Šta je novo?

Mikrotalasne

Što ne bi smeo?
To je nalepnica upozorenja koja se skine kada počne pećnica da se koristi.

Pisalo je negde da ta nalepnica pokriva štaf i da je njima iz servisa to "dokaz" da se možda nešto diralo ukoliko se skloni.

large01.jpg
DZ-1.jpg

Pozdrav stručnjaci, veoma zanimljiva tema koju sam iščitao sa uživanjem, da ne dužim mnogo izbor bi pao recimo između:

Ako izuzmemo malu razliku u zapremini i nebitnom grilu, da li uzeti jeftiniji model ako mu i-wave dođe slično kao inverter, nekako mi i ta bela mikrotalansa lepša. Na žalost kod nas nema model MH6336GISW ili MH6336GIH

Imaš u beloj boji LG MH6535GIH, isto za ~16k.

Бело и црно нису боје. 😀Морао сам.

Ја сам узео Samsung са грилом који никад нисам користио, не знам ни како се користи. Била је јефтинија него без грила, дал преко Ананаса или Баззарс.

Ja imam neku LG sa grilom, liči na ovu belu sa slike od gore. Ima jedan, za mene gadan, bug. Vreme na satu može da se podesi samo nakon uključivanja rerne u struju, a pre prvog korišćenja. Znači, bar 2 puta godišnje - prilikom promene računanja vremena, moram da čupam kabl iz zida da bih podesio vreme.
Pozdrav

Ima kod mene na samsungu neko malo sat dugme pored onog točka za podešavanje vremena.
Inače se koristi samo max snaga, točak za vreme, +30 i dugme za provetravanje (uključi 5 minuta da provetri, samo ventilator).
Sa grilom više ne uzimam. Inače keramička unutrašnjost je fantazija kada nešto zbrljaš 🙂
Inače za vreme na satu sam se odvikao. Kada drugi put pritisneš crveno ugasi se taj ekran.

Imaš u beloj boji LG MH6535GIH, isto za ~16k.
Video sam i taj model , ali su vrata baš ružna sa tim odvojenim belim okvirom od crnog stakla.

Uzeo sam onaj beli model LG MS2032GASW , pre svega jer je manjih dimenzija od LG MH6336GIB , jeste da je ,,samo,, 700w ali mi je toliko bila i prethodna mikrotalasna, 3min za podgrevanje tanjira slatkog kupusa, manje od minut za pomfrit sa pohovanim mesom, ravnomerno ugreje, više od toga ni ne tražim. Što se tice zvuka na kraju, baš je suptilan a može i da se isključi. Nemam nikakve zamerke, samo neka potraje kao i prošla 15godina :)

Već desetak godina imam LG mikrotalasnu, neki osnovni model, bez elektronike, samo dva dugmeta. Do juče radila odlično, uglavnom samo svakodnevno podgrevanje. Juče ubacim nešto da podgrejem, samo se čuo neki slabi tupi zvuk, kao udarac i više ne greje. Kad se uključi sve deluje normalno, svetlo, tanjir se okreće ali ne greje. Verovatno se to i ne isplati popravljati, znajući kako deru majstori. Mislio sam da odem u Ikeu i uzmem onu njihovu za 9.990. din. Ima li možda neko iskustva sa popravkom ili sa ovom Ikeinom mikrotalasnom?

Магнетрон. Мени је почела да варничи, исто трајала 10 година.

Već desetak godina imam LG mikrotalasnu, neki osnovni model, bez elektronike, samo dva dugmeta. Do juče radila odlično, uglavnom samo svakodnevno podgrevanje. Juče ubacim nešto da podgrejem, samo se čuo neki slabi tupi zvuk, kao udarac i više ne greje. Kad se uključi sve deluje normalno, svetlo, tanjir se okreće ali ne greje. Verovatno se to i ne isplati popravljati, znajući kako deru majstori. Mislio sam da odem u Ikeu i uzmem onu njihovu za 9.990. din. Ima li možda neko iskustva sa popravkom ili sa ovom Ikeinom mikrotalasnom?
Probaj zameni stakleni osigurac. oko 200-300 din je. Imas u kelco. Samo prethodno skini postojeci i proveri da je "crko" i vidi koja je tacna oznaka.

Imaš na oglasima čoveka iz S.Mitrovice koji povoljno prodaje polovne magnetrone i daje veoma korisne savete. Ako ti treba kontakt, javi.

Nazad
Vrh Dno