Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakog meseca prvih 5

Isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u zemlji - prvih 5 podizanja novca mesečno – bez naknade, dodatna podizanja novca – 50 RSD

E pa to je exstra. Ja mislio samo 5 puta po otvaranju racuna :D . Ja skoro uvek podizem na telenorovom bankomatu pa nisam ni primetio ali to je super stvar .

Pa jedino zato i vredi, inace ko jos ima toliko racuna da mu znaci besplatno placanje istih ;)

5-7 racuna uz proviziju od 50rsd izadje u visini mesecnog odrzavanja racuna, nije to toliko malo kad se pomnozi recimo sa 24 meseca ;)

Koja banka ima toliku proviziju? U CA je obicno 8 ili 16 ili 18 dinara po racunu (8 do 3000 i 18 preko 3000).

U TB je 25 din placanje racuna, a 50 din podozanje novca na bankomatu drugih banaka. Ukoliko se koristi besplatni TR

Pa i nije, ustvari zavisi od broja racuna koji se placaju. Meni ispadne znatno jeftinije taj besplatni racun.

Nisam ni razmatrao besplatnu varijantu. Prebacio sam i platu kod njih i to je to. Danas sam u gradu prisao prvom bankomatu na koji sam naleteo (Rf) i kulturno podigao novac bez provizije.

Sve je to super, ali od toga da se nisu uopste placala odrzavanja racuna, i placanja online bila besplatna, doslo se do toga da mesecno banka uzme po barem 10$ i to ako klijent nista drugo ne koristi:) (pricam za zapad)

Uzivajte dok moze, kao sto je prihvatanje Telenor cena dovelo da mobilni poskupe i prihvatanje skupljih paketa kod banaka ce dovesti do slicnog :)

Da, provizija u free paketu je 25 po racunu. Ako ti ne treba zbog podizanja, onda Progresiv paket nije isplativ, sem ako nemas barem 12 placanja mesecno.

Placam 9 racuna mesecno, provlacim karticu 5x dnevno, a volim SMS obavestenja, saljem novac na druge racune... Kad sve saberem Progresiv je jedina opcija za ovakve navike :).

Inteza je davala nista, dok sam sa RF bio zadovoljan.

Jedno pitanje. Drugar mi je poslao novac sa svog računa iz Telenor banke. Stigla mi je poruka, otvorio sam link i izvršio trasner na moj račun. Koliko im treba da proknjiže uplatu? Sinoć sam izvršio transakciju, ali je još uvek ne vidim u NetBankingu.

Jedno pitanje. Drugar mi je poslao novac sa svog računa iz Telenor banke. Stigla mi je poruka, otvorio sam link i izvršio trasner na moj račun. Koliko im treba da proknjiže uplatu? Sinoć sam izvršio transakciju, ali je još uvek ne vidim u NetBankingu.

Trebalo bi odmah ujutru ili sad u 13h kad je vec clearing .

Pošto me je nerviralo što moram da kliknem na dugme "Prijavi se", pa da postavim fokus na polje korisničko ime i tek onda počnem da kucam, napravio sam Userscript koji to radi automatski po otvaranju stranice. Potreban je Tampermonkey plugin za Chrome ili Greasemonkey za Firefox.

Evo koda da vidite da vam ne kradem podatke :eyebrows:

Kod:
// ==UserScript==
// @name       Telenor Banka login
// @namespace  http://use.i.E.your.homepage/
// @version    0.1
// @description  Otvara polje za login odmah po otvaranju stranice i postavlja fokus na korisnicko ime
// @match      
// @copyright  2014+, peca89
// @include    https://online.telenorbanka.rs/Identity
// ==/UserScript==

document.getElementById("usernamepasswordcontainer").removeAttribute("style");
document.getElementById("UserName").focus();

Sjajno, hvala! Ja sam u svoju dodao da mi ubaci i username i fokusira na password:

Kod:
document.getElementById("usernamepasswordcontainer").removeAttribute("style");
document.getElementById("UserName").value = 'mojUsername';
document.getElementById("Password").focus();

Pitao ih za aplikaciju za Windows phone, i izleda sad se razmatra da li ce aplikacija uopste postojat :( WTF!
Kao radi online sajt na telefonu... bla bla...

Molio bi sve vlasnike WP da im posalju mail sa pitanjima...... jer zna se da ce nas ovako ignorisat

Telenor banka trenutno razmatra uvodjenje mobilne aplikacije za Windows operativni sistem. Do izlaska mobilne aplikacije, na Windows uredjaju možete pristupati web aplikaciji Telenor banke na adresi https://online.telenorbanka.rs/Identity , s obzirom na to da je web aplikacija u potpunosti prilagodjena ovim uredjajima.

Pa da, rekao je neko, mislim da je cak neko ovde sa foruma, da mu je receno da zbog ne znam ni ja kog problema u samom WP je jako upitno da li ce biti aplikacije...

Naravno, ne ulazim u to. Samo sam još davno rekao da će biti tako čim su počeli da odlažu... Prvo je bilo kraj 2014, pa početak 2015, pa prva polovina 2015. Sada je dakle zvaničan stav da se razmišljaju da li će uopšte biti... Ako su druge banke uradile aplikaciju, mogu i oni i to im je veliki minus i to sam im rekao nekoliko puta u mail prepiskama no očigledno je premalo WP korisnika da bi se cimali oko toga. A to da je mobilni sajt prilagođen za WP neću da komentarišem, ludeo sam dok sam ga koristio.

Ne verujem da ce biti, bas kao sto mi je napomenuo tip iz poslovnice pre par meseci. Sta ce, moze im se, mada ne znam da li neka banka kod nas ima wp app. Mislim da sam video aik ili tako nesto na store-u, ali su je ljudi pljuvali u komentarima.
A te price "sajt je optimizovan" su za malu decu :(
Mozda urade za w10, negde 2016 :D

AIK, Intesa, Raif... svi imaju za WP aplikaciju odavno. Ali onu beskorisnu, kao RF za Android sto ima i dalje. (necete naci Intesinu novu cini mi se)
Erste ima nesto novo ali nisam probao.

Mislim da sigurno jednog dana ce uraditi istu, ali kad za 6 meseci ili 4 godine...

U jedno sam siguran WP je tu da ostane i poveca deo trzista!

Nebih da sirim optimizam, ali kada nesto obecas onda to i ispuni. Prodaju WP telefone , nude usluge banke i nema aplikacije za m banking,. Nije Telenor siromasna grupacija da ne izdvoji za jednu aplikaciju, ne kosta ona sigurno milion eura, al ajde nema je pa se moze bez nje, tako mnogi korisnici odustaju a neki promene telefon jer to kvari utisak. Zamisli da zivis u kuci bez vode... To je los signal po korisnike, pitanje je dali misle o nama iako nemamo popularne pametne telefone (ios,droid) meni je super WP. A ako pisemo nekome ko ne zeli da slusa, to je vec nesto drugo.
A prate oni i ovu temu,nije to tajna.

Poslednja izmena:
"Vas novac nije vas"....
Ne moze se podici cela suma evra sa racuna, iako je dostupna u apoenima od 50eur. Postoji limit od 5000 dnevno izgleda, i dodatno limit da se ne moze podici SVE sa racuna!

Tako da imajte na umu da kada unesete novac u TB, vise nije vas realno. Ne samo da ne mozete podici valute sem evra/dinara, bez da potrosite vreme i novac do Airport City-a, vec ne mozete ni evre/dinare u potpunosti podici, cak iako imate okrugle sume.

Sto se mene tice, koja god da je varijanta - bye Telenor Banka, dok ovo ne izmene, barem za evre! (a zbog toga sam i otvorio racun!)

Telenor Banka

^^Jedna naponema vezana za podizanje €, dnevni limit je i u Intezi 5000€, za veće iznose, moraš da najaviš banci minimun 24h pre podizanja sume iznad gore napomenute, doživeo na svojoj koži. Kada sam ih pitao kako mi mogu pomoći da podignem iznos iznad 5000€ u toku tog dana, čovek me je uputio na drugu filijalu, jer kako je i sam rekao, dnevni limit bez predhodne najave, po poslovnici je gore navedeni iznos od 5000 €

Poslednja izmena:
Alfa, ako imaš 1001 euro na računu, ne možeš da digneš 1000 eura na bankomatu?

"Vas novac nije vas"....
Ne moze se podici cela suma evra sa racuna, iako je dostupna u apoenima od 50eur. Postoji limit od 5000 dnevno izgleda, i dodatno limit da se ne moze podici SVE sa racuna!

Tako da imajte na umu da kada unesete novac u TB, vise nije vas realno. Ne samo da ne mozete podici valute sem evra/dinara, bez da potrosite vreme i novac do Airport City-a, vec ne mozete ni evre/dinare u potpunosti podici, cak iako imate okrugle sume.

Sto se mene tice, koja god da je varijanta - bye Telenor Banka, dok ovo ne izmene, barem za evre! (a zbog toga sam i otvorio racun!)
To je normalna stvar i tako je u svim bankama.
Nije valjda da nikad nisi isao da podignes 5000eur pa ti rekli da moras da najavis unapred?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno