Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alfa, hvala ti na ponudi, ali neću da komplikujem. Možda kasnije bude i u Nišu. Ja ionako često plaćam karticom/aplikacijom Telenor banke. :)

Da imam besplatno placanje, pa da se cimam, ovako ionako ne idem na NBG vise od jednom mesecno :D (ali bi isao sledece nedelje, pa bi se uklopilo :))

Kakvu transakciju, koji minimum, vazi i kartice i u kom periodu?
cc, posalji mi dokaz pokupicu i poslati ti poklon:)

Potrebno je da bude bilo koja vrsta isplate putem aplikacije : plaćanje nekog računa, prebacivanje novca drugoj osobi, realizovan trajni nalog, račun na klik...bilo šta od toga.

Da imam besplatno placanje, pa da se cimam, ovako ionako ne idem na NBG vise od jednom mesecno :D (ali bi isao sledece nedelje, pa bi se uklopilo :))
Pa mozes i u starom delu grada ako vec retko ides na NBG posto je TC Stadion na Vozdovcu pa ti je mozda blize to.
Ne znam gde zivis.
A pod aplikacijom se misli na android aplikaciju i kakve dokaze traze?
Jel dokaz da pred njima otvorim app i da vide pod poslednje.

Moźe i ios. Otvoriš aplikaciju i pokažeš da si u periodu od 31.1 do 08.02. Platio nešto.

Ako je tako super da ne moram da se cimam da stampam racune, bas da vidim sta imaju da daju za poklone znatizeljan sam iako znam da su gluposti u pitanju koje mi ne trebaju ali eto radoznalost ubi macku [emoji2]
Ajd pa cu da vam napisem sta daju da bar ne bude zao ovima iz unutrasnjosti da znaju da nista nisu propustili.

Potrebno je da bude bilo koja vrsta isplate putem aplikacije : plaćanje nekog računa, prebacivanje novca drugoj osobi, realizovan trajni nalog, račun na klik...bilo šta od toga.

Manje bi me mrzelo da idem na NBG pesice ovih ("divnih") dana, nego da placam kroz njihov app/web... probao jednom, posizeo sam dok sam zavrsio :)(hteo sam da napravim trajnog Beneficiary-a, za dalja placanja, ali mi je bas bas nezgrapan interfejs na webu - a u aplikaciji je tesko uraditi copy/paste iz druge aplikacije kada treba vise stvari da se C/P :))

Kad je Intesa delila one pokloncice za PayPass i za >3500, prvi put su bile one zezancije (kisobran/torbica/sorc...), ali drugi put sam uzeo sveske i olovke za bratanicu, sada je cele godine mirna :)

Postovanje svima, imam jedno pitanje ...
Korisnik sam progresiv paketa Telenor banke, ali posto sam ostao bez posla, hteo bi da se prebacim na starter ( da ne placam dzabe odrzavanje ) ...
Znam da su mi objasnjavali u poslovnici kako to da uradim, ali se vise ne secam, a nigde ne mogu da nadjem tu opciju ... Da li neko mozda zna kako ?

Postovanje svima, imam jedno pitanje ...
Korisnik sam progresiv paketa Telenor banke, ali posto sam ostao bez posla, hteo bi da se prebacim na starter ( da ne placam dzabe odrzavanje ) ...
Znam da su mi objasnjavali u poslovnici kako to da uradim, ali se vise ne secam, a nigde ne mogu da nadjem tu opciju ... Da li neko mozda zna kako ?

Ides na banku online (ja sam preko sajta isao) tu imas pod katalog proizvoda... starter paket pa vidi jel ti tu da mogucnost prelaska

Mislim da su samo prepisali ponudu Kbc banke jer je iz tog doba.
I ja se nadam da ce biti bolje nesto
Rado bi firmu prebacio tamo.

Btw, nije ni dao 90.000 da podignem odjednom. Izgleda da je 60.000 limit po dizanju?
I opet ne pripisuju kamatu zadnjeg radnog dana kako treba vec sledeceg meseca. Picajzle:)

Ne znam baš kako će fukcionisati to sa firmama, pošto nemaju poslovnice. Odmah zamišljam knjigovođe sa pitanjem o crvenim nalozima za isplatu, belim nalozima za uplatu pazara i sl. :)
A i dnevni pazar nije svima samo u papirnim novčanicama, ima i metalnih ali i papirnih od 10 din. Pa onda je tu overa plaćenih naloga (npr. za registraciju vozila) i sl.
Mislim da TB ipak može da bude nekakva "alternativa", a ne jedina banka za neku firmu. Bar za sada.

Moze za IT firne koje sve ovo ne pogadja. Ali sad videh da je nova ponuda. Nije zanimljiva:(

Mislim da su samo prepisali ponudu Kbc banke jer je iz tog doba.
I ja se nadam da ce biti bolje nesto
Rado bi firmu prebacio tamo.

Btw, nije ni dao 90.000 da podignem odjednom. Izgleda da je 60.000 limit po dizanju?
I opet ne pripisuju kamatu zadnjeg radnog dana kako treba vec sledeceg meseca. Picajzle:)
Tih 60k limit samo za kartice Telenor banke ili za bilo koje kartice?

Mislim da je za sve, ali nemam kako da isprobam, a da me ne kosta:)

Podsetnik o otvaranju tekućeg računa
"Dragi korisniče,

Kako biste završili proces otvaranja tekućeg računa, molimo Vas da posetite Telenor poslovnicu. Molimo Vas, ponesite svoju ličnu kartu.

Vaša,

Telenor banka"

Stvarno imaju neki ***** u sistemu koji salje emailove o obavestenjima... ja sam svoj ugovor pre nedelju dana potpisao

Podsetnik o otvaranju tekućeg računa
"Dragi korisniče,

Kako biste završili proces otvaranja tekućeg računa, molimo Vas da posetite Telenor poslovnicu. Molimo Vas, ponesite svoju ličnu kartu.

Vaša,

Telenor banka"

Stvarno imaju neki ***** u sistemu koji salje emailove o obavestenjima... ja sam svoj ugovor pre nedelju dana potpisao

Prijavi im onda.

Biće uskoro jedan bankomat u zatvorenom u centru BG i radiće 0-24h. Možda su videli vapaje ovde :):)

Jeeej! Mada neko rece da ima jedan u knezu u zatvorenom, ali ja ga ne videh.

Udjes u radnju(telenor u knezu) i odmah sa leve strane kao mala zavucena kabina

Poslednja izmena:
Ne znam za taj u Knezu, ovaj će biti kod SKC-a. To je i najkulturnija varijanta; mala izdvojena prostorija gde lepo uđeš i završiš posao, a pritom dostupno 24/7. Ne zavisi od rada prodavnice niti te iko gleda šta radiš.

Poslednja izmena:
Danas na "stednji" pripisana kamata, pre je isla oko 5-6 u mesecu. Znaci da ubrzavaju proces rada :)

Malo jos dok se uhodaju,uglavnom mislim do proleca da ce to sve ok cepati ;)

Ljudi, samo da proverim sa vama, na starteru, platim racune na klik za struju, info i tel + iskljucim odlivni sms = nema dodatnih troskova? Hvala.

Tako je,za taj odliv sa racuna namesti npr.mejlom obavestenje i nece ti tarifirati nista vise.

Ja se danas prijavio za racun za klik za struju i informatiku novi sad, jedino me buni to sto je racun za informatiku NS drukciji... mada je adresa ista...

I imam jos jedno pitanje, kad stize racun na klik? i kad stigne ja imam opciju na klik da ga platim do datuma vazenja?

SBB jos nemoze na klik da se placa, da li ce i on biti omogucen?

Ne znam za Informatiku, u BG Infostan stize oko 8-9tog okvirno, Telenor je vec 2. u mesecu dostupan, struja je dosla ako se secam prosli mesec negde oko 15tog. Racun na klik ti je dostupan za placanje kao takav do datuma dospeca koji je razlicit za svaki od ovih. Dakle ako je rok placanja 28.2 do tada mozes ad ga platis na klik i bez provizije. Nakon toga on nestaje iz liste racuna i mozes da ga platis na klasican nacin.

SBB ne moze jos uvek ali je navodno u planu. Takodje koliko znam i sam SBB bi trebalo da radi nesto po pitanju elektronske naplate, verovatno kao sto uz Telenorov e-racun ide online placanje bez provizije. Videcemo sta ce od svega toga biti.

Ljudi, samo da proverim sa vama, na starteru, platim racune na klik za struju, info i tel + iskljucim odlivni sms = nema dodatnih troskova? Hvala.

Zar se placanje samog racuna na klik ne naplacuje 25 u Starter paketu? (sem u okviru TB)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno