- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Don Kriket
Kingston C4 je bila BRŽA od TakeMS C6, u svakom trenutku.
Nisam koristio sintetičke testove, nego real-world. Znači konkretan prenos fajlova sa kartice i na karticu.
Da si kupio Kingston Class 4 prosečna brzina bi ti bila nešto preko 8MB/s
TakeMS je u stvari No-name kartica, i dobro je da uopšte radi i na donjoj granici klase (ako se ja pitam). Za Kingston Class 4 garantujem da je brža, a šteta što je nemaš pri ruci da se sam uveriš.
... predložio bih ti da testiraš dotične kartice i u skladu sa svojim ekstenzivnim znanjem o standardima klasa, nadjes situaciju gde je Kingston microsdhc class 4 sporija od Takems c6. Odnosno ne gde je sporija, već gde nije brža.
Znači sve te prazne priče o nekim hipotetičkim situacijama padaju u vodu rađenjem jednog real-world testa.
Pa ti i ne možeš da me ubediš jer ne raspolažeš nikakvim dokazima, za razliku od mene. Mogao bi ti da nađeš u okolini neku Kingston karticu, samo se plašiš rezulatata, tj. da će sva tvoja trabunjanja pasti u vodu.
A taj sintetički test možeš da okačiš u klonju. Prvo nigde ne piše TakeMS, već Samsung. Drugo, hajde da vidimo real world testove.
Inače osećaj ti je loš. To što ne komentarišem (ne osvrćem se) na tvoja tehnička masturbiranja, ne znači da ne znam, ili ne razumem o čemu pričaš. (kakvo ažuriranje FAT tabele, ako na kartici ima 1 ili dva fajla?)
Znači na sve tehničke "argumente" sam odgovorio na samom početku rezultatima testiranja. A ti izvoli pa ih opovrgni, ali ne u teoriji nego u praksi.
Nego daj ti dokaži da je taj vaš TakeMS Class 6 brži od Kingston Class 4, pošto sam ja dokazao upravo suprotno, pa onda možemo da pričamo o prevarama.

Ne, ja znam da je Kingston brži, a baš me briga šta ti znaš
U tome je stvar.