Šta je novo?

Middle-earth: Shadow of Mordor

Kellhus-e igra se pravi i za last-gen tako da ta teorija otpada. Da su ovo specifikacije za TW3 bilo bi razumljivo.
Jeli ovo uopste open-world? Ako nije onda je sramota koja zahtjevnost.

Ko vise i gleda te specifikacije... nek stave samo bez cega ne moze da se pokrene igra, a za max spec, zna se, uvek sto jace. Tako bi trebalo obicno da pise a ne klasicne nebuloze, sem ako stvarno nece da se potrude (i poremete pamet svom QA odeljenju) i kazu evo spec za 30 fps-a i 720p rez, a evo sta treba za 60fps-a i 1080p. But that will never happen...

Min spec moze da bude stavljena i na i7 sa Titan gpu ali to i dalje nista ne znaci .. Dosta naslova AAA i oni slabiji su pokazivali neke apsurdne zahteve za igranje . Zahtevi nista ne znace , sada mogu oni da stave sta hoce svaki PC gamer ima uvek makar min spec za te njegove licne igre koje hoce da igra (barem ja tako mislim). Svi gameri dobro znaju da manje vise novi naslovi izlaze kada i novi CPU GPU...

Kellhus-e igra se pravi i za last-gen tako da ta teorija otpada. Da su ovo specifikacije za TW3 bilo bi razumljivo.
Jeli ovo uopste open-world? Ako nije onda je sramota koja zahtjevnost.

Nisu portovali oldgen codepath, vec nextgen. Znaci portovase verziju igre koja zahteva shitton of drawcalls i engine koji je optimizovan da radi u HQ modu. I da, igra jeste openworld.

Ocekujte jos jace sysreq-ove ove godine. Giantbomb ekipa je u poslednjem podcastu pricala kako su isli da vide Batman: Arkham Knight na GDC prezentaciji gde je igra bila pustena na PC-u. Opisali su igru kao najlepsu igru koju su ikada videli, ono CGI-quality stuff i jako jako detaljan enviroment.

Zar se ne koristi Unreal Engine 3 za Arkham Knight? Ne vidim kakav napredak mogu da naprave, sto se do sada vec nije odradilo.

Giantbomb ekipa je jasno rekla da su milslili da gledaju CGI sve dok odjednom nisu skontali da je igra playable. Kazu da je engine vizuelno neverovatno dobar [na PC-u].

Sam Rocksteady je rekao da su sami razvili svoj fork od UE3, uznapredovali su ga koliko su mogli.

Novi trejler, opisuje kako igrac moze da okupi svoju vojsku.

[YOUTUBE]Ek8pkpHwyE8[/YOUTUBE]

Novi gameplay, ovo jako dobro izgleda :).

Podseca me combat na jednu moju staru omiljenu igru LOTR. The Lord of the Rings:The Return of the King.

Bila je odlicno odradjena akcija i presao sam je sam i u Co-oP sa drugarima nebrojeno puta.

To je bila odlična igra, co-op je bio vrh :)

Ja sam skeptičan po pitanju ovoga, mada trejleri izgledaju ok, jednostavno ne smem da se nadam da će igra da bude dobra :d

Mnogo dobro izgleda. Svidja mi se sto kad udje u onaj 'wraith form' ili kako se vec zove, ima lik kao neki elf lord. A inace, iz gameplay-a mi deluje kao da bi bio sposoban sam da skrlja Sauronovu vojsku.

Uf, evo najzad LOTR igre koja ce imati storyline segmente koji su izvuceni iz Silmariliona!

Sa svakim prikazivanjem igra postaje sve zanimljivija i bolja. :D

[YOUTUBE]bHmy1NL_N_A[/YOUTUBE]

Pa grafika izgleda znatno losija :/ nego sto se ranije prikazali.

Ja ne bih rekao da izgleda losije, snimak je katastrofalnog kvaliteta, ne valja gamma/kontrast. Btw primetio sam da to znatno utice na percepciju grafike kod ljudi :)....tipa, neko poredjenje Thiefa sam gledao na PC/PS4/XBOne, i XBone je je imao napucan kontrast i u komentarima su svi rekli kako izgleda najbolje, iako je realno islo do te mere da su neke senke potpuno crne, dakle preterali su...

Jel ima kakav system specs?

Stvarno kao AC :)

Middle Earth Shadow of Mordor 30 Minutes of Gameplay Walkthrough

[YOUTUBE]FOEpqqdby8I[/YOUTUBE]

Stvarno kao AC :)

Middle Earth Shadow of Mordor 30 Minutes of Gameplay Walkthrough

[YOUTUBE]FOEpqqdby8I[/YOUTUBE]
10577130_662747387153714_4073271219303319037_n.jpg

Glas ovog naratora je zesci.

Kako meni ovo deluje, neko se setio da napravi nekakvog Frankenstajna skrpivsi na jednom mestu AC, Betmena i Infamous.
Vidi se da ovo radi mali studio jer mocap ne postoji a kvalitet tekstura je u najmanju ruku los.
Na nekih 70% posla nasli su neku cash cow (WB?) da ulozi pare i krece se u zesci marketing, ne znam da li znate ali 2 najbolja voice actora danasnjice Troy Baker i Nolan North sto se tice video igara ce pozajmlivati glaso ve glavnom liku i valjda glavnom negativcu
a oni tesko da rade za kikiriki.
Gameplay i combat su retardirani...
Ne znam, ja uopste nisam odusevljen.

Kakav nepostojeći mocap, pa jesi li ti gledao uopšte bilo koji od klipova?

A inače očekuješ na youtube-u da provališ kakav je kvalitet tekstura... sjajno.

Baci pogled na neki klip sa gamersyde-a pa onda sudi o grafičkom kvalitetu i teksturama.

Igra jeste mešavina AC kretanja i borbe iz batman serijala, a kad se sve to spoji sa lotr svetom, dobrim scenariom i dobro odradi i uklopi ova igra može super da ispadne.

@Miskonius

Nijedna igra koja sadži elemente hack & slash žanra ne pravi se danas bez mocap-a, sinko! Između ostalog tako je bio izrađen i jedan Blade of Darkness (2001), a kamo li tek igre koje su došle iza njega... Osim ako nisi ekspert u nekoj oblasti koja ima veze sa pravljenjem video igara, što je više nego očigledno da nisi čim si ovako nešto zaključio, mudrije bi bilo da komentare na tehnikalije ipak preskočiš. :trust:

Vrh Dno