djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Da li neko zna kako da se ubaci Bada 1.2 ??
Placam 500 din.
500 dindzi samo!!?? Ovo je ponizavajuce...molim moderatore da izbace doticnu individuu sa teme ;-)
Da li neko zna kako da se ubaci Bada 1.2 ??
Placam 500 din.
Pitanje za sve vlasnike ovog fon-a (a narocita za CAR-a :d ): Kako bada stoji danas sa aplikacijama, znaci licno meni je bitno sledece: kako stoju u radu sa office dokumentima (i pdf) - naravno citanje, po nekad malo editovanja (kao i na svakom smart-u), dalje push mail (gmail) i sveobuhvatna google sinhronizacija (mail, kontakti, task-ovi, gtalk...), dalje me zanima da li postoje kvalitetni web browser-i (ukljucujuci default)-ako neko moze da proba kako se snalazi sa Google docs-omostalo me manje-vise ne interesuje, ali sta god da mislite da treba da pomenete-pomenite
meni mislim i danas sav moj posao super zavrsava HTC Magic
sa 2.2 Android-om, a dobio sam ponudu da doplatim oko 50-70 evropskih novcanica za Wave - odusevljen sam telefonom, ali nisam imao prilike da ga duze koristim da bih mogao isprobati sve ovo sto je meni bitno...
Pitanje za sve vlasnike ovog fon-a (a narocita za CAR-a :d ): Kako bada stoji danas sa aplikacijama, znaci licno meni je bitno sledece: kako stoju u radu sa office dokumentima (i pdf) - naravno citanje, po nekad malo editovanja (kao i na svakom smart-u), dalje push mail (gmail) i sveobuhvatna google sinhronizacija (mail, kontakti, task-ovi, gtalk...), dalje me zanima da li postoje kvalitetni web browser-i (ukljucujuci default)-ako neko moze da proba kako se snalazi sa Google docs-omostalo me manje-vise ne interesuje, ali sta god da mislite da treba da pomenete-pomenite
meni mislim i danas sav moj posao super zavrsava HTC Magic
sa 2.2 Android-om, a dobio sam ponudu da doplatim oko 50-70 evropskih novcanica za Wave - odusevljen sam telefonom, ali nisam imao prilike da ga duze koristim da bih mogao isprobati sve ovo sto je meni bitno...
Evo ti scheilinkina i djurkasha (sa zeninog fona, doduse :d) kako odgovaraju sve u 16Jao bre CARe ja se bas uzdao u tebevidis, niko da mi odgovori
![]()
Evo da ti odgovorim na mali deo pitanja, gledajući iz prikajka (što reče CAR) kako moje ženče arči njen fon. Još joj nisam menjao rom, znam da je otvarala povelike PowerPoint prezentacije sa po 70-80 slajdova i word dokumenta sve iz Piscel Viewer-a, i pdf-ove takođe, i sa svim je bila prilično zadovoljna. Za sada nije imala poteba za editorom. Što se gmail-a tiče, klijent je sasvim ok, ali ne koristi push već klasičnu proveru za zadati vremenski interval. Sinhronizaciju je koristila samo sa kontaktima (cal ne koristi). web browser je ok, ali nije na nivou android-ovog, i mene je posebno nervirao kada učitava dugaćke strane koje zahtevaju mnogo skrolovanja (tipa mobilnisvet/oglasi). Aplikacije se pojavljuju, svakim daniom sve više. Spufing je super stvar, samo još nisam imao vremena da probam, ali sam probao par igrica na svom desire z, koje je radio gameloft (kao N.O.V.A ili GT racing academy) i igrice rade extra, a mogu da zamislim kako će da šljaka na wave-u koji ima jači GPU od desire z. Ako imaš tu ponudu, koju si naveo NE PROPUŠTAJ!!!
Ne, ne, ne, to mu je zence na Talasu... on je na Galaksiji (bio, sad je mislim na nekoj krsh Nokiji ili Samsung-u, prodao i tu Galaksiju).
e stigao talas :smoke:
ali zaboravio sam da ih pitam za formiranje baterije..
dakle pitanje za ljude koji su izeli u telenoru-jel baterija formirana?![]()
Plemenito![]()
Pa jedino u Srbiji ih i formatiraju zato što slušaju svoje servisere. :dbrate nemam pojma,3 god vec ne pratim nista oko mobajl fonova..
a u servisima za svaki kazu da treba.. a jos pre 5 god sam citao da se jedino u srbiji formiraju baterije.
Search...dakle nemoj da divljas-nisam znao.![]()
Nije naivan. :smoke:ne mogu da dodjem sebi od moci ovog telefona![]()
Meni radi. :trust:samo you tube mi ne radi kada idem preko aplikacije-znam,ima objasnjenje za to![]()
I dalje ti zence ima bolji telefon...A što se ovih dušebrižnikatiče...pa gde da mi ženče fura bolji fon od mene, trenutno sam na desire z, ali su mi ova dva iz potpisa posebno draga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari