Nema pekarica nikakav trafo koji zuji. U sustini radi ocekivano i ovako joj nista ne fali, ali drugi dan poceo da zuji trafo. Posle frizidera najglasnija stvar u kuhinji 🙂
Mozda nisam bio dovoljno jasan. Naravno da zuji i tandrce kad radi, to je ocekivano. Ali ova je zujala i kad ne radi. Mozda nema trafo, ali neki el. elementi su toliko zujali da kad sam prvi put cuo pomislio sam da je frizider, mada mi je zvuk bio nepoznat. Izmenjao faze, okrenu utikac ali svuda isto. Steta dobro je radila, taj jedan hleb sto je ispekla 🙂Nema pekarica nikakav trafo koji zuji
Zuji motor mesaca, i sve su pekarice bučne toliko smo već pričali o tome.
Lidlova je sasvim dobra, budu često na oglasima
Najbitnije je da možeš kupiti rezervnu posudu jer se ona troši, i tu već lidl nije dobar.
Manje-više je sve to slično. Do 100€ imaš Vox, SilverCrest (Lidl) i Gorenje. Jedino ako nameravaš da praviš veće hlebove (1kg+), sa njima se malo bolje nose pekare koje imaju 2 mešače/mutilice za testo. (Tako bar kažu, nisam imao prilike da uporedim) Za osnovne stvari, i oni najjeftiniji su OK. Osnovni program, integralni hleb, brzi program, odloženi start, keep warm funkcija, to svi imaju.Koju mini pekaru uzeti od ovih jeftnijih modela? Koliko vidim to je ocigledno sve manje vise ista masina sa razlicitim oklopima. Imao sam VOX BBM4406 na 2-3 dana i vratio sam je. U sustini radi ocekivano i ovako joj nista ne fali, ali drugi dan poceo da zuji trafo. Posle frizidera najglasnija stvar u kuhinji 🙂
Uzeo bi je opet ali da li ce da se zalomi zujalica. Mozda je primerak takav bio, a mozda i fabricka greska.
Jel ima neki poseban recept za jogurt ili ide onaj iz dokumentacije koji se dobija uz pekaricu? Imam tu iz Lidla,pa bih da probam klincima da napravim domaci jogurt.Imamo Lidlovu godinama i prezadovoljni smo. Moze da napravi ogroman ali i malecki hlebac.
Domaci jogirt iz nje bude savrsen.
U mom konkretnom slucaju je stvar ljubavi prema jogurtu, narocito domacem. Posle par tira sa istim starterom postane gust, kremast, malo i slinav. Jednom recju savrsen.Zasto domaci jogurt a ne kefir? On je mnogo zdraviji,a ne treba ti masina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari