Poslednji voz? Jel je neko rekao da je ovo poslednja godina kada može neko da predstavi svoje proizvode? Čudi me što to ne pričaju za android tablete i druge proizvođače...
Inale, gile23-tov prvi pasus objašnjava. Sve apple fanboyevi u ovom topicu došli da hejtuju 🙂 imate vi vaš deo foruma 😀
Ja imam win desktop, win laptop i ipad, tako da sam većinski u MS taboru
🙂 Ovo je poslednji trenutak da neko predstavi svoj tablet od nule, Android i iOS su miljama daleko, i po specs i po apps.
@gile - Apple će profitirati tako što će Average Joe da uzme Surface u ruke jednom i da pita - "kako ovo sokoćalo radi" i to je to. Nakon toga će kupiti iOS jer je jeftiniji, već ima ugovor sa AT&T i jer ga komšijin mali ima a čuo je da je Galaxy Tab samo za hakere, plus podržava USA ekonomiju.
I pusti ti Ballmerove priče o milionima, može intel da shippuje milijardu ultrabookova, računa se koliko je prodato. Win7 radi na svakom kompu, iOS ne. A zaboravilo se na RIMov Playbook, koliko miliona toga je shippovano a koliko prodato?
🙂 Računali na 2.5 miliona za jedan quarter, na kraju prodali milion za godinu dana.
Microsoft je skupio hrabrost i ušao u ovu priču. Može da profitira mnogo a i da izgubi mnogo. OEM već *****, novinari se bune jer nema specs i cene, average joe nije ni čuo za Surface.
Ne možeš ti napraviti worldwide prezentaciju i onda ne reći ništa. Zamisli da je Samsung na predstavljanju SGS3 rekao "imate S Voice i ekran od 4.8. Ostale specs, cenu i datum izlaska dobijate kasnije".
Ne, gvožđe se kuje dok je vruće, najaviš cenu, specs i da izlazi za 15 dana, da se piše o tome, da se priča o tome i, naposletku, da se odmah uređaj i proba/kupi...
A ne kao Surface, ni novinari ga nisu pipkali...