U dnu piše Redme K30 Pro, on je za Kinesko tržište a za svetsko je Poco F2 Pro. Nosim F2 Pro malo više od godinu dana, jel se i na njega odnosi ova sugestija ili samo konkretno na Redme K30 Pro?Kad smo na temu ocajnog MIUI i toga kako su ga realno razlupali, ovo kazem kao dugogodisnji korisnik XIaomi uredjaja. Cinjenica da ce ova enchanced versija biti samo za MI seriju dovoljno govori u prilog koji se telefonu trebaju kupovati od Xiaomija ako finansije dozvoljavaju
![]()
Xiaomi MIUI officially apologizes to users for its troubles this year
Xiaomi MIUI officially apologizes to users for its troubles this year. The MIUI 12.5 enhanced version fixes many of the MIUI issueswww.gizchina.com
To radi na EU romu (ako sam te dobro razumeo).Jel zna neko mozda na stock launcheru kad koristim classic home screen layout... Zasto ne nalazim nigde opciju kad sam na home screenu da svajpujem na gore search aplikacije? Jel moguce da se nisu setili toga?
On ponudi swipe to search ali preko Mi Broswera radi internet search. Ja bih da radim pretragu aplikacija... 🥺
Pa ako nezakljucam npr. Instagram ili Messenger onda mi kasne poruke. Tipa po par sati ponekad dok ne ukljucim app. Samo zbog toga...Zaključavam samo one aplikacije koje su mi bitne da ostanu u memoriji telefona, poput Galaxy Wearable, da bi se zadržala konekcija sa pametnim satom. Ništa drugo ne držim zaključano u memoriji, ne vidim potrebu za tim.
Koji slepci.. I sta sad, mi koji imamo MI 9T smo izvisili za apdejt?Kad smo na temu ocajnog MIUI i toga kako su ga realno razlupali, ovo kazem kao dugogodisnji korisnik XIaomi uredjaja. Cinjenica da ce ova enchanced versija biti samo za MI seriju dovoljno govori u prilog koji se telefonu trebaju kupovati od Xiaomija ako finansije dozvoljavaju
![]()
Xiaomi MIUI officially apologizes to users for its troubles this year
Xiaomi MIUI officially apologizes to users for its troubles this year. The MIUI 12.5 enhanced version fixes many of the MIUI issueswww.gizchina.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari