Kurt2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.05.2005
- Poena
- 309
Imam šifru od 17 karaktera, sa kompa se logujem bez problema, ali Android aplikacija prima samo 16 karaktera i ne mogu da ukucam poslednji :lupko:
Ispravili propust
Imam šifru od 17 karaktera, sa kompa se logujem bez problema, ali Android aplikacija prima samo 16 karaktera i ne mogu da ukucam poslednji :lupko:
Svakog meseca prvih 5
Isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u zemlji - prvih 5 podizanja novca mesečno – bez naknade, dodatna podizanja novca – 50 RSD
Mnogo kume, mnogo
25 je provizija, 300/25=12 ako me dobro sluzi matematika5-7 racuna uz proviziju od 50rsd izadje u visini mesecnog odrzavanja racuna, nije to toliko malo kad se pomnozi recimo sa 24 meseca![]()
Nismo se razumeli, ti mislio si na paket sa besplatnim odrzavanjem dok sam ja mislio na Progresiv varijantu.25 je provizija, 300/25=12 ako me dobro sluzi matematika![]()
Jedno pitanje. Drugar mi je poslao novac sa svog računa iz Telenor banke. Stigla mi je poruka, otvorio sam link i izvršio trasner na moj račun. Koliko im treba da proknjiže uplatu? Sinoć sam izvršio transakciju, ali je još uvek ne vidim u NetBankingu.
Pošto me je nerviralo što moram da kliknem na dugme "Prijavi se", pa da postavim fokus na polje korisničko ime i tek onda počnem da kucam, napravio sam Userscript koji to radi automatski po otvaranju stranice. Potreban je Tampermonkey plugin za Chrome ili Greasemonkey za Firefox.
Evo koda da vidite da vam ne kradem podatke :eyebrows:
Kod:// ==UserScript== // @name Telenor Banka login // @namespace http://use.i.E.your.homepage/ // @version 0.1 // @description Otvara polje za login odmah po otvaranju stranice i postavlja fokus na korisnicko ime // @match // @copyright 2014+, peca89 // @include https://online.telenorbanka.rs/Identity // ==/UserScript== document.getElementById("usernamepasswordcontainer").removeAttribute("style"); document.getElementById("UserName").focus();
document.getElementById("usernamepasswordcontainer").removeAttribute("style");
document.getElementById("UserName").value = 'mojUsername';
document.getElementById("Password").focus();
Telenor banka trenutno razmatra uvodjenje mobilne aplikacije za Windows operativni sistem. Do izlaska mobilne aplikacije, na Windows uredjaju možete pristupati web aplikaciji Telenor banke na adresi https://online.telenorbanka.rs/Identity , s obzirom na to da je web aplikacija u potpunosti prilagodjena ovim uredjajima.
Pa da, rekao je neko, mislim da je cak neko ovde sa foruma, da mu je receno da zbog ne znam ni ja kog problema u samom WP je jako upitno da li ce biti aplikacije...
To je normalna stvar i tako je u svim bankama."Vas novac nije vas"....
Ne moze se podici cela suma evra sa racuna, iako je dostupna u apoenima od 50eur. Postoji limit od 5000 dnevno izgleda, i dodatno limit da se ne moze podici SVE sa racuna!
Tako da imajte na umu da kada unesete novac u TB, vise nije vas realno. Ne samo da ne mozete podici valute sem evra/dinara, bez da potrosite vreme i novac do Airport City-a, vec ne mozete ni evre/dinare u potpunosti podici, cak iako imate okrugle sume.
Sto se mene tice, koja god da je varijanta - bye Telenor Banka, dok ovo ne izmene, barem za evre! (a zbog toga sam i otvorio racun!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari