http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-eyes-on-with-pc-shadow-of-mordors-6gb-textures
Da se igramo "pronadjite razlike"? :d
Da se igramo "pronadjite razlike"? :d
bas male razlike izmedju high i ultra... cak i medium izgleda sasvim dobro, bas su mizerne razlike... vidim da cu da guslam na high, sasvim dovoljno... ultra nema bas preterano smisla, razlika jedva vidljiva, a trazi bezobrazno puno...
zasto igra zauzima 35 gb, kapiram da nemam 4k texture u sebi, obzirom da je konzolna igra, pa na sta je otislo tolko prostora, mutli language?
Pa ovo da bi igra covek treba da ima masinu od 1000e+..***e gotova je moja 5850 i 4100..dosta je i bilo
Meni jako lose radi na 7970, na high, iz nekog razloga secka kao luda a ne izgleda nista posebno. Nisam ni instalirao ultra pack jer po eurogamerovon poredjenju razlika ne vredi i 2 minuta koliko treba da se instalira. Gameplay potpuno bezveze, tako da cu je svejedno izbrisati...
Nemam, to je onda. Imao sam neki nebulozan problem da je Ati izbacio novu verziju samo za Windowse 7 i 8.1 a ja ostao na 8 jer mi ne pada na pamet da reinstaliram Windows da bih mogao da instaliran drajvere.
Onda za tebe možda nema novih drajvera.
Vredi li ova igra za igranje ili samo za blejanje u teksture?
Inače nikad za manje para nije mogao da se kupi igrački PC kao danas, tako da dosta kukanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari