Inace igra radi u 1080p60 na PS4
The Xbox One release is immediately on the back foot, with our pixel count tests highlighting an upscaled 1600x900 resolve for the platform. In contrast with the full native 1920x1080 output on PS4
All of which leads us on to the topic of performance. Each of these per-platform visual tweaks service one end goal: v-synced 30fps playback on console hardware.
koliko ja znam nikakav reinstall nije potreban, samo odes na windows update, check, skines, instaliras, restart i to ti je to
Bezveze igra, ama bas ni po cemu posebna.
Ne kontam kako je pokupila tako dobre ocijene?
Cak je i dosta losija u mehanici koju kopira od AC ili Batmana.
Odigrao 2h i uninstal, nije čudno što sve manje igara danas ima demo.
imam oko 50-60 fps na ultra s jednim gpu-om kada ukljucim sli gpu usage na obe karte bude oko 90% ali fps je oko 15-20 bas cudno, mada jos nisu izasli oficijelni drajveri sa sli profilom koliko je se dalo procitati.
Ja sve moguce na Ultra imam oko 60-70 fps. Spusti se na 40-45 ali nikad ispod 30, uglavnom radi u 60fps.
Kad stavim teksture na Ultra fps je isti tako da mi ovo nije jasno ali izgleda da mi teksture ne uticu na fps.
Inace VSync je dosta los jer spusta fps na 30 ako ode ispod 60 a bez njega tearing na sve strane.
Sto se VRAM-a tice koristi svih 3GB kod mene, sigurno trazi jos, ali nema.Moze li nesto da mi rikne ako igram sa Ultra teksturama? :d
imas 6GB VRAM na toj 280X?Prvo ne igram original, drugo skinuo sam i instalirao te texture od 10GB ali razlika nije neka. Vidi se recimo ono njegovo krzno sta li je i ostalo ali razlike su mizerne a fps mi je isti na Ultra i High.
Edit: Zasto igra nema AA podesavanja?
imas 6GB VRAM na toj 280X?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari