- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
Pogresno mislis, on je PLATIO NA SALTERU, ali mu je omoguceno da to uradi karticom kao i kad odes sa uplatnicom i kesom na saler Poste ti jesi platio kesom ali na salteru i tu ide provizija 45 rsd, a on je klijent druge banke gde je tarifa za tako nesto 600 rsd + provizija banke od 45 rsd + inoliko koliko je racun na uplatnici, to je ono sto placa korisnik TB MC ukoliko odluci da plati karticom na salteru poste ili BILO koje druge banke, ne radi se ovde samo o Posti.Dali razlikujes bankomat od saltera?
Овакво размишљање је понижавајуће,али нема везе,идемо даље.По тој логици свако плаћање картицом је ,дизање с терминала и плаћање које се рачуна 600 а можда је Пошта банка,или банка продавница или продавница посебни субјект,или...Поента је у превари а не у ситним словима,бар ја тако мислим.
Ocigledno ne shvatas da se vodi da je on podigao pare pa platio jer nije imao kod sebe novac, to nije isto kao kad odes u prodavnicu pa platis.
Prodavnica nije posta niti banka ne bavi se novcem posti i banci je primaran posao novac ti u prodavnici placas sto si kupio ali i tad ima provizije samo sto to placa prodavac ne kupac pa tebi skinu onu cifru koju vidis a prodavac se odrekne 2-3% od racuna koji si ti platio.
Mislim da ne razumes i onda mislis da neko nekog napada ja sam njegovo pisanje totalno drugacije shvatio nego ti jer znam sta covek pise naravno da ga ne napada vec mu objasnjava kao i ja.
Sad zna i siguran sam da nece takvu gresku napraviti ponovo, ali skupo je to platio.
Poslednja izmena: