Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
*nisam probao za TB, ali znam da u Intesi moze na svim karticama. (iako su mi rekli da ne moze za Amex, ali evo greskom sam 2EUR u pretplati i za Amex :))

Tako da ako neko ima kreditnu, neka proba dinar preko limita da uplati ;)

Samo da proverim: sredstva na racunima za stednju nisu vezani za mastercard karticu?

Od 15. januara kamata po viđenju za RSD iznosi 4%.

izvini jel ta opcija realna, ili se samo salis?

Pa naravno da nije realna. Isto kao što nije realno da od banke tražiš da trajnim nalogom plaćaš samo deo računa. To ne može. Samo si bez potrebe šikanirao Zorku iz korisničkog servisa.

Poslednja izmena od urednika:
Da li postoji aplikacija Telenor banke za Windows phone?

Do sledeceg ciklusa orocenja samo.

Ugovor za štednju se prihvata kroz aplikaciju prilikom otvaranja štedne partije. U članu 3 naznačena je fiksna kamatna stopa u trenutku otvaranja štedne partije (kod mene je to 5%), a trajanje ugovora je 12 meseci (član 10). Ukoliko ne dođe do raskida ugovora u naznačenom periodu ugovor se automatski produžava, pod novim uslovima koji važe u trenutku produženja ugovora.

Btw, odakle info da će nova kamata biti 4%?

Znači li to da štedna partija sa kamatom od 7% na kojoj nakon isteka 12 meseci ima recimo 1000 dinara, sa novom uplatom zadržava kamatnu stopu od 7% ili ide na nove, niže stope?

Nove nize stope.

Иде на нове,ниже стопе ако не направе изузетак за неке старе кориснике,добре штедише и продуже им стару каматну стопу и ако буде све по закону тј. постојећи клијенти се морају обавијестити о смањењу камате мислим мјесец прије истека рока.
@padawan
Из нових тарифа банке

Pogledaj nekoliko prvih stranica :) Na kraju je ispalo da ne mogu na WP, jer im "MS nesto ne dozvoljava softverski" ;)

Aman ljudi boli ih uvo za WP telefone, to je cinjenica, jedan od razloga sto sam presao na droid bila je TB app..
To su glupi izgovori kako im MS ne dozvoljava nesto, kako bi funkcionisala app za m banking, mozes misliti..
Pogledajte Store na W10 koliko banaka ima mbanking app, Nemacka,Austrija,Italija... Samo nama u Srbiji nesto MS ne dozvoljava, ma....daaaa.

Intesa mi je putem feedbacka slala nebuloze pune dve godine, boli ih uvo.
Najveci problem MSove mobilne platforme su developeri, nisu niti zainteresovani, niti im odgovara taj mali udeo na trzistu WP... Djabe univerzalne app, univerzalne su vec koliko pa sta, nista... Pre ce fail od app da izbaci na Google play sa svim negativnim ocenama nego na MS Store...

To sam ja od pocetka pricao:) Cudno kako mi i dalje ne veruju ljudi za procene koje ae 99% ostvare :)

To sam ja od pocetka pricao:) Cudno kako mi i dalje ne veruju ljudi za procene koje ae 99% ostvare :)
Ja sam video koliko je sati i odlucio nesto da promenim, zalosno je sto je tako ali eto. Setimo se pre je bio mbankg u java formatu, jad,jar extenzije ;-) pa je sve sljakalo ok, a sada im je problem da naprave app za MSov sistem, ejjjjj. Al da ne kukam vise, dosta sam i pisao i kukao i za djave sve...

Vlasnik biznisa treba da plati npr sestocifren iznos Assecu za razvoj WP aplikacije koja bi radila na 1% uredjaja. Neko treba da to finansira pravim parama, pazi na capex, objasni bordu zasto bi to bilo pametno ulaganje, projektuje ocekivanu dobit, obrazlozi da WP kao mobilna platforma ima buducnost kada veliki broj developera napusta platformu. Meni to ne izgleda kao mnogo racionalno ulaganje za Banku koja je tek stupila na trziste. Pretpostavljam da je uz razvoj novih proizvoda fokus na sirenju mreze bankomata koji isto tako nisu jeftini.

Da ako je tako onda tako reci a ne lupis glupost koju ce mozda neko i da proguta a neko ima mozga i nece to da svari > na Telenor mislim.
Jedna kompanija ozbiljna treba lepo da kaze sta i kako a ne neki izgovori.
I odakle vam informacija da ima 1% WP korisnika? U Srbiji? Ima neka statistika?
I opet to pominjem po toj logici onda nebi trebala ni Iphone app da bude prisutna, koliko ima korisnika droida a koliko apple-a u Srbiji, da nisu mozda 50/50...
Ah da Apple je poznata marka, nije bitno koliko ima korisnika. Ma daj...

Poslednja izmena:
Da ako je tako onda tako reci a ne lupis glupost koju ce mozda neko i da proguta a neko ima mozga i nece to da svari > na Telenor mislim.
Jedna kompanija ozbiljna treba lepo da kaze sta i kako a ne neki izgovori.
I odakle vam informacija da ima 1% WP korisnika? U Srbiji? Ima neka statistika?
I opet to pominjem po toj logici onda nebi trebala ni Iphone app da bude prisutna, koliko ima korisnika droida a koliko apple-a u Srbiji, da nisu mozda 50/50...
Ah da Apple je poznata marka, nije bitno koliko ima korisnika. Ma daj...
Koncentracija novca je veća kod jabučara, prema proceni marketinških magova ;).

Znaci, trebalo vam je samo godinu i po da shvatite da sam bio u pravu? I da jos i moje cifre citirate :D

Ima dovoljno iOS korisnika da se opravds razvoj iOS aplikacije, jer je ista za sve banke maltene :) I za WP. Jedini razlog zasto bilo koja banka kod nas ima WP app je bas taj.

Uzmu lepo i razviju hybrid mobilnu aplikaciju i onda je lagano build-uju za sve tri platforme odjednom.

Zar ne bi trebalo da mi je provizija besplatna kada plaćam telenor račun?

Pošto vidim pred kraj da je 25 dinara?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno