e nije mi jasno ovo,otkucao sam najobiciju poruku sa par smajlsa i fon hoce da posalje 4 poruke :S:
Ne znam sta si to radio, ali meni se to ne desava
'Oce da se "skrati" broj karaktera kada koristis nasa slova, i to je normalna pojava na svim fonovima... ali na konto smajlija - jok bato

160 karaktera ti je na raspolaganju, sa smajlijima ili bez.
nisam koristio slova ''sa kvacicama'' a i to me nervira jer kad nekoga hocu da ukucam u imenik moram da idem na onaj t9 kao da bi dobio latinicu sa kvacicama.. jel zna neko kako da resim ovo ?
Ne moras tako da se njakas... evo ti ovako, mnogo elegantnije i prostije: kada krenes da ukucavas ime, klikni tamo dole desno :d button na kome je izbor jezika... i gde ti, verovatno, trenutno pise "EN". To prebacis na "SR" (ako si izabrao da fon ima podrsku za nas jezik u odgovarajucim opcijama, naravno) i onda, kada ti zatreba neko slovo naseg alfabeta, samo zadrzi prst "na tom slovu, ali bez kvacica"

kako bi dobio nove opcije
Da pojasnim: kada sve ovo uradis, stisnes "c" i zadrzis prst - iskocice ti meni gde mozes da biras hoces li bas "c", ili mozda pak "č" ili "ć"... "z" ili "ž".
i iritira me sto ukucam nekoga u imenik i kada zovem ili primim poruku stoji mi samo br-bez imena .
To, opet, samo kod tebe... to nije "normalna" karakteristika ovog telefona. Kod mene je sve normalno, ti brojevi su vezani uz imena
Mada, desavao se ovaj problem i ranije, nisi jedini... mislim da je poenta da se flesuje neki drugi (noviji) firmware, on bi trebalo da postavi stvari na svoje mesto ;-)
najveca mana wave-a je to sto vas skupo placeni tft monitor necete vise gledati istim ocima :smoke:
ovaj moj asus je kao i samsung t220 imao svojevremeno najbolju sliku i boje..oba imaju dvi,ma divio sam se koliko su zive i realne boje.
a posle par h igranja sa wave-om imam utisak kao da je neko monitor oprao venisom
Ja zato, moj monitor prod'o!