Nisam mjerio, kao sto sam naveo u inicijalnom postu ovdje, kasno sam stavio mjerac, vec je zavrsila grejna sezona.Na koliko ti je modulirala kada postigne temperaturu. Kod mene Midea Xtr18ca nece ispod 640W? Imam drugu Hisense 18cu i modulira cak i na 380W.
Prebacio jutros na CH0, nije to difoltni režim, isključuje i na njemu ventilator.Pa valjda sve isto uradis samo sa CH1 vratis na CH0, cini mi se da se to jedino mijenja
Sinoc sam se grijao na klimu (posto jos uvijek nista od centralnog za moj stan, nazalost) i htio sam da ispratim koliko nisko modulira ova 18-ka Xtreme, ali nazalost to je skoro nemoguce ispratiti na ovim obicnim Tuya uticnicama, jer nemaju grafikom potrosnje po satu.
Pretpostavljam da je jedini nacin da gledam trenutnu potrosnju i ispratim neki kraci period? Koliko bi takvo pracenje bilo mjerodavno?
Glupo pitanje mozda, ali kako da znam da je dostigla temperaturu? Mislim, mogu otprilike da pretpostavim po zvuku, ali postoji li neki ocigledniji nacin?Gledaš kad dostigne podešenu temperaturu i onda bi trebalo da spusti modulaciju na najmanju moguću i da tako radi neko vreme, ali opet ne očekuj od klime kada su spoljne temperature blizu nule ili ispod nule da radi na najmanjoj modulaciji.
Hm, imao sam taj widget do nedavno, ali sasvim slucajno sam ga zatvorio i sad u ovom glupom UI ne vidim opciju kako da ga vratim?Mozes sa trial-om od 14 dana da ispratis potrosnju ako je do sada nisi koristio ili odaberi neku od pretplata.
U aplikaciji za midea klimu smart home možeš da vidiš koju temperaturu meri njen senzor (senzor unutrašnje jedinice), mislim da je ofset podešen da na nekih 2 stepena preko zadate smanjuje potrošnju, tako da isprati.Glupo pitanje mozda, ali kako da znam da je dostigla temperaturu? Mislim, mogu otprilike da pretpostavim po zvuku, ali postoji li neki ocigledniji nacin?
Ispraticu, hvala puno!U aplikaciji za midea klimu smart home možeš da vidiš koju temperaturu meri njen senzor (senzor unutrašnje jedinice), mislim da je ofset podešen da na nekih 2 stepena preko zadate smanjuje potrošnju, tako da isprati.
Juče ujutru kod mene na 5-6 stepeni je otišla u defrost, isto taj njen mini defrost, oko 80 sekundi.Jedan update što se tiče famoznog defrosta ili šta god, kad su niže temperature ispod 7-8 stepeni ne primećujem da dolazi do DF
Ne ide ti, jer ti se ne gasi klima i stalno radi, posto ti nije zagrejan prostor, a to sto se njima desava nije defrost.Jesu li kod vas 12ice? Pitam zbog "defrosta". Ja za sad kod mene nisam primetio dF, a koristim je uglavnom ujutru i uveče. Devetka bi u toku dana 20x išla u defrost po ovakvom vremenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari