Dali je stan ili kuca? Kakva je izolacija?Znaci da idem na Micu i to sa 35 zsx wf posto mi je dnevna soba i kuhinja 30m2 sa otvorenim vratima ka hodniku kupatilu, i gornjim spratom. Plasim se da bi mi 35 zs wf bio malo kao osnovno grejanje. Lomim se samo oko 12 LT jedino servis ???? i razlika u ceni 75K za Micu
Vidio sam, nekad razlika u trzistu pa i cijena ali govorim iz vise godisnjeg iskustva. Evo npr modulacije na 7c vanjske. Pogledaj sat u gornjem ljevom cosku pa ces vidjeti da nije trenutno vec tako radi. Opet napominjem da se radi o vikendici, donji dio renoviran top ali gore nije bas sjajno.Cena je ista kao ova 35zsx wf samo sto je ova mica hevy a tvoja mica electric
Ne vredi ni 100e a ne 600e LT je odlicna klima starijeg kova i tu nema greske ni malo.Kod mene je tek ugrađena pre neki mesec, za sada je samo hladila, videćemo kako će 35ZSX da se pokaže na grejanju u prelaznom periodu, mada ću je testirati i tokom zime da vidim koliko može da pokrije sa zavrnutim radijatorima.
Raspored u stanu mi nije najsrećniji za jednu klimu, verovatno će morati još jedna na drugom kraju stana, ali uzdam se u pasivno grejanje i 5 vertikala koje prolaze u svim delovima - imam centralno, razmatram da se skinem s istog.
Na hlađenju je korektna, mada se čuje malo zvuk spoljne, kao neki blagi huk kad zavrti kompresor, nije ništa napadno, ali eto, ja ga primetim ako je tišina u sobi.
Imaj u vidu da je unutrašnja ogromna kao kod 18ca, a i spoljašnja ne zaostaje po gabaritima. Ne bi trebalo da ima problem da ti zagreje 30tak izolovanih kvadrata.
LN od Electric ti je tu negde, malo je skuplja, estetski možda bolje izgleda (stvar ukusa), ima taj neki senzor za praćenje temperatura (ima i ZSX, ali samo za pristustvo ljudi) i na Mitsu Electric je Wifi app bolje rešen, mada napisah gore kako i do aplikacije za MHI uređaje.
Generalno, da li vredi doplate od ~600e i u odnosu na LT i u odnosu na ZS (non-X)... nisam siguran, zavisi dosta od okolnosti/prostora u kojem će raditi.
Kod mene nije optimalan raspored da bi pokrila ceo stan za grejanje pa deluje kao overkill, kod tebe mi se čini da će biti taman i imati dovoljno rezerve da se izbori sa nekim lošijim vremenom.
Kireia Plus ti je jaca i dosta bolja klima od LT.Znaci da idem na Micu i to sa 35 zsx wf posto mi je dnevna soba i kuhinja 30m2 sa otvorenim vratima ka hodniku kupatilu, i gornjim spratom. Plasim se da bi mi 35 zs wf bio malo kao osnovno grejanje. Lomim se samo oko 12 LT jedino servis ???? i razlika u ceni 75K za Micu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari