Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Telenor Banka

Onda je to studentski. Bio je 0.30 eur

Koliko znam mCash se koristi dosta, i to pametno, ko zna zna...

Mislis da neko drugi (sa KP...) moze da uplati/podigne eur? ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pocinje naplata odrzavanja Starter racuna 150din.

Poslednja izmena:
Tačno, dobro ste mi skrenuli pažnju. Zamalo da se prebacim u MTS zbog boljeg kursa, a šta sa EUR na računu ako ne mogu da ih podignem? Da ih prebacite na drugi račun ne može.
Ogroman plus za telenor. Kad bolje sada razmislim Progresiv mi vredi svaki din.

Kado odes u CG mozes da placas karticom i onda bi trebalo da skida te eure sa racuna.

Znaci vec bilo, jutros mi stigao email sa lepim vestima :)

Koliko korisnika ce da izgube? Koliko ce da idu u minus, ako je to moguce zbog tog odrzavanja?

Da li kod drugih banaka postoje kartice tj devizni računi bez održavanja a da se mogu podizati euri na bankomatu?
Uzeo sam već visu classic u intesi ali nisam još proverio detalje.
Ako mora da se menja po deračkom kursu banaka onda to prevazilazi mesečno održavanje kod Telenora, mada Telenor ima onih 1.5 % harača na devizne prilive.. pa se treba sračunati.

Telenor Banka

Intesa nema bankomate za uplatu/isplatu eur. Ali nema troskova za placanje u ino, odrzavanje je 0 za devizni/karticu/sms.

Konverziju uz dinarski hit racun radis kroz app/online po kursu koji je trenutno:

117.25 / 118.25

Mozda moze u KB jedino. PCB, UC i RF nemaju free kartice.
Ali sada nema ni TB. Za 150 sigurno ima varijanti, ali sve banke kod kojib moze na ATMu EUR naplacuju ino proviziju barem 1 procenat.

Zadrzao TB i starter samo zbog Klika i jos uvek je to dobar feature, ali izgleda da ce biti gudbaj posle 9 godina.

Mozda je mislio na KBC. Traje ta banka dugo, ali online tek pet.

Poslednja izmena:
Tesko da ima 9 godina, pre ce biti 5g od 2014., nego dok sam kuckao post cackao sam TB dokumentaciju kroz aplikaciju i otvoren je bio dokument "2009-1-SRB Zahtev za otvaranje TR".. I jos razmisljam da li je moguce da je proslo toliko :D

Sto se tice prelaska na Osnovni, verovatno je pitanje vremena kada ce i to da se ukine/izmeni ili spoji sa Starterom za 150/mes.

Poslednja izmena:
Ja sam uz starter svojevremeno dobio samo Master. Ako sada predjem na osnovni, ostajem bez kartice. Da li Dina ide po automatizmu ili treba da podnesem zahtev?

Ide po automatizmu.

Inace ATMovi u Francuskoj i Knez Mihailovoj, od 12-14h efektivno ne rade celo leto :) Cim se malo zagreju, ne prime kartice. Ubacis, pocnes da kucas PIN, kroz minut ti izbaci karticu kao da nisi ukucao PIN na vreme, a vidis 4 zvezdice ukucane :)

Ako sa startera predjem na osnovni racun,da li i dalje mogu da kupujem i podizem evre sa bankomata i da li mogu da uplacujem dopunu za mobilni telefon?
Da li zna neko za Societe Generale banku koristim klasik paket (dobijam platu preko njih) i trazio bih mastercard karticu radi kupovine preko neta,interesuje me kako da otvorim devizni racun i da li se onda dodatno placa odrzavanje tog deviznog racuna?

Hvala.
Ali ima "DinaCard debitna kartica za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje robe i usluga u zemlji " kako onda to radi kupujem sa neta a skida mi u dinarima?

Nikako, samo poneki.domaci sajt prihvata Dinu sada.

Izvinjavam se moja greska,mislio sam na Mastercard® Standard internacionalna debitna kartica sa tehnologijom za beskontaktno plaćanje koja vam omogućava podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu – izdaje se na poseban zahtev korisnika."

Ima provizija u SoGe na ino placanja. Ali bi skidala dinare.

Koju bi ste banku preporucili ili karticu za kupovinu sa Aliexpressa ali da se ne naplacuje odrzavanje?

Telenor Banka

Intesa visa electron / classic debit.

Ima tema o platnim karticama :)
Mislim da ne mora devizni u SoGe. Ali nije to isplativo.

Dobio nešto na mejl.

Koliko sam ukapirao, nema više besplatnog računa kod Telenor banke?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno