Šta je novo?

Middle-earth: Shadow of Mordor

Prica postaje tek bolja posle par sati, pocetak je zaista smor. Sto se tice sistema borbe, ne znam sta ti smeta. Uz Arkham serijal ova igra je bez premca po pitanju borbe.

prica je tezak samar svakom vernom fanu Tolkina, medju koje se i sam ubrajam
Ti ne igras zato sto nije po Tolkin-u?Manite se vise Tolkina,on nije radio u filmskoj industriju ili radio kao programer!Covek je pisao knjige...
Kako bi reagovao da se ova igra zove Senka Karburatora u svemiru?

Ti ne igras zato sto nije po Tolkin-u?Manite se vise Tolkina,on nije radio u filmskoj industriju ili radio kao programer!Covek je pisao knjige...

Bio bi razocaran jer nisam video nijedan karborator posle 3 sata...

Eto vidis,nije poenta u Tolkinu vec u samoj igri i coveku koji je placen da napise dobru pricu!To ce se tesko desiti u skorije vreme,jer ocigledno pravi pisci kostaju puno!Meni je dovoljno samo to sto je igra smestena u neko staro doba i nema specijalnih gadgets,Batman-a i Kapetana Amerike ,a pri tome je i borba odradjena vrlo dobro!Bas mi fale ovakve igre,a da radnja igre nije u buducnosti!

Poslednja izmena:
Combo x413. :d

[YOUTUBE]PxA6J-0EWbQ[/YOUTUBE]

ne moram ni da gledam video: Kad mu je neprijatelj daleko za mac nanisani sa teleport strelom i nastavi chain?

^to je uradio samo par puta, to radi posao ali ne sluzi samo tome, nego i da se resi strelaca koji se stekaju na visokim konstrukcijama, ili ih drainuje zbog elf-shota.

Na pocetku govori o nekom od Rune-a koji ti daje 10 sekundi fore da nastavis kombo bez prekidanja, a i onom Abilityju gde kad preskocis prepreku ili skocis s neke visine dobijes ubrzanje, i to ti isto daje poen, sto znaci jos 10 sekundi, tako da mozes uz vezivanje tih ubrzanja da predjes prilicnu razdaljinu a da ti kombo i dalje ide.

Poslednja izmena:

Da, ali je ovo govance smesteno u Tolkinov univerzum, koji je on osmislio i kreirao i koji veze nema sa ovim nesrecama koje se u zadnje vreme pojavljuju u vidu "igrica". Nek slobodno naprave univerzum po imenu "Senka Karburatora", pa nek u njega trpaju ovakve muke...

Da, ali je ovo govance smesteno u Tolkinov univerzum, koji je on osmislio i kreirao i koji veze nema sa ovim nesrecama koje se u zadnje vreme pojavljuju u vidu "igrica". Nek slobodno naprave univerzum po imenu "Senka Karburatora", pa nek u njega trpaju ovakve muke...

+1 za potpis. Prevod na serbisen nije potreban, obzirom da su ovde sve sami experti engleskog jezika sa podvarijantama.

klasicna prica janga trovaca,nisu odigrali igru a vec pljuju :D

Je l' normalno da se nakupe 6-7 kapetana odjednom kad napadnete jednog? Znam da neki imaju onaj Call to arms ili whatever, ali svake sekunde ovako da iskacu... :trust:

Kod mene se 6-7 kapetana nikad nije desilo, ali trojica da. Tj, jednom je bio warchief+3 kapetana, uz warchiefa je svakako logicno jer imaju bodygarde....kad te strefe tako, samo se popni negde visoko da te izgube iz vida, pogledaj strengths/weaknesses, i onda napadaj. Desavaju se slucajevi da te napadnu 2-3 a od toga 2 crkavaju od jedne strele u glavu, tako da ih resavas za par sekundi :)...isto vazi i za stealth. Neki umeju da budu nezgodni ali nekad iz stealtha zakoljem kapetana slucajno, ni ne skontam da je kapetan :D....

Izbegavaj da te ubijaju, naravno, desava se, ne toliko zbog njih nego zato sto je tu jos milion Orcsa oko njega, pa ne znas gde ces. Ja se sa jednim zainatio pa je postao previse jak, onda sam iskulirao dok ne postanem jaci pa sam ga sredio....gde mozes, iskoristi njihove slabosti (caragore, one pcele itd...), jer slabosti ponistavaju strenghts (ili bar veci deo njih), pa se mozes poigravati sa njima :D

mene bas u pocetku igre jurio neki bas bas jak ubio me par puta svaki put kad me ubije nestane a ja se ozivim onako na spot nije bila klasicna smrt

i tako jednom cistim neku grupu kad vidim animaciju njega kako se uplasio vatre ili caragora ili sta vec i poceo bezi kao, jurio sam ga kroz celu mapu da ga ubijem i uspeo :d

a da meni se desavalo jedno 2/3 puta da ih je bilo 5/6 na jednom mesto :trust:

presao sam igru tj glavnu pricu sa 24h+ gameplay a 70% pise , radio sam dosta side misija ocigledno ne dovoljno :d

za moj ukus dobra igra

Poslednja izmena:
ma glavna misija tj misije ne traju dugo. Al meni bilo zanimljivo da se sunjam, ubijam Kapetane iako stalno umesto mrtvih dolaze novi, dobijam Exp poene i da se unapredjujem. Tako da sam negde na pola a vec imam dosta sati (nisam pogledao zadnji put, pa ne znam tacno koliko). Igra je boza, tj nema nikakve mudrosti velike sto naravno niko nije ni trebao da ocekuje. Ali, meni je zabavna jer kad se koriste sve mogucnosti u borbi i kad se iskoriste neki od vrlo kul Abillites, moze da bude dobra za razonodu. Meni svakako jeste, iako je gejmplej isti kao AC, nekako je drugacije upakovano. A ja licno ne mogu da smislim AC Black Flag, zesci smor, od samog starta igre. Potpuno mi je mlaka bila kad sam probao, nista nisam u njoj nasao da mi drzi paznju.

Jel VRAM koji se pominje u opcijama kad se biraju teksture cisto informativno pomenut ili ne mozes da stavi High ako nemas 3GB i vise rama na grafickoj?

Jel VRAM koji se pominje u opcijama kad se biraju teksture cisto informativno pomenut ili ne mozes da stavi High ako nemas 3GB i vise rama na grafickoj?
Mozes da stavis na high i sa 2gb vram-a ja na AMD 7850 2gb igram sve na high bez problema.

Ne znam zasto treba ovoliko vrama za ultra teksture... Orci jesu profi odradjeni, okolina je nista posebno,uopste grafika je po meni vec vidjeno... Ono sto mi se svidelo je motion capture animacija, glasovna gluma, muzika i borbeni sistem, a i ona klanja su profi odradjena.

Jos samo 4% i vraca mi se zivot.

Ljudi bzo pomoc, nece u opste da udje u middle earth shadow of mordor?
Moze pomoc?
hvala unapred

Postoji razlika izmedju TERRIBLE i TOO EASY kada pri kraju godine ( kao u svim tipovima ovih igara ) postanes OP god of destruction. Igra ima ubedljivo najbolji combat sistem u zanru...

Ljudi bzo pomoc, nece u opste da udje u middle earth shadow of mordor?
Moze pomoc?

Vidi imas li instaliran DirectX i najnovije drajvere. Meni se ovo desilo, reinstalirao Windows i zaboravio da stavim ovo cudo, samo dobijes crn ekran. Ili pokreni igru sa Run As Administrator

Alternativa je G.a.m.e.c.o.p.y.w.o.r.l.d ako imas narodnu verziju igre

Postoji razlika izmedju TERRIBLE i TOO EASY kada pri kraju godine ( kao u svim tipovima ovih igara ) postanes OP god of destruction. Igra ima ubedljivo najbolji combat sistem u zanru...

Koliko vidim ovo nema veze sa progresom, vec sa osnovnom mehanikom borbe. Igri bi dobro dosao stamina sistem, ali onda bi decica kukala kako je preteska. Ovako ih napadaju do 2 orka istovremeno a oni samo pritiskaju dva dugmeta, jedno za napad drugo za blok uz povremenu egzekuciju. Ozbiljan borbeni sistem ne dozvoljava 360 stepeni zastitnu auru od melee kada stisnes dugme za blokiranje.

Koliko vidim ovo nema veze sa progresom, vec sa osnovnom mehanikom borbe. Igri bi dobro dosao stamina sistem, ali onda bi decica kukala kako je preteska. Ovako ih napadaju do 2 orka istovremeno a oni samo pritiskaju dva dugmeta, jedno za napad drugo za blok uz povremenu egzekuciju. Ozbiljan borbeni sistem ne dozvoljava 360 stepeni zastitnu auru od melee kada stisnes dugme za blokiranje.

Progres jeste faktor jer je taj imbecil u videu izlevelovan, i sa magijama i sa hp-om, krenuo da sa izivljava na obicnim gruntovima. Nek pokaze koliki je baja pa nek krene bez icega na nekog ogra pa da vidimo dokle ce da dogura.
Borba je uglavnom laka, ali i poenta je da si over-powered lik koji sa lakocom satire obicne orke. Igra nije reklamirana kao novi Dark Souls (u kome licemerno tom majmunu ne smetaju neke stvari s kojima ovde ima problem), niti je to iko ocekivao. U pitanju je stylish combat button masher, s nesto malo vise taktike u tezim situacijama (vise kapetana, ogrovi, archeri...), i kao takva je dosta dobra.

Poslednja izmena:
Progres jeste faktor jer je taj imbecil u videu izlevelovan, i sa magijama sa hp-om, krenuo da sa izivljava na obicnim gruntovima. Nek pokaze koliki je baja pa nek krene bez icega na nekog ogra pa da vidimo dokle ce da dogura
+1
Zasto nije postavio video dok je bio na pocetku igre?Toliko imam neodoljivu zelju da mu sibnem samarcinu,dok malo ne smiri tonalitet svoga iritirajuceg glasa dok "igra"!Kakvih sve *****a ima na ovom svetu...Presao 75% igre i ke... kako je sve lako!

Hm pa ovo nije dobar koncept, nije nikada ni bio, to što postoji (u TES-u i sličnim igrama) ne znači da je dobar koncept. Ne komentarišem SoM, nisam igrao igru...

Vrh Dno