Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Telenor Banka

Danas radi.

Inace ne mozes da podignes ako su ti na stednom racunu, sto se i preporucuje zbog sigurnosti. Moras da ih prebacis na tekuci, pa onda mozes da podignes.

Imao sam isto iskustvo pred put - call centar nije mogao da mi prenese... a ni bankomati nisu isplacivali EUR. Tako sam otisao do Svedske sa 20 eur u dzepu... a oni na granici cesto traze da im se pokaze kesh. Na kraju sam tamo sve placao karticom. Po povratku otvorio racun u Intesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta se dešava sa master karticama koje su produžene skoro (traju 4 god još), ako se predje na osnovni?

OMG

možeš da je uramiš i okačiš na zid

šta očekuješ da se desi?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

^iskreno ja sam ocekivao da traje do isteka, jer je placena 500din IZRADA kartice, a ne "pocetak 4 godina racuna".
Ali ne, odmah se blokira i postaje neupotrebljiva :(

Proradilo jeste sve, ali mi malo nabilo tenziju pred polazak. Ne bi trebalo ovakve stvari da se dešavaju

Tako sam otisao do Svedske sa 20 eur u dzepu..

[emoji23] ulepša mi dan

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ja vec 3 godine u Bec idem sa max 20e. I dve kartice osiguranja i 15 platnih kartica :D

I vratih se sa tih 20 eur... tamo se sve placa karticom :D

OMG

možeš da je uramiš i okačiš na zid

šta očekuješ da se desi?

OYG

Pitanje je na mestu, ako ne znaš lepo da odgovoriš, bolje je da preskočiš.

Hvala alfa.
Fer je da kartica traje do isteka roka, jer je moguće preći na progresiv povremeno za putovanja pa onda nazad na osnovni. Za one koji privremeno koriste telenor, to je ok. Ne bi se plaćala nova kartica za svaku promenu paketa.

Šta mislite jel se isplati preći na progresiv sada, pošto idem u avgustu u Grčku, a tamo ću plaćati što više karticom, jel ima neke uštede, ako uzmem u obzir da moram da platim jedan mesec održavanje?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Fer je da kartica traje do isteka roka, jer je moguće preći na progresiv povremeno za putovanja pa onda nazad na osnovni. Za one koji privremeno koriste telenor, to je ok. Ne bi se plaćala nova kartica za svaku promenu paketa.

Fer bi bio da koristiš starter paket po starim uslovima dok ti ta nova MC ne istekne, pošto si je platio 500 dinara.
Ali, nema nikakve logike da na osnovnom paketu, gde ne postoji MC, ti koristiš MC jer si je platio na starom paketu.

Ovo zadnje da, ali ti ne mozes ni da je posle koristis na Progresiv/Starter ako se vratis, cini mi se.

@Markic, oce biti 300e prometa? Onda da :)

OYG

Pitanje je na mestu, ako ne znaš lepo da odgovoriš, bolje je da preskočiš.

Hvala alfa.
kartica će i trajati do roka do kog je izdata ako ti ne menjaš uslove njenog izdavanja! a ti upravo to hoćeš da radiš.

pitanje je tebi na mestu meni sigurno nije

PS
nigde u svom postu nisi rekao da hoćeš ponovo da se vraćaš na starter !!!

Poslednja izmena:
Fer bi bio da koristiš starter paket po starim uslovima dok ti ta nova MC ne istekne, pošto si je platio 500 dinara.
Ali, nema nikakve logike da na osnovnom paketu, gde ne postoji MC, ti koristiš MC jer si je platio na starom paketu.
Blokiraju kad si na osnovnom, odblokiraju kad predjes na progresiv. Ponovo blokiraju kad se vratiš sa odmora ili službenog puta i predjes na osnovni. Starter ne bi imao smisla kad bi ovo fubkcionisalo.

Šta mislite jel se isplati preći na progresiv sada, pošto idem u avgustu u Grčku, a tamo ću plaćati što više karticom, jel ima neke uštede, ako uzmem u obzir da moram da platim jedan mesec održavanje?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Mislim da moraš minimum 3 meseca da se zadržiš na paketu na koji pređeš, u ovom slučaju na progresivu. Ali nisam siguran odakle mi ta informacija, ako neko zna neka potvrdi ili demantuje.

Mislim da moraš minimum 3 meseca da se zadržiš na paketu na koji pređeš, u ovom slučaju na progresivu. Ali nisam siguran odakle mi ta informacija, ako neko zna neka potvrdi ili demantuje.

Tako je, moraš 3 meseca minimum da budeš na paketu (barem je tako bilo, ako skoro nisu nešto menjali).

Da li se promenom sa startera na osnovi paket nešto menja sa štednim računima po viđenju ?

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

^ne.
Koliko znam mCash se koristi dosta, i to pametno, ko zna zna...
Kako se koristi dosta kada ga ima u 3 radnje? Kom4Pay je 100x korisceniji, a i njega nisam nigde video :)
mPay bi mogao sve sto i mCash bukvalno, i jos vise.

da li je moguce, sa starter paketom, napraviti jos jednu platnu karticu vezanu za isti racun naravno, i da li je moguce registrovati dva mobilna uredjaja na taj jedan racun? na taj nacin bi npr dve osobe mogle da koriste ravnopravno sve usluge dostupne na starter paketu.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Mogu, ali druga kartica je za dodatno lice. Ili njoj das Dinu, i mista ne placas dodatno :)

?
Da potvrdimo, nikada nije moralo 3 meseca da se ostane na Progresiv? Siguran sam da u prve dve godine nije, prelazio sam i sledeci mesec se vracao na Starter.

Probaj sam preko aplikacije pa mi reci

I ja se sećam, samo je ograničenje bilo da je novi paket od prvog u mesecu.

Što se tiče dine, promena Pina može u app? Takodje, limit može u app da se podesi? Plaćanje samo potpis za bilo koji iznos?

Nemam je još, pa zato pitam.

Ne pise nista na prvoj strani dok se ne zatrazi prelazak, a ne placa mi se 300 :p

Ma moze. SVaki mesec mozes da menjas, promena stupa na snagu od prvog dana sledeceg meseca.
A mozes da otkazes ako se predomislis u toku meseca

Ne pise nista na prvoj strani dok se ne zatrazi prelazak, a ne placa mi se 300 :p

Ma moze. SVaki mesec mozes da menjas, promena stupa na snagu od prvog dana sledeceg meseca.
A mozes da otkazes ako se predomislis u toku meseca

Say it three times, then it becomes Beetlejuice :D

Off: Nije vise 1 eur... klasik paket kod NLB sada je 1.99 i jos naplacuju e/mBank 1.6 eur.

Inace, TB konacno pocela da koristi, tj. da nadje prodavce koji prihvataju mCash.

Od sada uz mCash možeš da plaćaš u Smokvici i Hashtag-u, kao i u Meridian kladionicama! http://bit.ly/2S8ZTTl

Nijesam ja na klasik, 59 centi mi sve naplacuju vidjeh sad.

Moze da se menja svaki mesec, ja sam menjao, samo sto pocinje od sledeceg meseca...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno