old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 235
Gril - nije neophodan uopšte niti će se koristiti. Dobar je da se zapeku sendviči (ali se tada treba koristiti metalno postolje, pa ne mogu i mikrotalasi u isto vreme), ali je prostor dovoljan za 2 sendviča odjednom, što nije kompitabilno sa mojim apetitom, pa sam ih zato samo jednom pravio u mikrotalasnoj. Kada mi trebaju sendviči uzmem toster gde se brže napravi veća količina. Meso nisam spremao sa grilom i mikrotalasima (bez postolja), jer mi je električni roštilj mnogo bolji za to.
Tako je. Ja to postolje zapravo nikada i nisam koristio za grill, obično ga koristim kada u isto vreme hoću da 2 tanjira podgrejem.Dodao bih samo, korišćenje onog metalnog postolja za Grill nije uopšte ograničenje za ne korišćenje mikrotalasa. Slobodno može kombinacija mikrotalasi+grill, sa tim metalnim postoljem unutra.
Hvala. Koliko vidim, posoji samo jedna ugradna za dimenziju 60x40cm, a ta kosta >50 hiljada LMS4253TMXElektrolux zapišti samo 2x kada završi i to je to.
Hvala, jurim jednu Gorenje koja mi odgovara po fizickim dimenzijama, ali je nema nigde na stanju iako je izlistana u 10ak nasih prodavnica...Klasicno nase trziste.Ja imam ugradnu Gorenje BM235ORAW. Ima digitalne kontrole i kad završi ispišti svojih 5 puta i ugasi se.
Hvala, jurim jednu Gorenje koja mi odgovara po fizickim dimenzijama, ali je nema nigde na stanju iako je izlistana u 10ak nasih prodavnica...Klasicno nase trziste.
Tako sam i mislio ali gdje onda ide ovaj dio za grill, on je u suštini metalan?U mikrotalasnu u principu ne sme ništa metalno.
Tako sam i mislio ali gdje onda ide ovaj dio za grill, on je u suštini metalan?
Да ли се у свакој може кувати џем, сутлијаш...., нисам знао да то може?
Узео бих дигиталну због прецизнијег подешавања.
На старој нисам знао како да тачно подешавам јачину у W, држао сам је на најјаче, како се код дигиталних то подешава, преко већ задатих програма или може W по W?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari