Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobio pare i pljuje banku, pa to ima samo ovde u Srbiji :D

Preuzeo poklon iz Telenora, solja je konza :)
u9egydej

Jedino za mene nema poklona, biće stvarno na kraju da bolji spremaju :)

Mene su kontaktirali na forumu, pa zvali da pitaju gde da pošalju i od tada ništa. No kako se trenutno oko nekih drugih stvari preganjamo preko maila moguće je da je i poklon na standby :)

Kako kul solja, zeleo bih da je imam, ali meni nista nisu dali. :/

Prestani da se preganjas...haha...ja jos cekam poklon ...rekose da ce mi poslati u poslovnicu i da ce me kontaktirati kad stigne

ja sam zadovoljan TB platio vec 5 racuna preko e-bank.dobra opcija je deponovanje sredstava preko bankomata to mi se jako svidja.patio preko interneta ulaznicu za zvezda-borac u kupu sve kod mene prolazi i zadovoljan sam.

Izgleda da @n1tr0 (i sve koji su njemu bliski) telenor baš mrzi :)
Da ja imam svih tih problema; da računi stižu sa višenedeljnim zakašnjenjem, da uplate (iz više banaka) samo za telenor račun uvek kasne po 3-4 dana, da mi telenor obračunava veću pretplatu nego što treba, isključuje telefon i pošto platim račun, pa sada i kašnjenje platne kartice 18 dana, da samo kod mene i meni bliskih ljudi ne radi elektronsko plaćanje, da mi obračunava kamatu i skida novac dok svima obračunava pozitivnu kamatu... pa ja bih zaboravio da oni postoje, zauvek ... :)

Poslednja izmena:
Nego jel ima neko ovde da je ovlasceno lice...pitanje za njega...Da li ti mobilna aplikacija radi kako treba?
Razlog... mom ovlascenom prikazuje na mobilnom 0din a na webu 150..sto je i pravi iznos.

Ja već potrošio blizu € 1000 kroz Telenor banku, nisu mi poklonili ni čačkalicu! :D
Čekam sutra da proknjiže ovu HRK transakciju, ako i tada @alfaunits ostane tvrda srca, *** Telenore, džaba si krečio :)

A ja samo pokrio minus od 500din :D

Znaci n1tro je dobio pare, a ne izgubio?
Kamata nije na mom racunu, vec na devojkinom i reci cu joj da proveri - na mom nema nikakvih isplata i uplata sem 25k sto sam uplatio - 500 din za karticu. Meni kamatu jos nisu obracunali.

Izgleda da @n1tr0 (i sve koji su njemu bliski) telenor baš mrzi :)
Da ja imam svih tih problema; da računi stižu sa višenedeljnim zakašnjenjem, da uplate (iz više banaka) samo za telenor račun uvek kasne po 3-4 dana, da mi telenor obračunava veću pretplatu nego što treba, isključuje telefon i pošto platim račun, pa sada i kašnjenje platne kartice 18 dana, da samo kod mene i meni bliskih ljudi ne radi elektronsko plaćanje, da mi obračunava kamatu i skida novac dok svima obračunava pozitivnu kamatu... pa ja bih zaboravio da oni postoje, zauvek ... :)
Druze ako pogledas slikao sam kada sam potpisao ugovor i ne znam u cemu je problem. Telefon mi je bio iskljucen iako sam ga platio na vreme, samo sto Telenor nije proknjizio i iskreno mi je zao sto nisam tada fotkao, ali eto fotkacu i to ako nadjem da dokazem i to posto me pljujes vec po ko zna koji put. Pljuvan sam bio za ovaj ugovor pa kada sam slikao kada je potpisan svi su se ucutali. Pljuvan sam za Telenor Banku kako ne smem da pricam o njoj ako je ne koristim, a ne mogu da povucem sredstva nazad koja sam uplatio niti da prebacim na bilo koji racun sem na drugi iz Telenor banke iako sam zvao vec Telenor 2 puta u vezi toga. Ja stvarno ne znam sta jos da uradim.
Kao sto rekoh slikacu jos to ako nadjem (sto je bilo predmet druge teme) da mi Telenor 5 ili 6 dana nije proknjizio uplatu i iskljucio telefon(ne secam se tacnog broja dana ali ima u drugoj temi), i eto posle toga se necu vise javljati, jer ovde sve treba da se dokazuje. Ne shvatam to nepoverenje - ako pogledas bolje videces da nigde nisam hvalio konkurenciju, cak stavise iznosio sam jos vece zamerke i za VIP i za mts, i nemam nikakav interes za kritikovanje Telenora, cak gubim vreme radeci to. Moj cilj je da za usluge koje koristim iznesem zamerke da bi ljudi koji planirali da koriste te usluge videli sta ih moze ocekivati.
Znaci da sumiram vezano za ovu temu:
1) sto se tice kamate proverice devojka, znam samo da je pisala kamata za 13 dan - tako nesto, meni nema nikakve na mom racunu
2) sto se tice kartice 13. septembar potpisan ugovor i cekamo
3) sto se tice sredstava 24.5 k na racunu i ne mogu nigde sem na placanje racuna za telefon za sada, a nadam se da ce uskoro da poprave to
4) sto se tice podrske - sve god sto se pita - upuceni smo u to, vise korisnika je prijavilo X, Y ili Z problem i tehnicka sluzba radi na njegovom resavanju
Eto toliko o tome.

Poslednja izmena:
@alfaunits i ostali:
evo online transakcija u USD, imam samo EUR i nešto malo RSD na računu.
Aviokarta je USD 541.30. Ovo je zaduženje u momentu kupovine:
trans.jpg

Okaćiču kada prođe knjiženje.
Probao uplatu krupnih EUR novčanica na bankomatu, sve prošlo bez problema.
Šta mu znači onaj fotoaparat? :) Čemu ta slika služi?

@n1tr0
Nisam zaista imao nameru da te "pljujem". Ono su sve problemi o kojima si ti pisao da si imao ili da imas sa njima.
Isto tako ne znam kada sam te to vise puta pljuvao; pa i ono moje neslaganje sa tvojim procenama objektiva u foto forumu nikako nije bilo pljuvanje.
Druga je stvar da li ja verujem u toliko slucajnosti i u ono sto ti ovde pises; ali opet ni to nije pljuvanje.

Poslednja izmena:
Hmm, slobodno kritikujte i mene sad, ali ja opet imao loše iskustvo s njima. Prekjuče mi je stigla poruka da sam izvršio transakciju sa računom koji nisam ni otvorio (pokušao, ali posle nekoliko pokušaja odustao, ugovor nisam ni potpisao). Zvao juče Telenor banku, i rekoše da će proveriti i javiti uskoro, još se nisu javili.
Mogu da zamislim kako bih se osećao da sam stvarno imao račun kod njih, na tom računu nešto više novca, i da mi je stigla poruka da sam uspešno obavio transakciju, a banka se ne javlja ceo dan sa informacijama :)

Da imas racun javili bi ti se brze. Ovako no big deal, samo sto se ti smaras preko poruke :)

Vidim ove solje, price o poklonima itd. Kako se to dobija?
Kod mene sve radi kako treba, pa mogu da se bavim ovakvim stvarima :d Sta cu, svidja mi se solja...

Kad si otvorio račun? Ako je u avgustu trebalo je već da te kontaktiraju u vezi poklona dobrodošlice.

Alfa, otvori konacno racun i udji u rizik ;)

Uz ovakve nesigurnosti??? Ja bas cekam da se rese tih decijih problema i izkristalise ponuda.

Ja već potrošio blizu € 1000 kroz Telenor banku, nisu mi poklonili ni čačkalicu! :D
Čekam sutra da proknjiže ovu HRK transakciju, ako i tada @alfaunits ostane tvrda srca, *** Telenore, džaba si krečio :)
Znas sta me buni... imam iskustva sa prilicno banaka u dosta zemalja i znam kako radi trziste deviza. Ovo kod Telenora nema smisla finansijski.
Zadnjih 5 radnih dana (sto pokriva i 29.9.2014) najvisi kurs EUR/USD na trzistu je bio 1.272. Darku je Telenor obraunao po kursu 1.29. Oni nece unapred kupovati dolare jer znaju da pada da bi korisnicima dali bolji kurs :) To ce uraditi da bi oni zaradili mozda.
Znaci, Darko je dobio bolji kurs nego sto je Telenor mogao dobiti u bilo koje doba zadnjih 5 dana, sto je duze nego sto je transakcija otvorena? TO nema nikakvog finansijskog smisla.

Kod tebe je vec drugacija situacija. Kurs koji si dobio je 1.269, a taj kurs su mogli da ubodi juce, ili 29.9, pa nije sigurno... mada je zvanican MCov kurs bio 1.2688, sto je opet slabije od odovg sto si ti dobio.
30.9. je MC kurs bio 1.2691, sto je tacno koliko je tebe ispalo!

Ali Darkove transakcije nemaju smisla vec.

Aha, konkretno imam primer za one prve tri kupovine, nesto od toga sam ti i spominjao na PP.

1. 9.02E u E, skinuto 9.02E, proknjizeno 22.9
2. 1.00USD, skinuto 0.78E, proknjizeno 29.9
3. 11.1USD, skinuto 8.6E, proknjizeno 29.9

Nikakvih dodatnih transkakcija, provizija i slicno.

Hmm, u stvari, od kog datume su same transakcije? Ne knjizenje, nego sama kupovina? (ne racunajuci ovu 9.02e, koja je u EUR)
Kibiceru su koristili maltene datum transakcije (verovatno je kasno uvece kupio 29.9 pa je koriscen kurs 30.9). Malo cudno da banka koristi taj kurs, a ne na datum knjizenja, ali dobro... mozda je i kod tebe ovako.

Poslednja izmena:
Kurs jeste odlican, zato ja licno mislim da nece jos dugo tako da potraje. Mora malo stimulacije za pocetak. Ali videcemo kako ce biti za dalje...

Ne znam :)

Datum prihvatanja transakcije 24.09.2014
Datum valute transakcije 25.09.2014

A ovo stoji u detaljima transakcije:

LONDON WWW.ALIEXPRESS.COM 29.09.2014 0.78 EUR

E pa to je to izgleda:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno