Pa neće nijedan benzinac (posebno ne ovi koji vole da se vrte na 7k+) sa 1500 obrtaja da povuče nešto posebno, ni na ravnom, a tek uzbrdo, nije to dizel.Ti "bjesni" benzinci treba na leru da idu i spuste obrtaje a kad zahladni da neosjete brdo. A ovi svako malo u df... Kako god okrenes pa i haj ako je takav rad sa smanjuju brzinu al glupo je svako malo df.
Proveriću, ne sećam se nešto da sam je ganjao toliko uopšte, mislim da je uglavnom na auto bila ili fix 2 pa se ugasi skroz duvanje kad dostigne temp... ove godine su ipak pušteni radijatori jer je gospođi tako prijatnije nego grejanje na klimu, a i pošto se još ne odjavih s centralnog, Mica može da iskulira ovu zimu.@mickeyrs
Ti imas srk35zsx model? Kako izgleda kod nje sa Fix Fan 3? Da li smanuje Fan kad dostigne zadatu temp ili duva dalje na Fix Fan 3?
nije nije, veruj mi, prozor mi je odmah do nje tako da u isto vreme sam snimao i unutrasnju i spoljasnju, vise putaMa I ona slika gde na vrhu nije zaleđena mi deluje kao da je df već počeo.
Moje neće da zavrse na KP ali hoće u spavacoj i kod matoraca,to je sigurno. Ali slazem se,velika razlika u odnosu na 35,makar do sada sto sam video. Kao da nije ista serija a ni isti proizvodjac. Tako da vi aktivniji savetujte na opštoj temi ako neko pita za 20/25.Opasno su onda ošišane ta 20 i 25 u odnosu na 35icu. 35ica 100% ne smanjuje fan. Kad bi mi smanjila fan završila bi na kp odmah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari