Šta je novo?

Middle-earth: Shadow of Mordor

Izasao je i HD Texture Pack na steam-u, kazu ljudi da se vidi razlika sa njim.

To su te texture na Ultra kad se stavi. Zato nije Jovyland ni mogao da vidi neku razliku prije.

Steta sto dambiraj nije vise tu ( :D :D :D ), bio bi odusevljen teksturama asfalta u ovoj igri.

PS. Igra je svega 35GB. Mozda cu je i probati do kraja godine. Igra u potpunosti podrzava xbox 360 gamepad?

Ajoj pa ova igra ce da pojede moju jadnu 7850 sa samo 1gb vram :(

Znači nešto slabiji port.

Valjda će sama igra da mi se svidi.

Sta mislis pod "slabiji port"? Svi javljaju da radi dobro, a 7970 GHzEd sa miksom high/ultra moze da potera igru na 60fps u 1080p. Po meni to je totalno OK optimizacija, pogotovo sa openworld igru.

Poslednja izmena:
Da li cu moci ja sa ovom konfom iz opisa da je igram? Bilo kako.. Da se ne mucim da skidam dzabe... sta vi mislite?

Mislim da je 6790 preslaba za ovo, ispod granice je.

Ne mozes da znas dok ne probas, najbolje sacekaj neki repack.
Mislim da bi definitivno morali da razmisle i pocnu da izbacuju demo verzije na Steam posebno za igre koje teze preko 20GB i koje su ovako zahtevne.

Ovako nema smisla, posebno za ljude koji pre-orderuju i kupuju igre medju prvima.

Za ovu 'prosecnu' grafiku 6GB Vrama?!

Ne pocinji molim te. :)

Ako je sudeci po ovome samo je procesor malo slabiji, ali je oc-ovan pa se nadam da to nece biti problem:
http://pics.rs/i/ZSxE9

Igra je dobra, fight je dobar, grafika je super.Inace na high texturama guta 1.6gb vrama, tako da nije kao sto se prica.Igra izgleda prilicno fluidno i na 45fps, sto mi je pravo iznenadjenje. :)

jel moze 280x da gura Ultra texture?

Zao mi je sto ti moram preneti ove tuzne vesti dambiraju, ali ne moze. Moraces igrati sa teksturama asfalta na medium ili high. Izdrzi tamo!!!

Sauron izafaltirao Mordor? :D

dambiraj, posto nema asfalta u igri, nemoj da se brines, texture zemlje i na high izgledaju dobro! :p

Poslednja izmena:
Igra je dobra, fight je dobar, grafika je super
Igra izgleda prilicno fluidno i na 45fps, sto mi je pravo iznenadjenje.
Potpuno se slazem!Na mojoj staroj konfiguraciji i na medium podesavanjima,deluje bas lepo i kao sto si napisao fluidno!Ja se uplasio da necu moci ni pokrenuti!Za razliku od WD optimizacije ovo je optimizovano za medalju!Nije mi zao tolikog download-a!

Jeli ko probao sa mulit-gpu konfom, jeli uopste ima ovo SLI/CF profil?

Zao mi je sto ti moram preneti ove tuzne vesti dambiraju, ali ne moze. Moraces igrati sa teksturama asfalta na medium ili high. Izdrzi tamo!!!

I nemoguće je podseiti grafiku i kontrole jer u meniju nema bar 200 FPS-a. Šta oni misle? Da ja na 100 fpsa podešavam senzitiviti? Kako da procenim kad je dobro?

Da li cu moci da igram ovu igricu, makar i na low podesavanjima sa AMD 955 i 5770?

Najbolje skini i probaj. Neko će ti ovde reći da će da ti radi, a neko će reći da nema šanse jer tom nekome 30ak FPS-a nije dovoljno.

ako je neko igrao na 280x, nek javi podesavanja i fps :)

Imam 1440p monitor i grafu GeForce GTX760 pa mi recite na koje podesavanja najbolje da furam ???

Imate benchmark u igri pa sami vidite koja su podesavanja najbolja za vasu konfiguraciju...

Nazad
Vrh Dno