- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Dobio pare i pljuje banku, pa to ima samo ovde u Srbiji 
Preuzeo poklon iz Telenora, solja je konza
Preuzeo poklon iz Telenora, solja je konza
Ja nisam dobio poklonSamo kisobran prilikom potpisivanja ugovora i to je sve.
Nema ga @ n1tr0 da komentariše kamatu. A garant se *****'oTako je. U pitanju je pozitivna kamata - priliv. Kod mene je oko 34din. za septembar.
Kamata nije na mom racunu, vec na devojkinom i reci cu joj da proveri - na mom nema nikakvih isplata i uplata sem 25k sto sam uplatio - 500 din za karticu. Meni kamatu jos nisu obracunali.Znaci n1tro je dobio pare, a ne izgubio?
Druze ako pogledas slikao sam kada sam potpisao ugovor i ne znam u cemu je problem. Telefon mi je bio iskljucen iako sam ga platio na vreme, samo sto Telenor nije proknjizio i iskreno mi je zao sto nisam tada fotkao, ali eto fotkacu i to ako nadjem da dokazem i to posto me pljujes vec po ko zna koji put. Pljuvan sam bio za ovaj ugovor pa kada sam slikao kada je potpisan svi su se ucutali. Pljuvan sam za Telenor Banku kako ne smem da pricam o njoj ako je ne koristim, a ne mogu da povucem sredstva nazad koja sam uplatio niti da prebacim na bilo koji racun sem na drugi iz Telenor banke iako sam zvao vec Telenor 2 puta u vezi toga. Ja stvarno ne znam sta jos da uradim.Izgleda da @n1tr0 (i sve koji su njemu bliski) telenor baš mrzi
Da ja imam svih tih problema; da računi stižu sa višenedeljnim zakašnjenjem, da uplate (iz više banaka) samo za telenor račun uvek kasne po 3-4 dana, da mi telenor obračunava veću pretplatu nego što treba, isključuje telefon i pošto platim račun, pa sada i kašnjenje platne kartice 18 dana, da samo kod mene i meni bliskih ljudi ne radi elektronsko plaćanje, da mi obračunava kamatu i skida novac dok svima obračunava pozitivnu kamatu... pa ja bih zaboravio da oni postoje, zauvek ...![]()
Šta mu znači onaj fotoaparat?@alfaunits i ostali:
evo online transakcija u USD, imam samo EUR i nešto malo RSD na računu.
Aviokarta je USD 541.30. Ovo je zaduženje u momentu kupovine:
![]()
Okaćiču kada prođe knjiženje.
Probao uplatu krupnih EUR novčanica na bankomatu, sve prošlo bez problema.
Alfa, otvori konacno racun i udji u rizik![]()
Znas sta me buni... imam iskustva sa prilicno banaka u dosta zemalja i znam kako radi trziste deviza. Ovo kod Telenora nema smisla finansijski.Ja već potrošio blizu € 1000 kroz Telenor banku, nisu mi poklonili ni čačkalicu!![]()
Čekam sutra da proknjiže ovu HRK transakciju, ako i tada @alfaunits ostane tvrda srca, *** Telenore, džaba si krečio![]()
Aha, konkretno imam primer za one prve tri kupovine, nesto od toga sam ti i spominjao na PP.
1. 9.02E u E, skinuto 9.02E, proknjizeno 22.9
2. 1.00USD, skinuto 0.78E, proknjizeno 29.9
3. 11.1USD, skinuto 8.6E, proknjizeno 29.9
Nikakvih dodatnih transkakcija, provizija i slicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari