Ja mogu da ti kažem da nisam imao nikada bolju klimu

Što opet, nije neki reper, ovo mi je prva klima u životu

Šta hoću da kažem - u odnosu na neke klime koje smo imali do sada po stanovima gde smo bili podstanari ili dok sam živeo sa svojima, neuporedivo je bolje. Iskreno, mislim da je to jer je inverter (potvrdiće neko već), jer ona ne prestaje da hladi, već podešava sama jačinu hlađenja.
Ono što je mene potpuno oduševilo jeste što skoro da nema buke uopšte na spoljnoj jedinici - neke klime koje smo "imali" su non stop imale ono škljocanje kako se pali i gasi, vrlo je recimo neprijatno kada noću to slušaš, a spavao bi. Navikne se čovek, da, ali smara.
Što se tiče potrošnje, nisam siguran - recimo u mesecima kada je radila bukvalno 24/7 u breezeless modu (samo ovo je najbolja stvar na svetu), recimo da je račun bio za 1.5/2k veći nego inače.
E, a taj breezeless... Vredi svaku paru. Pogotovo što je odmah iznad trpezarijskog stola i generalno bije ka garnituri, ovo je dušu dalo za takve rasporede. Jednostavno, osećaš da te hladi, ali ništa ti ne bije u glavu, plus ne moraš da se nameštaš tako da nisi na klimi itd., sjajno je.