Ako je pališ i gasiš 50 puta na kratko ko sijalicu u rerni, svaka će da se usmrdi. Uključi klimu i stavi daljinski u fijokuKupio sam pre nepuna 2 meseca Breezeless E model i ima jedno 30ak sati rada. Pre jedno par dana je smrdela prilikom rada, skinuo sam filtere, oprao vrelom vodom i naprskao malo alkoholom unutra i nestalo je. Dasnas ista prica, opet smrdi odjednom. Sta moze da bude uzrok? Da li je mozda uzrok nepravilna upotreba? Gasenje posle par minuta rada?
Uglavnom je setovana na 27C, cooling i breeze away
PS: Koji mod preporucujete da moze da se sedi ispod same klime a da ne duva direktno?
Hvala
Gdje si čitao da se žale na E model? Na ovoj temi se ljudi žalili na krckanje plastike kod ove skuplje, koja nije E.Video sam da se zale na E model (ne na ovaj koji sam postavio)
Pa sto je skuplja to je bolja… forest ti je bas najslabija… to ne bih kupovao… ostale su ok. Ako hoces ubacivanje svezeg vazduha onda gaiaPozdrav
Imam dobru kombinaciju za Midea klime
Odlucih da uzmem
Najvise mi se vizelno dopada
Midea forest I najeftinija
Zatim Midea iz ove teme Midea Breezeless Inverter klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW
i na kraju najskuplja Midea gaia
Koja je vasa preporuka
Zabiravih da napisem,sluzice za hladjenje i grejanje u prelaznom periodu a ako se pokaze uzecu i drugu za drugi deo stana za primarno grejanje ,oko 50km2 bi sluzile obe a prva za 30km2
Ako to nije problem baci link ovde da ne listam 600 strana. Nisam našao preko pretrage.За то дување на хладно имаш решење на форуму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari