Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojih 10$ provizije? Jos jedan koji nije podesio da PayPal ne radi konverziju? :D

Uplatom dolara na karticu necete postici nista, nikada pozitivno, kada su nase kartice u pitanju. Ko ima drugacije iskustvo neka kaze, do tada, neka sam experimentise :)
Iskustvo nas koji koristimo nase kreditne/debitne od kad mogu da se koriste vani kazu da je tako.

EDIT: Ne, u pravu si, sve je kako treba, greska u racunanju. Sad kad sam sve pretvorio u dinare postalo mi je jasno.

Hvala vam na pomoci :)

Poslednja izmena:
Je l ima neko informaciju kada ce moci da se podize gotovina na bankomatima drugih banaka sa telenorovom karticom?

To uveliko radi (barem na bankomatima intese)

Eto samo na njoj nisam probao (posto imam i intesinu karticu)...probao sa na vojvodjanskoj,sg,euro bank,postanskoj stedionici,raiffeisen itd...i uglavnom mi izbacuje neispravan pin i ponegde kaze neuspesna transakcija... Pise mi da je kartica aktivna,nisam je jos koristio na telenorovom bankomatu ili za placanje... Je l potrebno to?

Dizao na Intezinom, Sberbank, od Komercijalne, ne znam jos koje, svuda bez problema...

Ti imas onda neki problem sa nalogom/karticom.

Gde god sam probao, svuda je radila :)

Sa nalogom je sve ok...primam platu i vrsim placanja sa njega bez problema...mozda kartica nesto zeza...ne znam...

Je l' ti palo na pamet da pozoviš TB i da njih pitaš u čemu je problem.

Nisam zvao jos,ali razmisljo sam o tome... Zvacu ih ovih dana...

Eto samo na njoj nisam probao (posto imam i intesinu karticu)...probao sa na vojvodjanskoj,sg,euro bank,postanskoj stedionici,raiffeisen itd...i uglavnom mi izbacuje neispravan pin i ponegde kaze neuspesna transakcija... Pise mi da je kartica aktivna,nisam je jos koristio na telenorovom bankomatu ili za placanje... Je l potrebno to?

Koliko se sećam, moraš prvi put na Telenorovom bankomatu, posle radi svugde, mislim da je to problem.

Ovo nisam probao a znacilo bi mi puno: Mogu li ako stavim Intezinu karticu u Telenor bankomatu da izvrsim uplatu ??? Da stavim evre na intezin racun??? Verovatno ne? :D

Samo isplate na bankomatima drugih banaka :) Ali ne da bi ovo bila dobra stvar!

Koliki je minimalan iznos podizanja novca na telenor bankomatima?

Takodje bi rekao da je odlična stvar što može da se na kartici podese plaćanja tipa internet,bankomat i kupovina,tako da je mogućnost zloupotrebe minimalna. :)

Ne verujem da ubacuju manje novcanice, ne isplati se po pitanju prostora.

Ili bi inteza kao najpopularnija banka mogla da se seti da stavi nekoliko bankomata sa uplatom.
Ma bilo bi super da moze uplata na bilo kom bankomatu bilo koje banke :) Neke banke imaju dogovor za isplate da medjusobno idu bez provizije.

A oni bankomati za placanje u Intesi nisu za uplate dinara barem?

Poslednja izmena:
Платих данас Теленор онлајн рачун преко рачуна Теленор банке и све је прошло ок и стигла ми је порука и мејл да је уплата прокњижена. Међутим, у апликацији ми и даље стоји да је тај новац резервисан. Је л' постоји неки рок када ће та трансакција да се уклони из категорије ''на чекању''?

Платих данас Теленор онлајн рачун преко рачуна Теленор банке и све је прошло ок и стигла ми је порука и мејл да је уплата прокњижена. Међутим, у апликацији ми и даље стоји да је тај новац резервисан. Је л' постоји неки рок када ће та трансакција да се уклони из категорије ''на чекању''?

Ništa ne brini,sve će biti ok.

Je l moze neko da potvedi da je bankomat u Pancevu u funkciji? Posto u Vrscu jos nije ni postavljen,a kamoli da radi...

Čim nije postavljen ne može ni da radi...:)
Nisi ga razumeo nije postavljen u VŠ a jeste u PA pa ga interesuje da li je taj u PA u funkciji.
Bar sam ja tako shvatio njegovo pitanje.
Pre pola sata sam se vratio baš iz VŠ i prošao kroz PA, (inače sam iz BG-a) ali nisam svracao sa vidim jel u funkciji bankomat.

Najbolje da pozove 063/9005 i dobiće traženu informaciju.

Najbolje da pozove 063/9005 i dobiće traženu informaciju.
Naravno nego kažem tebi da si ga pogrešno razumeo.
Svakako najtačnije da pozove TB a i free je poziv iz njihove mreže. Ako ne koristi istu ima nekog druga koji koristi i nek pita.

U svakom slucaju idem u PA u ponedeljak pa cu da svratim...ali reko' cisto da pitam ako neko zna...

Jutros sam uplatio 100€ na bankomatu,koliko vremena treba da prodje da bi legle na racun? I zasto mi na trenutnom stanju stoji - (minus) ? Kao da sam ih podigao a ne uplatio...ImageUploadedByTapatalk1419874723.432827.jpg

Raspoloživo je odmah. Za transakcije na čekanju piše -100eur

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno