Šta je novo?

Middle-earth: Shadow of Mordor

Presao sam igru i ne mogu da opisem koliko sam razocaran krajem, koji je toliko lak i *****an da ja nemam reci, totalno mi upropastio 25h igranja do tada vise nego ok igre.
Dal je moguce da ovakva igra ima quick time event end?! Gde je nestala masta / mozak kod developera?!
Inace igra kao igra je ok, moze da se igra. Borbe su odlicne, ali dosade kad se izvale sve cake.
Sto se tice tehnikalija super je igra. Na 55 inca 4K TV-u igra cak i u full HD na ultra izgleda bolesno dobro!
AI je nevidjeno glup, ali nevidjeno, na 1m ispred ociju uradis stealth kill (mogu da mislim sta misli Kojima kad vidi ovakve gluposti :D )
Da nije zadnja 2 bossa onako smesno laka bila bi veca ocena sigurno.

7/10

Ja po 7-i put pocinjem igru i stizem tu negde nakon questova sa onim otrovom i onim prvim susretom sa golenovima. Ne znam zasto ali uvek izgubim interesovanje. Mislim da cu ovog puta da predjem preko toga i zavrsim je konacno. Jos nisam ni Unity ni Far Cry 4, a kamo li Inquisition. Sve zaglavim sa nekim Prison Architectom ili Kerbal programom :smash:

^
Ti si ko i ja,pokupujem sve AAA naslove misleci da cu uzivati u njima i na kraju igram poluzavrsene indie naslove koji mi bas drze paznju!Pored svega toga i kostaju tri puta manje!Inquisition sam igrao nekih 30-tak sati i jednostavno prestao bez nekog posebnog razloga,uvek mi je nesto drugo prece!

Poslednja izmena:
Ja sam igru poceo in good spirit ali postala je vise chore nego fun posle 10tak sati.

Srpski receno, smorila je umesto da bude zabavna. Ponavljanje i mlacenje jednog te isto mi je postalo dosadno da nisam zavrsio glavnu pricu.

^
Ti si ko i ja,pokupujem sve AAA naslove misleci da cu uzivati u njima i na kraju igram poluzavrsene indie naslove koji mi bas drze paznju!Pored svega toga i kostaju tri puta manje!Inquisition sam igrao nekih 30-tak sati i jednostavno prestao bez nekog posebnog razloga,uvek mi je nesto drugo prece!

Mislio sam da sam fenomen, lakse mi je kad nisam sam :) Da li su godine u pitanju ili su igre takve ne znam. Bilo je igara slicnih Alien Isolation-u etc koje sam odigrao iz jednog sedenja, ali u poslednje vreme dosta slabo. Kada snimam za yt onda nekada i na silu odigram igru, ali ovako za svoju "dusu" bas napravim to sto i ti bez ikakvih razloga, a imam vremena na pretek.

Zasto je AA toliko los u ovoj igri?
Gotovo da ne vidim razliku izmedju FXAA na off i na on, a nema ni razlike u FPS-u.

Mislim da na startu igra nije ni imala AA uopste?

Ne znam to, ali znam da mi je FPS bio mnogo bolji kad u igri ugasim AA, blur i te gluposti. Stalno preko 70 FPS

Blur obara fps i koristi VRAM-a dosta, ali samo FXAA meni ne.

Idemo dalje. Molim da ove teske psihijatrijske slucajeve uredno prijavljujete kako bi mogli da ih stavimo na njihovo mesto.

Cestitam ti na glavnoj ulozi u Groundhog Day 2!

iPOvNZDcLc9rh.jpg

Film samo za STR8+.

Poslednja izmena:
Damire, odličan review, samo tako nastavi, volimo da čitamo tvoje opise igara.

Jedva čekam opis igre Diablo 3 od Damira! Mada, mislim da bi i Elite: Dangerous dobro napisao!

Zaista odlican opis igre... Za nekog ko je na nivou osnovne skole...

Ima li ikakvog nacina da se doticni slucaj trajno odstrani sa foruma ili je to jedino moguce posle neke nekonvecionalne metode, da ne kazem "kucne posete"? Odavno je prestalo da bude simpaticno i za sazaljevanje, cak i ako su "posebne okolnosti" u kojima se nalazi doticni pacijent.

Zaista odlican opis igre... Za nekog ko je na nivou osnovne skole...

Ima li ikakvog nacina da se doticni slucaj trajno odstrani sa foruma ili je to jedino moguce posle neke nekonvecionalne metode, da ne kazem "kucne posete"? Odavno je prestalo da bude simpaticno i za sazaljevanje, cak i ako su "posebne okolnosti" u kojima se nalazi doticni pacijent.

Ima ignore, ali ja bih voleo da se to ne radi jer mi je najzanimljivije na forumu da čitam kad se neko svađa sa njim. Slike i priče i pretnje su prajsles.

Ignore ne bi bio problem da ne pravi svakog dana novi nalog...

Kakvi postovi na ovoj strani, lol.

Ova tema zrela za lock.

Malo kasnim, ali ja sam sinoc prvi put igrao ovu igru.

Ukratko, WAUUUUUU, odavno se nisam tako odusevio. Bas mi je legla. Hteo sam samo malo da se poigram, zavrsio igrajuci preko 3 sata.
Jeste slicno AC, ali da li zato sto je drugacije okruzenje, dinamicnije ili sta vec meni je za sada mnogo zabavnije.
Odlicna muzika, super animacije, prelepi predeli, stvarno sam jako prijatno iznenadjen igrom, a to se kod mene jako jako retko desava najcesce pocnem igru i ostavim posle pola sata sat...

Jedino me malo smara kad vidim nekoliko Orka kako setaju pa reko da ih izmlatim, onda se odjednom stvori jos njih 20 i 2 ili 3 kapetana pa me utepaju... lakse se gine nego u AC gde prakticno mozes da boris protiv 100 istovremeno jer napadaju 1 po 1, ovi orci banda nevaspitana ne zna reda vec svi mlate odjednom :)

Pa i u stvarnosti kad bi neki tamo hteli da te "tepaju" išli bi svi odjednom a ne 1 po 1. :D

Ne znam, gledao sam dosta borilackih filmova, i uglavnom se poredjaju, najcesce u krug i napadaju jedan po jedan i nas glavni lik (ubaciti po zelji, Bruss Le, Stiven Segal, Stalone i sl..) ih sredjuje jednog po jednog :) Ne verujem da bi Holiwood napravio nesto nerealno :)

Nije ovo bila zamerka, samo kazem da je zato teze nego AC.

^ Takodje, retko koja igra me drzi zakucanog duze, a ovde sam bogami utopio preko 40h za prva 4 dana. :D Sad, posle 60h, sam se konacno ohladio malo, 100% kompletirao sve.

Stvarno mi je legla igra, i sasvim me prijatno iznenadila. Jeste malo repetitivno ponekad, al ima sasvim dovoljno razlicitih stvari da se zaokupira covek. Taman se naviknes na jedan stil igre, kad otkljucas nove moci koje skroz menjaju igru, i tako nekoliko puta. Jos jedna stvar koja mi se bas dopala je sto po prvi put u nekoj igri nisam imao dojam da makljam klonove, potrudili su se da uruci budu raznoliki i to se oseti. Pomaze i cela prica sa kapetanima i njihovim licnostima, uzimanje intela i sve to sa tim u vezi. Grafika je isto fenomenalna, optimizacija super, a photo mode mi sad ozbiljno fali u svim drugim igrama... Cak mi je i prica bila kul, a cutscenes su prosto prelepe i jedne od lepsih animacija koje sam video.
Jedino se ne bih slozio da se lako gine, posebno kad se malo izvestis i dobijem dobre moci (mada sam svako malo dobijao Vendetta misije, pa izgleda da su ipak ginuli ljudi dosta... Ja sam mozda 3-4 puta u celoj igri, vecinom od zverki na pocetku).

Ukratko, igra mi je bila pravo uzivanje i toplo je preporucujem.

Ja sam zagino vec jedno 20 puta :) Mada realno igram malo ko muva bez glave, tek sam na kraju poceo da pratim glavne misije i to je lakse, ovako sam na random uletao ko zna gde su me prebijali ko malog majmuna :)
Npr kad udjem u Stronghold i dignem uzbunu, njih 30 me razbiju.

Kad otkljucas sve nece ti problem praviti ni njih 50. ;)

Meni je igra bas legla, znao sam da provedem 5-6 sati zalegnut u stolici :D. Mrvicu previse repetativna - jedina zamerka, ali mi je borba mnogo dobro uradjena tako da ne mogu to da im uzmem za zlo. Poslednja igra koju sam igrao sa ovakvim combatom je bila Batman Arkham City, i bas bas mi prija. Da li mi se cini ili ce biti nastavak?

Mene je baš ta borba smorila posle nekih 18 sati, zaboravio sam već koliko tačno, da nisam imao više želje da udaram po istim tasterima i izvodim iste comboe.

Nije to toliko problem do same igre, ja lično baš slabo igram igre koje imaju tu combat mehaniku i ovu sam igrao samo zbog LOTR teme.

Dlc Bright Lord me razocarao. Jako slicna mehanika igre, samo tako reci imate dugaciji skin i dosta je sve losije nego u orginalu.
Kazu da je na kraju borba sa Sauronom dobra, ali stvarno nisam imao zivaca da igram do kraja dlc.

Nazad
Vrh Dno