- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Alfa, hvala ti na ponudi, ali neću da komplikujem. Možda kasnije bude i u Nišu. Ja ionako često plaćam karticom/aplikacijom Telenor banke. 
Kakvu transakciju, koji minimum, vazi i kartice i u kom periodu?
cc, posalji mi dokaz pokupicu i poslati ti poklon![]()
Pa mozes i u starom delu grada ako vec retko ides na NBG posto je TC Stadion na Vozdovcu pa ti je mozda blize to.Da imam besplatno placanje, pa da se cimam, ovako ionako ne idem na NBG vise od jednom mesecno(ali bi isao sledece nedelje, pa bi se uklopilo
)
Potrebno je da bude bilo koja vrsta isplate putem aplikacije : plaćanje nekog računa, prebacivanje novca drugoj osobi, realizovan trajni nalog, račun na klik...bilo šta od toga.
Postovanje svima, imam jedno pitanje ...
Korisnik sam progresiv paketa Telenor banke, ali posto sam ostao bez posla, hteo bi da se prebacim na starter ( da ne placam dzabe odrzavanje ) ...
Znam da su mi objasnjavali u poslovnici kako to da uradim, ali se vise ne secam, a nigde ne mogu da nadjem tu opciju ... Da li neko mozda zna kako ?
Da, nasao sam, puno ti hvala ...Ides na banku online (ja sam preko sajta isao) tu imas pod katalog proizvoda... starter paket pa vidi jel ti tu da mogucnost prelaska
Tih 60k limit samo za kartice Telenor banke ili za bilo koje kartice?Mislim da su samo prepisali ponudu Kbc banke jer je iz tog doba.
I ja se nadam da ce biti bolje nesto
Rado bi firmu prebacio tamo.
Btw, nije ni dao 90.000 da podignem odjednom. Izgleda da je 60.000 limit po dizanju?
I opet ne pripisuju kamatu zadnjeg radnog dana kako treba vec sledeceg meseca. Picajzle![]()
Podsetnik o otvaranju tekućeg računa
"Dragi korisniče,
Kako biste završili proces otvaranja tekućeg računa, molimo Vas da posetite Telenor poslovnicu. Molimo Vas, ponesite svoju ličnu kartu.
Vaša,
Telenor banka"
Stvarno imaju neki ***** u sistemu koji salje emailove o obavestenjima... ja sam svoj ugovor pre nedelju dana potpisao
Ljudi, samo da proverim sa vama, na starteru, platim racune na klik za struju, info i tel + iskljucim odlivni sms = nema dodatnih troskova? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari