Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za € NE za $ DA za 16$ e sad da li je to tebi puno ili malo ne znam.
Fora je u tome da mi to nisu skinuli sa racuna tj nisu me zaduzili 4 dana tek posle tih nedelju dana su mi skinuli a kako sam imao 200 din(koliko se secam) na racunu onda su mi skinuli ostatak kojeg nemam na racunu tj zaduzili me za ostatak :)
Postavicu fotku kasnije.

Poslednja izmena:
Jesi imao evre na racunu tada?

Па ако у Тарифама има камата за недозвољени минус што не би било и у стварности:).Није фер ни да се не зна зашто се може ући у минус,значи ако нема пара на рачуну нема ни трансакције,као и да ли постоји дозвољени минус и које су камате.

Pitao sam te za veci iznos, u fazonu 200-300 evra :)

Ja sam neki put imao tacno koliko sam kupovao, nije proknjizeno odmah nego posle par dana. Posle par dana kurs je bio nesto veci i tada je knjizeno, i ja sam na kraju meseca bio u minusu.

Naravno moja cifra je bila mizerna, da li dinar ili dva. Ali rekoh da nije zbog kursa.

Па ако у Тарифама има камата за недозвољени минус што не би било и у стварности:).Није фер ни да се не зна зашто се може ући у минус,значи ако нема пара на рачуну нема ни трансакције,као и да ли постоји дозвољени минус и које су камате.
Imao sam tada para dovoljno na racunu.

Шта знам,вјероватно су ти скинули с рачуна кад су и прокњижили.Требали су раније резервисати а нису,мора да су радили поправку система у то вријеме.:)

Pitao sam te za veci iznos, u fazonu 200-300 evra :)

Ja sam neki put imao tacno koliko sam kupovao, nije proknjizeno odmah nego posle par dana. Posle par dana kurs je bio nesto veci i tada je knjizeno, i ja sam na kraju meseca bio u minusu.

Naravno moja cifra je bila mizerna, da li dinar ili dva. Ali rekoh da nije zbog kursa.
Ne nije, fora je da sam sam kupio nesto i NIJE mi ni dinar skinuto ostalo je onoliko para koliko je i bilo nisu skinuli ma nisu ni registrovali uplatu 4 dana pa sam posle 3 dana kad sam video da nisu skinuli ni dinar platio racun za super box u iznosu od 4300RSD i ostalo mi je 200rsd na racunu, e tek 5 dan su se setili da sam nesto kupio pre 5 dana na iherb-u i zaduzili mi racun a kako sam imao u tom trenutku 200rsd na racunu odveli su me u minuz za 1400+ rsd tako da sam sad u minusu.
Eto pojasnjenja za minus.
Napravili su gresku sto mi nisu odmah skinuli i rezervisali pare kad sam platio vec posle 5 dana.

Nezvanicno, postavlja se uskoro jedan bankomat u Francuskoj ulici, na cosku sa Dusanovom, iznad Europan pekare.

Radost moja :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ah 15 bankomata u celoj zemlji od toga 3 na 5 minuta od mene :D hiiii :)

16 bankomata u Beogradu. ;)
Lista je azurirana, uneti su Indjija, Zemun prvomajska, Mirijevo i ostalo.

Postavljen je danas taj bankomat, bas sam prolazio kada su ga cackali jos radnici :) Ne znam da li je pusten u rad vec, samo sam prolazio.

Najveca fora je sto je sa spoljne strane MENJACNICE :)

Da da, ispred menjacnice (moje najcesce posecivane, upravo preseljene za 2-3m). Menjacnica pocinje da radi od prvog, verovatno i bankomat.
Menjacnica radi vec.

BTW, impresivan broj tekucih racuna za ovakav tip banke. Cenim da je veliki broj njih otvoren zbog uredjaja "na 24 rate".

bas ste me obradovali za bankomat. nemoram da idem uzbrdo do kneza. jos kad bi ubacili neku blize Kalemegdanu tj. blize meni, postao bih njihov agitator kao alfa.:smash::wave::banana::cigar::guitar::laugh:

Poslednja izmena od urednika:
Бројка ко бројка,може да значи а може и да не значи(као Фолксваген)Видјећемо на крају године резултате.
Видим опште весеље у БГ због банкомата:)

Opa! A napisase od prvog. Lepo, bas lepo :)
Od 23. su se preselili, ja nisam bio ova 3-4 dana u prolazu tu, pa nisam primetio ako nije radila :) Iskreno da nije bilo TNor bankomata ne bi ni primetio gde je premestena menjacnica, toliko je skucena sada :D

A dobar kurs imaju, sada mi je bas zgodan bankomat - odem podignem nesto EUR, zamenim u menjacnici i vratim odmah na bankomatu :) Jos da je bilo onih dana dok je bio srednjih kurs ....

Бројка ко бројка,може да значи а може и да не значи(као Фолксваген)Видјећемо на крају године резултате.
Видим опште весеље у БГ због банкомата:)
Ja mogu da se kladim da ce TB biti u debelom minusu ove godine ako ne i sledece, jer samo imaju troskove za sada (prilicno velika kamata na dinare recimo), jos uvek je tek prva godina kredita za telefone, a oni nemaju nikakvu zvanicnu zaradu na telefonima (sav prihod se izgleda racuna u prihod Telenora, a ne u prihod Telenor Banke).

Tek kad pocnu kreditne kartice, kredite, cekove i dozvoljene minuse imace neku zaradu na papiru.

A dobar kurs imaju, sada mi je bas zgodan bankomat - odem podignem nesto EUR, zamenim u menjacnici i vratim odmah na bankomatu :) Jos da je bilo onih dana dok je bio srednjih kurs .....

Čekaj, zar nije bolja varijanta bankomat AIK banke? Tu valjda dobijaš srednji kurs?

Da, ali ova menjacnica ume da da i bolji od srednjeg uglavnom. A blize mi je nego AIK (ima TB bankomat U njoj, tj. na njoj, kako vec :D)

Ма ја Алфу вечерас нисам ништа разумио:)

Pa da je to bas tako uobicajeno, niko ne bi nista radio, nego bi isao od menjacnice do menjacnice i od toga ziveo. Mada vidim da si ti imao momente kada si tako dopunjavao budzet :)

Ja znam da ima nekih gde se na nesto vecu sumu moze dobiti nesto blizu srednjeg, ali ne uvek. Zavisi od toga koliko je kurs bio stabilan u prethodnih nekoliko dana.

Najbolja za evre koju ja znam je u Resavskoj, na putu od Beogradjanke ka Krunskoj, ako neko zna bolju neka vice...

Od 23. su se preselili, ja nisam bio ova 3-4 dana u prolazu tu, pa nisam primetio ako nije radila :) Iskreno da nije bilo TNor bankomata ne bi ni primetio gde je premestena menjacnica, toliko je skucena sada :D

A dobar kurs imaju, sada mi je bas zgodan bankomat - odem podignem nesto EUR, zamenim u menjacnici i vratim odmah na bankomatu :) Jos da je bilo onih dana dok je bio srednjih kurs ....

Prosle nedelje sam bio (ne znam samo koji dan) bili su jos uvek u gornjem lokalu. A ovaj donji/novi lokal sredjuju vec desetak i vise dana unazad. Ne znam, jos nisam bio u tom donjem... ma nebitno mi je za prostor :D sve dok imaju dobar kurs... a imaju (inace ih ne bih zvao "moja" menjacnica :D )

Sutra, odn. danas cu bas da vidim kako rade :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Pa da je to bas tako uobicajeno, niko ne bi nista radio, nego bi isao od menjacnice do menjacnice i od toga ziveo.
Pa neces obe strane dobiti istog dana :)
Naravno da zavisi od kretanja kursa, ali ove godine je kurs bio toliko inertan, da je bilo maltene pravilo, a ne izuzetak.

A razmisli ovako, i da dobijas izmedju menjacnica obratne kurseve, koliko ce biti razlika? 10-20 para po EUR? Ko ce nositi po 10.000EUR u kesu na tu daljinu da bi zaradio 1000RSD?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno