Ja je svakako moram otvoriti i videti da se nije nesto otkacilo ili je negde los kontakt.Све док не рикне манетрон оба шљака. 😀
Мени је варнучио са сам помислио да ће експлодирати као на филму.
Šta imate da preporučite od činija, činijica i ostalih drangulija za MW? Planiram da naručim onu preporučenu činiju za kokice i šta još može biti korisno.

Pa da prelomio sam da se necu zezati oko nje.Odradila je svoje sto se kaze.Najverovatnije uzimam lg,sad samo da vidim koji model.Posle toliko godina je otpiši, isto uradio sa mojom starom. Ne mogu da se setim da li je bila LG ili Samsung.
Ta LG što je uzeo emermare je profi model ako sam ja dobro razumeo. Kafane, restorani...
Uzeo sam ovu, ima već preko dve godine, keramički premaz unutra, obrtno dugme za vreme je nešto što ću ubuduće da isključivo tražim.
Uglavnom podgrevanjei poneko kuvanje, napisao sam iznad. Nisam se nikada navikao da koristim za odmrzavanje pa ne znam sa te strane.
Ova Samsung je topina. Imao sam 2 kom. Obe i dalje rade posle 4-5 god.Uzeo sam ovu, ima već preko dve godine, keramički premaz unutra, obrtno dugme za vreme je nešto što ću ubuduće da isključivo tražim.
Uglavnom podgrevanjei poneko kuvanje, napisao sam iznad. Nisam se nikada navikao da koristim za odmrzavanje pa ne znam sa te strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari