Šta je novo?

Mikrotalasne

• Začetnik teme Deleted member 70647
  • Datum pokretanja
Sve te osnovne mehaničke su manje više iste. Prođi malo više kroz temu, gotovo sve je rečeno.

Pročitao sam sad celu temu i ne videh da je neko pominjao prostor iza ili bočno od MW. Da li postoji neki minimum koliko treba da bude odmaknuta ledjima od "zida". Ove 388mm dubine mi knap staju pa ne znam da li da ih razmatram ili da idem na one manje dubine.

Obično pozadi ima odbojnik koji ti kaže koliko može pozadi do zida.

Bočno i gore, mora biti nešto mesta, piše u uputstvu. Ali zapravo zavisi koliko je aktivno i dugo radi. Bočno, dole a neke i gore, imaju porezi za Hlađenje. Tu treba da ostane prostora.

BTW, ove sa infra grejačem se mnogo vise greju, ako koristiš infra grejač.

Imam candy mikrotalasnu model CMG2393DW
Od pre par dana dosta sporije okrece onaj tanjir unutra i dosta slabije se cuje mislim neki ventilator.Mislim da je on proizvodio tu buku kad ona radi a sada se to uopste ne cuje.Stavim unutra casu sa mlekom i zagreje ga normalno kao i do sada.Jedino sto proizvodi sada dosta tisi zvuk nego kad je radila normalno i kazem sporije okrece onaj tanjir.
Ima li neko neka iskustva sa ovakvim radom mikrotalasne i da li se mozda moze nesto proveriti oko ispravnosti?
Stara je nesto preko 10-12 godina i sto se kaze odradila je svoje ali mi je glupo da je bacam ako je neka sitnica u pitanju pa reko cisto da pitam ovde,mozda neko ima ideju sta proveriti na njoj?

Све док не рикне манетрон оба шљака. 😀
Мени је варнучио са сам помислио да ће експлодирати као на филму.

Odlučio se za LG MH6336GIB 17.990 stiže mi za nekoliko dana.

Dodjem do Metroa po namornice kad ona njihova profi na popustu skoro za istu cenu 😅. E sas nemam pojma kakva je ona ali eto akp je neko pikirao na popustu je.

Prilozi

• 20251105_175616.jpg
    20251105_175616.jpg
    139.9 KB · Pregleda: 25
Све док не рикне манетрон оба шљака. 😀
Мени је варнучио са сам помислио да ће експлодирати као на филму.
Ja je svakako moram otvoriti i videti da se nije nesto otkacilo ili je negde los kontakt.
Zato sam i resio da pitam ovde mozda neko ima ideju sta bi moglo biti ili u kom pravcu da gledam?
Ako ne uspem da je sredim verovatno cu gledati nesto da kupim ali ne bih davao neku veliku lovu.
Meni ona sluzi da ugrejem malo mleka za produzeni espreso sa mlekom ili da se neki put podgreje neko jelo.Maksimalno je ukljucena ne vise od 3-4 minuta kad treba nesto da se podgreje.
A i to dnevno je ukljuceno jednom ili dva puta plafon.

Vrh Dno