Šta je novo?

Midea Breezeless

@cofi89 ,meni je bila uključena na 25°C i ventilator na 100% i pokazivalo je oko 360w da bi mi rashladilo dnevnu sobu plus još 2 sobe.
A što se čišćenja tiče,mnogo je sat vremena plus što greje posle kad se suši na svu vrućinu što kaže @sasa76 .

To je relativno neposredno nakon starta predpostavljam? 🙂

Ajd' kad te ne bude mrzelo i budeš imao vremena, isprati je nakon što malo duže bude radila, baš me zanima koliko 18-ica nisko silazi (9-ka i 12-ica provereno idu do ~90w (110-130w najčešće, tj. na najduže). 🙂

A što se čišćenja tiče,mnogo je sat vremena plus što greje posle kad se suši na svu vrućinu što kaže @sasa76 .
Za "tepanje" mikrogamadi - nema mnogo, samo neka "prži" dok ne prepeče, pa onda još malo za svaki slučaj 🙃😆🤣🖕

Uglavnom, barem jednom u dva meseca je pusti, otvori sve prozore, zatvori vrata i izađi. Pa kad završi vratiš je na hlađenje - za 5-10min vrati sobnu na normalnu... Jest' malo cimanje, ali vredi.

@simmke
Jel si je koristio na grejanje?

@topic
ili zna neko provereno koliko nisko spusta na grejanje (breezeless e 18) ? 🙂

Poslednja izmena:
@cofi89 ,aj ispraticu pa javljam.A sto se ciscenja tice,znaci idem na set pa auto clean i onda ce sama sve da odradi?
@style53 ,nisam je jos koristio za grejanje.
👍🍻

Nemoj me držati za reč, ne mogu da se setim nikako, ali mislim da će se ugasiti (skroz) kad završi čišćenje.
Tj. da, nakon puštanja u "clean mod" sve će dalje sama do kraja, jedino ako se ugasi nakon - moraćeš ručno da je upališ ponovo. 🙂

Nazad
Vrh Dno