Vukla 1200w sto verovatno nije uspela uopste da postigne kod klime gore 26c (senzor) 🙂Evo meni je ceo dan bilo na 26° i terali je oko 1200w i sad prebacim na 27° i spustilo se na 120w.Gde je logika?
😳Opet ja.🤣Koliko vam troši po ovoj vrućini?Moja 18ica danas najviše potrošila,skoro 14 kWh.Ali nisam gasio,na Cool režimu je i uključen ventilator na 60%.
Nema je 😅😆Evo meni je ceo dan bilo na 26° i teralo je oko 1200w i sad prebacim na 27° i spustilo se na 50w.Gde je logika?
Nisam u pravu za ovo. Dry mod ne greje. To radi samo kod odvlaživača gde je sve u istoj jedinici.Dry mod bi trebalo da je najneefikasniji mod na klimi. Tada klima malo hladi, malo greje.
Da bi uklonila vlagu iz vazduha mora unutrašnja jedinica da hladi da bi se vlaga kondenzovala. A onda se upali grejanje, da bi temperatura u prostoriji ostala ista tj. da klima ne bi ohladila prostoriju (zato što si izabrao da "Dry", što znači "ne diraj temperaturu prostorije, samo vlagu").
Kako sam ovo bio napisao, tako se više nije čulo ni na jednom podešavanju - ni dry, ni cool (sa ili bez breezeless). Tako da pratim i dalje, pa javljam.Probaj da pretisnes unutrasnju(dole) prema zidu ili lagano povuci prema tebe!
Lagano ne cimanje!
Pogledajte prilog 544241
Da li se menja zvuk ili je konstantan?
Tesko da kod nove vec cvili/zuji neki lezaj, doduse bilo i toga ali kod drugog brenda 🤔
Ako te ne mrzi snimaj kad krene...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari