djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
I dalje ti zence ima bolji telefon...![]()
Čuburac, ne zezaj bre...
Da postoji tapatalk, igo i još par nekih aplikacija za Badu, složio bih se bespogovorno, ali do tada NIX...bar ne za mene...
I dalje ti zence ima bolji telefon...![]()
Ljudi morate mi pomoci imam opasnu dilemu.
Nisam frik za aplikacije, bitnija mi je kamera i trajanje baterije od toga da li ima vise ili manje aplikacija za neki telefon. Kapiram da neke opste aplikacije imaju i Bada i Android. Ono sto je moja dilema, nemojte da se smejete odmah, je HTC Wildfire ili Samsung Wave S8500. Znam da je druga klasa telefona, znam da je ekran mnogo bolji, znam da je HTC - HTC, ali me zanima:
1) s obzirom da mi nije bitno da imam stotine "do jaja" aplikacija, da li mi je neophodno da imam Android telefon ili Bada moze vecinu toga da mi pruzi?
2) Koliko traje baterija kod Samsunga, a koliko kod Wildfire u nekom prosecnom koriscenju?
3) Kakva je kamera kod jednog i drugog telefona?
4) Kakva je prilagodljivost i pristupacnost aplikacijama i onome sto telefoni nude (na netu i na samom telefonu)?
5) Osim sto nije Android koja je osnovna mana Samsunga u odnosu na Wildfire(pitam bez obzira sto su to dve razlicite klase telefona)?
Da li za 6000 dinara vise, vredi uzeti Samsunga sa Badom umesto HTC WIldfire sa Androidom?
Igrao sam se malo i sa jednim i drugim, ekran je fantazija, ali dilema i dalje postoji.
P.S. znam da je ovo tema ljubitelja Samsunga i da mozda nije pravo mesto za pitanje, ali bih molio odgovor. Hvala.
Ljudi morate mi pomoci imam opasnu dilemu.
Nisam frik za aplikacije, bitnija mi je kamera i trajanje baterije od toga da li ima vise ili manje aplikacija za neki telefon. Kapiram da neke opste aplikacije imaju i Bada i Android. Ono sto je moja dilema, nemojte da se smejete odmah, je HTC Wildfire ili Samsung Wave S8500. Znam da je druga klasa telefona, znam da je ekran mnogo bolji, znam da je HTC - HTC, ali me zanima:
1) s obzirom da mi nije bitno da imam stotine "do jaja" aplikacija, da li mi je neophodno da imam Android telefon ili Bada moze vecinu toga da mi pruzi?
2) Koliko traje baterija kod Samsunga, a koliko kod Wildfire u nekom prosecnom koriscenju?
3) Kakva je kamera kod jednog i drugog telefona?
4) Kakva je prilagodljivost i pristupacnost aplikacijama i onome sto telefoni nude (na netu i na samom telefonu)?
5) Osim sto nije Android koja je osnovna mana Samsunga u odnosu na Wildfire(pitam bez obzira sto su to dve razlicite klase telefona)?
Da li za 6000 dinara vise, vredi uzeti Samsunga sa Badom umesto HTC WIldfire sa Androidom?
Igrao sam se malo i sa jednim i drugim, ekran je fantazija, ali dilema i dalje postoji.
P.S. znam da je ovo tema ljubitelja Samsunga i da mozda nije pravo mesto za pitanje, ali bih molio odgovor. Hvala.
Nije, Wildfire je dosta bolji od Tatoo-a.Zar taj Wildfire nije Tattoo sa kapacitativnim ekranom?
Hvala momci, potvrdili ste moje sumnje. Za dilemu su krivi neki moji drugari koji su HTC fanovi. Cekam da prodje NG, pa idem da pazarim Samsunga i da talasam malo i ja.
evo ja njakam android već dva dana, doduše na tabletu i od svih tih silnih aplikacija jedino što stvarno valja su miren browser i angry birds. Džaba androidu gomila besplatnih aplikacija kad su uglavnom sve krševi.
Došao si na pravo mesto, u ovoj temi je samo objektivan narod![]()
Zato sam slicno pitanje postavio i htc fanovima i dobio sam skoro isti odgovor uz ogradu "ipak je HTC - HTC njega bih uzeo, a ti kako hoces".:type:
:laugh:
SKYPE inace ne koristim,
Ne znam sta si to radio, ali meni se to ne desavae nije mi jasno ovo,otkucao sam najobiciju poruku sa par smajlsa i fon hoce da posalje 4 poruke :S:
Ne moras tako da se njakas... evo ti ovako, mnogo elegantnije i prostije: kada krenes da ukucavas ime, klikni tamo dole desno :d button na kome je izbor jezika... i gde ti, verovatno, trenutno pise "EN". To prebacis na "SR" (ako si izabrao da fon ima podrsku za nas jezik u odgovarajucim opcijama, naravno) i onda, kada ti zatreba neko slovo naseg alfabeta, samo zadrzi prst "na tom slovu, ali bez kvacica"nisam koristio slova ''sa kvacicama'' a i to me nervira jer kad nekoga hocu da ukucam u imenik moram da idem na onaj t9 kao da bi dobio latinicu sa kvacicama.. jel zna neko kako da resim ovo ?
To, opet, samo kod tebe... to nije "normalna" karakteristika ovog telefona. Kod mene je sve normalno, ti brojevi su vezani uz imenai iritira me sto ukucam nekoga u imenik i kada zovem ili primim poruku stoji mi samo br-bez imena .
Ja zato, moj monitor prod'o!najveca mana wave-a je to sto vas skupo placeni tft monitor necete vise gledati istim ocima :smoke:
ovaj moj asus je kao i samsung t220 imao svojevremeno najbolju sliku i boje..oba imaju dvi,ma divio sam se koliko su zive i realne boje.
a posle par h igranja sa wave-om imam utisak kao da je neko monitor oprao venisom
Telefon je na ugovor, u zivotu ne bih dao 300 evra za telefon![]()
Ja sam probao u intercity vozu u Italiji i nema trika da se uhvati signal. Probao sam u avionu i lepo hvata ako se telefon skroz prisloni do prozora, treba mu malo vise vremena ali hvata. Totalno ludilo za videti recimo 11,2km visinu i brzinu od 850km/h. Lepo je i za znati koji deo kopna upravo preleces. Ovo sam radio samo kada nije bilo osoblja u blizini
Kod nas sam cackao po gmaps u autobusu i nije izgubio signal ni jednom na autoputu Nis-BG.
Yeaphvala care,izvalio sam sinoc to,inace skoro svuda se dobijaju dodatne opcije kada se zadrzi malo ''taster'':d
Nista :d:d:dsw ver
S8500XXJH3
csc ver
S85000XFJH2
sta kazes care za ovo?![]()
A imas ga vec u imeniku, naravno... ?inace kad zovem pise ime ali kad stigne poruka samo br vidim..
misliš odjednom 300€ jer na ugovor ćeš ih isto dati ali u više delova![]()
Pusti bilijar - reci ti nama kako ti radio GPS u Kroaciji?
Posto je meni sjajan bio u Italiji svojevremeno... a znam da za Hrvatsku imaju jako dobru mapu, POI-eva kol'ko volis.
Te da, suma sumarum, GPS radi odlicno sa normalni(ji)m zemljama![]()
Realno - nikad manja mapa, a nikad vise POI-evada vidiš to sam zaboravio da napišem, skinuo sam preko onog programa mapu hrvatske (oko 35MB) i radilo je do jaja. Najbolje mi to malo mesto gde sam bio a ima sve apoteke(zadnja otvorena pre mesec dana), banke, poštu.
Upravo takoNaša mapa samo autoput i pruga i to je sve![]()
ljudi,sta kazete na ovu pqi karticu??
http://www.itsvet.com/proizvod/pqi-micro-sd-8gb-hc/comp_comp_memflashcard/68/1855
sve su razgrabljene po va,nema take ms itd nijedne u va od 8gb !!!
a ako ne kupim danas odose pare na druge stvari
na ovoj ne pise da li je klasa 4 ili 6 ali ja mislim da je brza,cene su od 1800-2300 din
idem opet do grada za 1h pa molim brz odgovor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari