tarantula888
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 275
Јес на Стартеру(1. мјесец бесплатно мислим)
Nece po KB-u sigurno, meni je KB prazan efektivno, osim Intesa kreditne, a njen promet je daleko ispod limita sadaMeni ponudjeno 150k. Celu platu inace primam preko TB. Izvlace kreditni biro i na osnovu toga idu limiti. Videcu sta mi je ciniti, strah me nesto tih kredita...
Netacno. Imas kreditni proizvod, placas ga redovno, to je za pocetak vise nego dovoljno.
Da bi dobio karticu/kredit, mislio sam ne i konkretan limit.Netacno. Imas kreditni proizvod, placas ga redovno, to je za pocetak vise nego dovoljno.
Ja da imam Telenor broj?Naravno da ima. Telenor cak procjenjuje kreditnu sposobnost na osnovu placanja i upotrebe njihovih telefonskih usluga.
Da li vi koji ste dobili unaprijed odobreni limit, imate Telenor broj?
Нисам баш разумиоuzeo sam je upravo to sto govoris za limit da koristim ne kredit.
Skoro 1/3 potrosenog godisnje ode na kamatu...Kako god, pazite se kako koristite ovaj tip kreditne kartice. Kamata nije nimalo mala, onih minimalnih 5% mesecne rate i mogucnost podozanja uplacenog nisu nikako plus. Ako se zaletite i recimo zarobite ceo limit ( zeno daj da uzmemo 3D televozor, z' inat komsiji ) i krenete da vracate po 5% mesecno pritom povremeno podizuci ono sto ste vec otplatili najblaze receno odrace vam kozu sa ledja kamatama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari