Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
d4dcd4b115f82577f4f3619e3ae1c2a7.jpg

Ni RF nije pokrenuo ni juce ni danas Infostan potraznje, a oni rade jedan radnji dan pre roka uvek (znaci 14. povuku, a u ovom slucaju su trebali 13.).

Ako zeznu Infostan popuste zbog ovoga - popunice ono sto su izgubili zbog Generali osiguranja za nove raucne :D

Pa ako je isto u više banaka, onda je problem do infostana.

Svoj problem sa EDB sam rešio, i zato sada imam kolekciju od pet računa za Juli i Avgust :)
Mislim da je štampanje i slanje tih računa koštalo znatno više od nekih ~100-120din koliko su mi bili zakinuli na popustu...
EDB.jpg

Poslednja izmena:
RF je izvrsio Infostan racune za prosli mesec danas. Izgleda da je RF nesto menjao, uvek su naplacivali dan pre roka. Ili je Infostan bas u zadnji cas poslao zaduzenje :)

Telenor Banka

^^ Što se tiče računa na klik (Infostan), oni se ni danas nisu pojavili u TB, tako da su ljudi najverovatnije izvisili za popust.... Videćemo...

Ne, popust vazi do sutra (pisalo je u mailu), a na uplatnici vazi do danas, tj. i danas ako se plati.

Nece se izvisiti za popust ako je Infostan kriv, a verovatno jeste.

^^ Pojavio se račun (infostan) uz izvinjenje i pomeren datum za popust na 17.11
Korektno sa njihove strane [emoji106]

Ja sam platio papirni račun pošto ovaj na klik nije stigao na vreme.
Šta se sada dešava sa ovim računom na klik? Nemam mogućnost da ga uklonim iz liste primljenih računa.

Podeliti filmsku čaroliju - neprocenjivo!
Uživajte u novim filmskim hitovima i u posebnom benefitu koji vam je pripremio MasterCard u saradnji sa bioskopom Cineplexx!
Od 15. oktobra, svake srede iskoristite svoje MasterCard kartice za beskontaktno plaćanje i dobićete dve karte po ceni jedne.
Ponudu možete iskoristiti do 31. decembra na blagajnama bioskopa Cineplexx u šoping centrima Ušće, Delta City i Kragujevac Plaza.

http://www.telenorbanka.rs/sr/Stano...lmska_caroija&utm_campaign=Jedinstvene_usluge

Ovo vazi za sve MasterCard kartice svih banaka u Srbiji.

Prava promocija je bila krajem prosle godine za AIK - bonovi u Lilly (300din na kupovinu preko 1000, vazilo je za sve MC kartice isto), i plus 5% cashkback na sve transakcije u zemlji 31.12.

Као Интеза Френди.

Da li je neko probao da odnese odštampan imejl potvrde plaćanja (sa sve pečatom i potpisom, koju Telenor može da pošalje) nekom državnom organu i ako da, da li su prihvatili? Da je ok je ako je štampano samo u crno-belo?

Desp - moj privatni search engine :)
Hvala lepo na trudu! :wave:

Ako sam dobro video, novi bankomat na uglu Vojislava Ilica i Ustanicke

Gde bre jel istina? Sad jedva cekam da dodjem kuci da vidim pa ako ti ne potvrdis ja cu da li ga ima ili ne, dobro su se setili ako je tacno eto mi bankomata ispred zgrade sto se kaze.

Pored video kluba Zabac, ispod kafica. Nisam danas prosao, ali gotovo da sam siguran da jeste. Tamo gde je bila fotograska radnja, sada ce biti menjacnica

E hvala ti znaci ispred gajbe mi je, hvala ti posto ne gledam nisam ni znao da vise fotografske radnje nema a skoro sam odradio neke fotke. Juce nisam imao vremena sad kad budem isao kuci bacicu pogled iz kola da potvrdim. Nisu ni svesni koliko su mi olaksali i ulepsali zivot, dan.
A i tebi hvala za info pitaj boga dal bi ja to ikada video iako mi je ispred zgrade.

Lepa vest iz Telenor banke: na adresi Ustanicka 170E (ugao sa Vojislava Ilica) postavili smo bankomat koji vam omogucava uplatu i isplatu u dinarima i evrima.

Stigla poruka zvanicno pre jedno sat vremena da su otvorili bankomat.
EDIT
Sad tek videh da si kopirao tu poruku koja mi je stigla, ja klopao pa sam tek sad skapirao da nisam napisao novost koja mi je stigla kad ti vec postavio.

Poslednja izmena:
Još uvek nema računa za struju na klik. Neko je iznad rekao da uvek šalju 20.

Da li neko plaća IKOM račune preko TB?
I da li plaća neku proviziju.

Nema računa na klik za IKOM. Možeš ih platiti običnim nalogom za prenos. Za progresiv paket nema provizije, za starter je 25 dinara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno