Šta je novo?

MITSUBISHI Heavy Industries klime

Ti "bjesni" benzinci treba na leru da idu i spuste obrtaje a kad zahladni da neosjete brdo. A ovi svako malo u df... Kako god okrenes pa i haj ako je takav rad sa smanjuju brzinu al glupo je svako malo df.

@mickeyrs
Ti imas srk35zsx model? Kako izgleda kod nje sa Fix Fan 3? Da li smanuje Fan kad dostigne zadatu temp ili duva dalje na Fix Fan 3?

Ti "bjesni" benzinci treba na leru da idu i spuste obrtaje a kad zahladni da neosjete brdo. A ovi svako malo u df... Kako god okrenes pa i haj ako je takav rad sa smanjuju brzinu al glupo je svako malo df.
Pa neće nijedan benzinac (posebno ne ovi koji vole da se vrte na 7k+) sa 1500 obrtaja da povuče nešto posebno, ni na ravnom, a tek uzbrdo, nije to dizel. :)
Ali da se manemo poređenja sa autima više, pošto je uspešno zaledila cela spoljna kada je opterećena samo jedna klima, deluje da nema tu nikakvog vazdušnog džepa.
Ostaje da vidimo kako će mu se ponašati klime kada rade samo po jedna i na većim minusima (ako ih bude) pa potera obe u paraleli, za sad deluje da jedna sasvim solidno pokriva izolovani prostor.
@mickeyrs
Ti imas srk35zsx model? Kako izgleda kod nje sa Fix Fan 3? Da li smanuje Fan kad dostigne zadatu temp ili duva dalje na Fix Fan 3?
Proveriću, ne sećam se nešto da sam je ganjao toliko uopšte, mislim da je uglavnom na auto bila ili fix 2 pa se ugasi skroz duvanje kad dostigne temp... ove godine su ipak pušteni radijatori jer je gospođi tako prijatnije nego grejanje na klimu, a i pošto se još ne odjavih s centralnog, Mica može da iskulira ovu zimu.

Ma I ona slika gde na vrhu nije zaleđena mi deluje kao da je df već počeo.

Ma I ona slika gde na vrhu nije zaleđena mi deluje kao da je df već počeo.
nije nije, veruj mi, prozor mi je odmah do nje tako da u isto vreme sam snimao i unutrasnju i spoljasnju, vise puta

Sinoc sam poterao samo jednu, onu u dnevnoj, ali uslovi su takvi da i nije neki test...bilo do 5 nocas. Morao sam ovu u vecem da dignem na 24 jer kada je bila na 23 strandardno, pored mene je bilo 22.2 tako da je to vec malo smrz. Evo nocas i danas:
1732797895711.png
Peak-ovi su luftiranje.
Oko 400 se vrtela dakle, veca temperatura a tu i obitavam najvise tako da mi tu treba preko 23 a ispod 24 da mi bude taman.
Malo sam eksperimentisao i sa krilcima i duvanjem da je nateram da se ne smanjuje fan jer je bila smanjivala i sinoc pre nego sam ugasio drugu pa da razbijem dzep ako ima, malo pomerio i onaj TV koji je nakoso i nije smanjivala ispod 3 fan.
Sracunao COP - delovao mi manji nego na onoj u kuhinji, sinoc na 7 stepeni je bio 4.2 COP sto mi deluje malo ali necu donosim nikakav sud na konto toga jos.

Opasno su onda ošišane ta 20 i 25 u odnosu na 35icu. 35ica 100% ne smanjuje fan. Kad bi mi smanjila fan završila bi na kp odmah.
Moje neće da zavrse na KP ali hoće u spavacoj i kod matoraca,to je sigurno. Ali slazem se,velika razlika u odnosu na 35,makar do sada sto sam video. Kao da nije ista serija a ni isti proizvodjac. Tako da vi aktivniji savetujte na opštoj temi ako neko pita za 20/25.

Nazad
Vrh Dno