Na Samsungovom OneUi možeš da biraš da li ćeš da koristiš color palette iz wallpapera, ili default, to važi i za ikonice aplikacija, možeš da koristiš boje iz wallpapera, a možeš default. Ja koristim default. Valjda i Miui ima tu opciju, trebalo bi da je u opcijama wallpapera.Izgleda da ne moze i to ne samo na xiaomiju vec i na bilo kom drugom telefonu, tako da i guess im just gonna deal with it![]()
У Гугл апликацијама је имплементирана зелена боја оне сток позадине када се одради ажурирање, ако поставиш неку другу позадину ништа се неће променити,и то је недовршено.Pa valjda će u nekom od sledećih apdejta za MIUI 13 da ubace opciju da se bira da li želiš da koristiš boje iz wallpapera. Očigledno je da još nisu do kraja implementirali taj Material You, pošto za sad menja boje samo u Google aplikacijama, a na MIUI aplikacije nema efekta. Još je tu u nekoj beta fazi kod Xiaomi telefona.
Kakva je ovo tišina !?
BTC tik do 38k , ni ne pokušava probiti kao da je zid smrti /minsko polje/ a ja ne vidim nikakav otpor.,mogao bi lagano preko 40k
Probaj ovo, a inače ni otključavanje bootloadera, rootovanje ni custom rom ne poništavaju garanciju kod Xiaomija.
-------------
Evo ko želi da na global romu otključa mogućnosti kineskog miuia.
vredi li ovo, jel probao neko?
Šta ti tačno treba, da samo pojedine aplikacije budu u dark mode?Ima li workaround za dark mode individual apps na 13?
Ja se samo bojim da ne zabrljaju jos vise nego pre hahah. Prodje me jeza iskreno sa svakim updateom isto ko da rulet igram.Ма праве ли они то 13.5 да исправе ср*ња из MIUI 13??? Језиво колико су неспособни више...
Šta je tačno problem kod skrolovanja?Ovaj(poco x3 pro), mada osim ove gluposti (po meni) sa tim material you mi sve sve cini da radi fluidnije i brze ali i dalje nisu rešili problem sa skrolanjem na youtubu kada se pusti video na 1080p a ovo je vec drugo vece azuriranje..
Youtube nije bio na 60hz vec na 48hz sto je delovalo ekstremno sporo kao da jedva pokrene aplikaciju. Meni je SOT se uvecao za neki sat ipo cak isto nemam pojma kako hahah uglavnom sada lagano sa 10 sati i nesto malo vise Sot dodjem do 15 posto.Šta je tačno problem kod skrolovanja?
Meni je mnogo smetalo što je YouTube na 60hz, i onda sam odradio debloat i obrisao aplikacije "battery and performance" i "power detector".
Sada mi je sve vreme na 120hz sve zaključano, pa i Jutjub, jedino me je brinulo kako će se odraziti na bateriju, i ne znam na koju foru ali sada duže traje.
Prvi put čujem da je nekom Jutjub bio na 48hz, pretpostavljam da je bag neki u pitanju. A što se tiče SoT-a, odlično vreme trajanja baterije.Youtube nije bio na 60hz vec na 48hz sto je delovalo ekstremno sporo kao da jedva pokrene aplikaciju. Meni je SOT se uvecao za neki sat ipo cak isto nemam pojma kako hahah uglavnom sada lagano sa 10 sati i nesto malo vise Sot dodjem do 15 posto.
Izgleda da sada moze normalno da se menja zvuk notifikacija, samo ne prikaze da je promenjen u settings.Da li je neko uspeo da promeni zvuk notifikacija Vibera na A 12 MIUI 13 ?
Stara metoda Android/Media/com.viber.voip pa zamena originalnog mp3 fajla sa promenjenim ne vredi posto com.viber.voip ne postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari