaš karticom, tu nemaš provizije, al moraš i e račun...

Nema veze platio sam im. Eto im 25 dinara :D

Свеједно је чудно да Теленор нема рачун у ТБ.

Samo fizička lica

Imam pitanje pa ako neko zna:

Da li mogu sa tom aplikacijom sa androida da platim devizama nekom fizickom licu u inostranatvu recimo 300eur? Znaci popunim swift,iban i to je to ili ipak to nije toliko jednostavno?

Jer sad u redovnoj banci moras da ides pa popunis nalog oa moras otvoriti devizni racun pre toga pa cekas itd.

Svugde moras otvoriti devizni racun.
Mozes sve online. Moze i u RF online. Samo moras zvati prvi put da pitas kako.

Pa u TB ima automatski otvoren i devizni račun uz ovaj tekući dinarski. U android app ima opcija plaćanja ka inostranstvu, ali je ja nisam isprobao.

Da, u TB je brze prilicno.

Па не може тек тако послати у иностранство,без навођења разлога и достављања доказа за то.

Па не може тек тако послати у иностранство,без навођења разлога и достављања доказа за то.

Upravo, zato i pitam, mislim kada god sam slao fizickom licu ni nemas ti dokaz uglavnom se vodi kao "poklon" tako nesto.
Zato me zanima da li je neko slao preko aplikacije, kako izgleda forma koja se popuni, jel probao neko?
I naravno TB vec dobijes devizni uz dinarski...

Koliko se sećam, ništa se ne proverava kada se šalje do 10.000eur. Preko toga može uz dokz o sredstvu ili tako nešto.

Jedno pitanje. Prvi put sada bi podigao novac sa paypal na racun u telenor banci.

Kako to ide?

Msm gde da nadjem ovaj routing number koji traze kad dodajem bank account?

Ovo account number je broj racuna normalno?

Koje su provizije?

Ne mozes da podignes pare sa PP u Telenor banci, jer TB koristi MC a treba ti Visa.

Account number mislim da bi trebalo da imas u instrukcijama za plaćanje (za priliv iz inostranstva). Počinje sa RS35 pa onda broj racuna...

Mi nemamo routing number.

Posto je Intesa Mobi retardirana app i nemam opciju da prebacim kes na svoj racun u TB, sta se desava sa racunom na klik kada prodje uplata telenor postpaid racuna preko intese mobi app?
Hoce li racun na klik za decembar da nestane ili osttaje?

Poslednja izmena:
Nestaće kada prođe rok za plaćanje. Dovoljno je da ga izignorišeš. Tako ja; nekad platim preko klik, a nekad preko Komercijalne.

Posto je Intesa Mobi retardirana app i nemam opciju da prebacim kes na svoj racun u TB

Kako mislis "opciju". Mozes da uplatis iz aplikacije na bilo koji racun. Posle mozes i da sacuvas sablon ako imas potrebu cesto da prebacujes. Ja sam upravo prebacio sebi iz Intesa aplikacije na svoj TB racun, pre neki dan, sve super radi...

Objasni u pp da ne idemo u off, please.

Vidno brze?

Testirao sam, i ne deluje vidno brze.

9.94 s WIFI
7.02 s MOBILE DATA

Telenor 3.5G
A sto se tice wifia...

9f06fb13f47fc686a6872f2ae33b589e.jpg

Poslednja izmena:
I kod mene je brzi login, na wifi, na 3g slicno.
Ali primeti se da krace ima onog prekida izmedju "busy" i glavne strane dok dodje, u oba slucaja.

I dalje presporo doduse.

Zamislite da ste u redu ispred kase, date karticu i nece da prodje jer je prekoracen limit (koji ste sami postavili).
Ulogovati se u aplikaciju i uvecati limit... Brže čovek ispiše 5 čekova :)

Нек се води под "субјективан осјећај":D
Како ли је на слабијим телефонима тек ако треба 10 и више секунди.Преспоро.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno