Auhhh... nikada. Ustvari, ako bi bilo -50°C sa polarnim vetrom, razmislio bih da li mi uopšte i treba bankaZamislite da je radan dan bilo koji, a ovako hladno, kao sto je bilo prethodna 3 dana. Radije bi cekao u redu u Intesi nego na bankomatu Telenora da nemam redBRRR!
Ja uvek idem na bankomat u TC Stadion i nikada nikog pre mene nije bilo ne znam koliko sam puta od oktobra do danas bio da nešto uplatim na račun ali nikada niko ispred mene em pretoplo u TC, takooooo da... Juce bas bio tamo da kupim nešto usput i uplatim koji jevrić i zamisli toplo. Nisu svi bankomati napolju, a BTW ovo mi je najbliži bankomat TB-e.Inace, danas me je smorilo sto nema saltera.... mislim, ne bi radili 1.1. u godini, ali opet je nezgodno.
Lepo je imati bankomate kao dodatnu opciju, ali na ovom vremenu bi mnogo radije da udjem u toplu poslovnicu nego da idem na bankomat i smrznem ruke obavezno dok bilo sta uradim! Zamislite da je radan dan bilo koji, a ovako hladno, kao sto je bilo prethodna 3 danaRadije bi cekao u redu u Intesi nego na bankomatu Telenora da nemam red
BRRR!
@alfa:
na TB bankomatu nema sta da se radi duze od 20-60s, tako da ne bih cekao 20min u intezi sve da sluze meze i pivo :d.
U stvari, znam sta ti smeta - volis da caskas sa salterusama i ljudima iz reda![]()
Pa naravno za otvoren to važi što si rekao, nego ti uopšteno reče o bankomatima TB a ja samo kažem nisu svi napolju.Ma otvoren bankomat ljudi, a za rukovanje moraju se skinuti rukavice... ruke su mi promrzle, iako je to stvarno manje od minutRadije cu cekati u toplom
Lako je vama koji imate zatvorene bankomate blizu![]()
Kao sto rekoh verujem ti, nikad nisam uplacivao u AIk pa ne znam.Pa u Pošti i Intesi ni meni ne traže LK, ali idi u AIK pa ćeš videti. Neće ti dati da uplatiš. Naravno da nemaju pravo na to ali neće dati.
O tome sam ja pisao kad sam rekao da mi traže LK.
U Pošti i Intesi nikad mi nisu tražili LK.
Ali sve ovo nema veze sa temom o TB.
Ja sam se danas smrzao dok sam punio bankomat, proveo sam jedno 20 minuta na - 15 pokušavajući da uplatim malo veću količinu dinara, odbijao mi je deo tri, cetiri puta i na kraju sam morao da odem do trafike da zamenim novčanice, iz nekog razloga 2000 dinara teško prihvata.
Prvo je bzvz što ne dozvoli da se uplata odbijenih novčanica ponovi bez ponovnog ubacivanja kartice i kucanja pina. Onda je bzvz što ne dozvoli zamenu za devize odmah na bankomatu, što sam ne konvertuje. Morao sam po ovoj zimi da uradim to iz aplikacije sa ukočenim prstima.
Dobro je što su devize bile odmah dostupne za podizanje i što je kurs povoljniji od menjačnica.
Još jedna stvar nije intuitivna, a to je podizanje evra. Na početnom ekranu nema nigde označeno podizanje novca kao posebna ikonica, već se do evra stiže kada se ide na "drugi iznos" ispod predefinisanih iznosa u dinarima. Neko može da pomisli da to "drugi iznos" važi samo za dinare i da evre uopšte ne nađe.
Mnogi bankomati dozvoljavaju obavljanje svih radnji odjednom, bez vađenja kartice, ovde čak i posle upita stanja odmah izbacuje karticu, te da bi se podigle pare mora se ponovo ubaciti.
Push notifikacije kasne i po nekoliko sati, moguće da je to do mog telefona.
Btw izasla je nova aplikacija Telenor Banka Vodic:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DigitalMind.TelenorBankaVodic
Ja pokusavao "nesto" sa njom, mlatio se ispred njega karticom, naslanjao, prislanjao, ali nista ... Pitao i lika koji radi, samo slegnuo ramenima...
Ovaj ... ja sam pričao o PayPass na bankomatu ...
A za ovo sam video sinoć kod Ivana Ivanovića, znam i čemu se radi.... Kod mene neće, jer mi nije isti mejl na fonu i onaj koji je registrovan kod njih.
Znači sve se svodi na "Majke mi, to je SAMO MOJ email (ili neregistrovani prepaid telefon) i uplatilac je hteo SAMO MENI da uplati novac". A šta ako Pera i Mika dele istu email adresu, da li i kako dele i novac? A šta ako ozbiljan uplatilac ozbiljnom Telenoru (greškom ili namerno - ko će to utvrditi?) da nalog da novac ode na email adresu Osame Bin Ladena u Srbiji? To tako ne rade ozbiljni ljudi, niti to AML propisi dozvoljavaju.
To što ja imam fizički pristup (uz određenu veštinu!) novčaniku u tvom džepu, ne dokazuje da sam ja vlasnik novčanika. Treba razlikovati fiziku od pravničkih stvari i definicija.
P.S.: Ti pre zvučiš kao neko ko je svršio Megatrend, ne samo zbog sisatih plavuša. Ja sam svršio neku drugu univerzu.
Inace, trebalo je zadnjeg u mesecu da se upise kamata za stedni racun, i dalje je nema, a to direktno utice na visinu kamatne stope (sto izgleda sitno ali se nakupi za njih).
Jel vam stigao Telenor racun na klik? Ja sam dobio obavestenje mailom , udjem na web i nema racuna da platim?!
Ni na mail, ni na klik niti ocekujem pre 5og. Ako dodje ranije, dobrodosao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari