Ako ovako nastavi da radi aplikacija, morace da daju cekove, jer eBanking ne radi :d
Apsolutno! Moja majka imala vecu kupovinu u Eurosalonu ili kako se sad zove i ponude jos Eurobank placanje na rate bez kamate, "bolje od čeka" (čekove je imala jer je u PŠ). Prihvati ona to, stvarno nema kamate, ali ima drugih troskova: fiksni procenat na odobrenu sumu (zavisno da li se podize na bankomatu ili ide na POS) i tokom otplacivanja svih rata placa mesečno "članatvo u Eurobank klubu". Sve to koštalo ju je nekoliko crvenih, a da je popunila čekove bio bi zero trošak. Just saying.kartice za placanje na rate su prevara(sem onih intezinih bez kamate).
Jok, cekovi ne kostaju nista kad stoje kuci, vec kad ih uzimas kostaju nesto sitno, bar je tako u RF banci.Pa i neiskorisceni cekovi koji stoje kod kuce se placaju na mesecnom nivou. Mislim da je u Komercijalnoj nesto tipa 50-80 dinara po ceku, nisam siguran pa koga interesuje neka proveri.
Pa i neiskorisceni cekovi koji stoje kod kuce se placaju na mesecnom nivou. Mislim da je u Komercijalnoj nesto tipa 50-80 dinara po ceku, nisam siguran pa koga interesuje neka proveri.
10 дин још одавно.U komercijalnoj je 5 dinara po čeku
Они су посебна прича,био код њих.Eurobank placanje na rate bez kamate, "bolje od čeka" (čekove je imala jer je u PŠ). Prihvati ona to, stvarno nema kamate, ali ima drugih troskova
Hmm, sada stoji "RSD 15,00 po čekovnom blanketu", jel' to skoro menjano? Blanket je 10 cekova? Skora je valjda bilo 10 po ceku.U RF naplaćuju 15 din po čeku i to je sve od troškova.
Konačno bankomat i na Karaburmi! Postavljen u TC Big Fashion
Pogledajte prilog 228351
Konačno bankomat i na Karaburmi! Postavljen u TC Big Fashion
Pogledajte prilog 228351
Pa i neiskorisceni cekovi koji stoje kod kuce se placaju na mesecnom nivou. Mislim da je u Komercijalnoj nesto tipa 50-80 dinara po ceku, nisam siguran pa koga interesuje neka proveri.
Nije, ništa ne košta, neko te je loše obavestio
Dezinformacija
Jok, cekovi ne kostaju nista kad stoje kuci, vec kad ih uzimas kostaju nesto sitno, bar je tako u RF banci.
I ne košta ništa kad stoje.
Septi, zasto siris dezinformacije. U najgorem slucaju, za koji znam, je 10x manje (u RF), druge banke ako naplacuju, obicno imaju neki broj besplatnih.
Ali dobro, to je isto, jedna nula gore/dole![]()
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=02&dd=24&nav_id=1233749petak, 24.02.2017.
..
Izdavanje čeka banke klijentima naplaćuju od deset dinara po komadu, koliko papirić staje kod Komercijalne, Inteze, AIK i Vojvođanske banke. Halk banka to naplaćuje 50 dinara mesečno ukoliko se izda ijedan ček. Ostale banke naplaćuju od 25 do 30 dinara po komadu. Međutim, to nije jedini trošak. Banke su počele da izdate a nerealizovane čekove dodatno naplaćuju klijentima. Taj trošak se mesečno kreće između 30 i 50 pa i do sto dinara.
..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari