Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Otprilike isto kao na mom Kingstonu samo sto sam ja platio 50% vise... jeb ga.

Bice apgrejda kad im Pjongjang posalje cestitku za N.G.

neki lik iz samsunga je na twiteru rekao da će 2.0 biti za originalni wave, kad će biti za wave 2 ne vidim zašto ne bi bio i za wave 1. totalno su isti, čak je dvojka po meni i lošija

neki lik iz samsunga je na twiteru rekao da će 2.0 biti za originalni wave, kad će biti za wave 2 ne vidim zašto ne bi bio i za wave 1. totalno su isti, čak je dvojka po meni i lošija

Iskustvo nas uvek cini boljim i razumnijim :) Taj lik je glavni Arhitekta BADA OS a opet poruke na twiteru salje sa " Android " telefona ... Hmmmm
I nije zvanicno " rekao " nego da " razmisljaju " o mogucnosti upgrade-a sto je velika razlika :)
Takodje Wave II je izasao sa 1.2 fw zasto ga onda ne puste i za Wave I ako je isto ???

Bice apgrejda kad im Pjongjang posalje cestitku za N.G.
:d khkhkhkh odlicno

Poslednja izmena:
Takodje Wave II je izasao sa 1.2 fw zasto ga onda ne puste i za Wave I ako je isto ???
Mora nesto - makar taj firmware, eto - da proda i taj Wave II, kad je vec nesto losiji telefon od originalnog Wave-a... ;)

Mora nesto - makar taj firmware, eto - da proda i taj Wave II, kad je vec nesto losiji telefon od originalnog Wave-a... ;)

Razumem marketing ali postoje i potrebe korisnika, bas me zanima ako neko moze da izvuce podatak koliko je prodato Wave I i Wave II uredjaja pa da vidimo koja je armija veca. Cisto sumnjam da je Wave II ostvario 30 % prodaje prethodnika ??

Takodje jos jedan " zanimljiv " podatak - kolika je razlika u zracenju izmedju wave 2 i keca ? Koliko sam nasao na netu 2 je za nekih 50 % manja u zracenju ... sto ne treba prenebregnuti

Poslednja izmena:
Sumnjam i ja, slazemo se... a ovo za zracenje stvarno ne znam :)

Poslednja izmena:
Moze neko da mi pomogne oko otkljucavanja Wave sa telenora?!

Jel se wave uopste moze otkljucati, posto je to relativno nov da kazem sistem?

sve može da se otključa samo treba uplatiti preko onog jednog sajta, stigne ti kod za otključavanje i to je sav posao

Znam za taj nacin... Mislio sam na flashovanje i instaliranje novog ROM-a...

Bilo je govora o nekom free otljucavanju, na kom sajtu su najpovoljniji kodovi?

Imam veliki problem da nateram wave da radi kao modem.

Svaki put kad ga prikacim na komp on instalira neke drajvere (za modem valjda) i taj put mogu da se konektujem na net. Medjutim, kada se jednom diskonektujem, ne mogu vise da se konektujem, stalno mi izbacuje neki eror... Moram da resetujem komp da bih mogao opet...

Isto se dogadja i kad idem preko Kies-a na tethering

Ima li neka precica za biranje profila?

Kako da instaliram aplikacije koje sam skinuo sa kiesa na telefon kada nemam net na kompu? Posto kada udjem u kies i kliknem na "Samsung Apps" ono mi izbaci da nemam net i izbaci me iz samsung appsa

Pitanje za sve vlasnike ovog fon-a (a narocita za CAR-a :d ): Kako bada stoji danas sa aplikacijama, znaci licno meni je bitno sledece: kako stoju u radu sa office dokumentima (i pdf) - naravno citanje, po nekad malo editovanja (kao i na svakom smart-u), dalje push mail (gmail) i sveobuhvatna google sinhronizacija (mail, kontakti, task-ovi, gtalk...), dalje me zanima da li postoje kvalitetni web browser-i (ukljucujuci default)-ako neko moze da proba kako se snalazi sa Google docs-om :) ostalo me manje-vise ne interesuje, ali sta god da mislite da treba da pomenete-pomenite :) meni mislim i danas sav moj posao super zavrsava HTC Magic ;) sa 2.2 Android-om, a dobio sam ponudu da doplatim oko 50-70 evropskih novcanica za Wave - odusevljen sam telefonom, ali nisam imao prilike da ga duze koristim da bih mogao isprobati sve ovo sto je meni bitno...

Google maps rade jako lepo. Kada u GPS Statusu vidim da je nasao satelite i onda upalim gmaps odmah mi sam nudi da me prati tj. da koristi current location sa gps-a. Radi crtanje rute i auto scroll ekrana kako se pomeram uz rutu. Ne bih rekao da su sasvim prihvatljive za navigaciju u autu jer nema voice i generalno gmaps nisu sasvim dobre za Srbiju, ali za ono za sta je meni potrebna navigacija je idealno a to je navigacija van auta u nepoznatom gradu.
Posle sat vremena intenzivnog skrolovanja i crtanja ruta, download je bilo nesto preko 20MB.

Vrlo,vrlo sam zadovoljan telefonom. Sada je za mene savrsen!

Pitanje za sve vlasnike ovog fon-a (a narocita za CAR-a :d ): Kako bada stoji danas sa aplikacijama, znaci licno meni je bitno sledece: kako stoju u radu sa office dokumentima (i pdf) - naravno citanje, po nekad malo editovanja (kao i na svakom smart-u), dalje push mail (gmail) i sveobuhvatna google sinhronizacija (mail, kontakti, task-ovi, gtalk...), dalje me zanima da li postoje kvalitetni web browser-i (ukljucujuci default)-ako neko moze da proba kako se snalazi sa Google docs-om :) ostalo me manje-vise ne interesuje, ali sta god da mislite da treba da pomenete-pomenite :) meni mislim i danas sav moj posao super zavrsava HTC Magic ;) sa 2.2 Android-om, a dobio sam ponudu da doplatim oko 50-70 evropskih novcanica za Wave - odusevljen sam telefonom, ali nisam imao prilike da ga duze koristim da bih mogao isprobati sve ovo sto je meni bitno...
Nemo' mene, to ces morati ove omladince da pitas :d
Ja nisam bio na Apps-u pa bar 3 meseca, telefon mi je i dalje na v1.0, ni v1.0.2 nisam flesnuo, a kamoli (unofficial) v1.2... nista od onih igara nisam spufovao, ne cackam fon prakticno uopste, sad sam samo kompu posvecen i samo njega drndam :D

Pratim iz prikrajka sta se sve dogadja, ali da licno isprobavam - to vec ne, brajko :)
Mada i mene zanimaju neke stvari koje si pobrojao :)

ljudi,o kakvom otkljucavanju pricate? :)

mozda do veceras uzmem wave u telenoru pa me zanima koja su njegova ogranicenja u odnosu na ove iz slobodne prodaje?? :smoke:

tek cu da vas smorim kad uzmem ovo cudo :D

ne mozes da mu turis ne-telenor karticu...

ma ok to,sa mts cu da raskrstim 31. .. da im potrosim sve u mix1000 prvo :D

a upravo krecem da pregovaram sa telenorom,rate itd. :p

ja sam mislio da ima problema sa nekim aplikacijama,update-om bade itd..

Da li neko zna kako da se ubaci Bada 1.2 ??
Placam 500 din.

Nazad
Vrh Dno