Ne MTS. Telenor, Infostan i EDB za sada. U planu je i ostalo. Ali posto MTS/Telekom moze kod njih na sajtu ostaje samo taj jedan racun sa provizijom, tako da je meni a verujem i vecini jedini trosak od 25din ta neka kablovska recimo. Kada i to rese onda 0din plus ja zbog otvaranja racuna u prvoj turi imam i free poruke o odlivu tako da ce to uskoro da bude stvarno 0din mesecno za sve usluge koje koristim.Aha.... ja sam mislio da se vodi kao trajni nalog ili obicno placanje, pa se naplacuje
Znaci MTS, EDB, Infostan itd. se besplatno na klik placaju, a na trajni nalog ne?![]()
Ne znam da li se o ovome pisalo, a mislim da je važno.
Ukoliko na bankomatu Telenor banke uplatite sredstva i istog dana izvršite plaćanje koje je po iznosu vece od stanja koje ste imali pre te uplate, na kraju meseca ce vam biti naplacena zatezna kamata.
Prilikom uplate, sistem odmah uvecava raspolozivo stanje, ali ne i stanje na racunu, pusti vas da izvršite transackiju i vodi vas kao da ste u minusu.
Ne znam da li se o ovome pisalo, a mislim da je važno.
Ukoliko na bankomatu Telenor banke uplatite sredstva i istog dana izvršite plaćanje koje je po iznosu vece od stanja koje ste imali pre te uplate, na kraju meseca ce vam biti naplacena zatezna kamata.
Prilikom uplate, sistem odmah uvecava raspolozivo stanje, ali ne i stanje na racunu, pusti vas da izvršite transackiju i vodi vas kao da ste u minusu.
Zavisi i od sume i od dana. Uglavnom je bolje u menjacnici, ali za sitne sume ume biti OK i u banci. Danas je recimo razlika bila u koristi menjacnica 100% i to si mogao i ceo dinar razlike po evru izboxovati.Da pitam stare vukove,da li je povoljnije kupiti evre online preko menjacnice ili u menjacnici pa u bankomat?
Osim za SportsDirect, za sada uvek ostavi valutu samog sajta.Kada se kupuje na SportsDirect gde su cene u funtama,da li na sajtu postaviti cene u funtama ili u evre,sta je povoljnije,po kom kursu to radi TB?
Aj sad neko ovo da mi pojasni ako sam dobro razumeo.
Znaci npr.ja imam na racunu 500 kinti i uplatim jos na bankomatu 4000,a racun za mob mi je npr.3500 koji odma placam i onda mi naplati tu kamatu bez obzira sto zajedno u zbiru imam 500+4000=4500,a racun za mob je 3500?
Ne znam jel sam dobro razumeo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari