Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Saj da probam..[emoji869]
#...brže se pokrene...i sve je krupnije ....
Redmi 5 Plus

Poslednja izmena:
Kad ideš back, i kada ulaziš u chatove dosta je brže ja bih rekao

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Na APKMirroru vidim samo verziju za ARMv7 tj. 32 bit. Vi uglavnom imate ARMv8, racunam da ce izaci update za 64 bit, ako je i dosada, nisam gledao, ili izbacuju samo ARMv7.

Ja sam instalirao preko postojećeg Vibera,verziju 9.6...
I sve radi normalno,a telefon je 64....
a2bd1146232f365bfd753eb5575526c7.jpg

Redmi 5 Plus

Naravno da radi! Nego izgleda da nikad nisu ni izbacivali verzju za 64 bit, koliko upratih ostale verzije na APKMirror.

Moram probati kad toliko nahvaliste, racunam da nije neka beta. :D

Meni stigao update za Viber, kome li je palo na pamet da izbacuje pojedine chat background-e!?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Kakva sad modovana verzija vibera? Inace u ovoj novoj verziji ukinuli pozadinu koju sam 100 god koristio :(
ni ja nisam znao da ima modovani vajber?!?
Rusi ftw :)

Nema reklama, svi stikeri otključani (meni nije bitno, ali kome je bitno), isključeni Google analytics, surveliance, sve moguće permisije Google-a i Vibera under the hood, optimizovana itd itd.

Ako neko bude hteo, šaljem na PM.

Meni stigao update za Viber, kome li je palo na pamet da izbacuje pojedine chat background-e!?

Ne znam, svi se bune. Od svih onih pozadina ni jedna mi ne odgovara. A pojedinačne slike skidane sa nata zumira pa ispadnu užasne.

Bacila je svemir zeku.

Posle updatea problem. Viber na telefonu jednostavno ne vidi dve grupe, tj jednu ne vidi uopšte, dugu vidi ali ne dobija poruke, jedino ako nešto ja napišem . Na kompu vidi normalno, čak i te poruke koje sa moba napišem. Probao da izađem iz grupe, pa da me ponovo ubace, ne pomaže. GoMno od appa ali ne mogu bez njega. Radio i reinstal, brisanje keša, sve. Da li se neko susretao sa problemom?

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Nema reklama, svi stikeri otključani (meni nije bitno, ali kome je bitno), isključeni Google analytics, surveliance, sve moguće permisije Google-a i Vibera under the hood, optimizovana itd itd.

Može PM :)

9.6.0.1 jutros uradio ažuriranje. Odmah se primeti da je dosta brži, bela pozadina, malo podseća na whats. Sve u svemu, sviđa mi se što je vidno brži.

Pitanje za ove što koriste modovanu verziju, koliko je bezbedna? Da li šalje moderu info? Da li je to nekako provereno?

Mene zanima viber bez reklama i platio bih, platio bih i da mi se blokiraju stikeri, šteta što to ne nude regularno.

Plati meni, pa ću ti ja srediti, ne uzimam ništa od podataka samo ako se plati :d

Pronadji na netu doticnu sliku, pa postavi kao pozadinu, to je bar lako..

Sent via Huawei P10

Ima li u najnovijoj verziji Vibera ova pozadina?

Prilozi

• Screenshot_2018-09-03-12-19-08-934_com.viber.voip.png
    Screenshot_2018-09-03-12-19-08-934_com.viber.voip.png
    312.7 KB · Pregleda: 109
HITNO!
kako vratiti poruke na viberu(u pitanju je pdf. fajl koji sam poslao kontaktu) ali promenio sam posle toga telefon, ne br., i reinstalirao win...

Nikako. Poruke možeš ako si radio backup ali fajlove ne može.

Sta sam zeznuo? Viber. Grupa u pitanju. Poruke ne stizu na telefonu, samo na desktop aplikaciji.
PS: ne mislim na notifikacije, nego na citave poruke.
Odlazne poruke, moje poruke, su tu ali dolazne nisu. Ispada kao da pisem sam sa sobom. Dok na PC radi super.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isti problem, sa više grupa. Nisi zeznuo ništa, oni su izgleda nešto zajevali.

Isti problem, sa više grupa. Nisi zeznuo ništa, oni su izgleda nešto zajevali.

Kaze mi jedan drug da nema problema, mada on je na iOSu. Ja sam na Androidu, 9.6.0.1 verzija sa Play Store-a.
PS: Ne znam da li je do ove verzije, mozda neka starija nema problem?

Poslednja izmena:
I meni na androidu isto pravi problem. Probao reinstal aplikacije,čak i modovani Viber koji mi je kolega Đilkoš poslao ne pomaže, probao izlazak iz grupe pa da me ubace ponovo, ne pomaže. Čekam novi update da vidim da li će biti bolje.

Jaoo kakvu glupost su napravili. Nadam se da ce sto brze da rese.
EDIT: probao stariju 8.xxx verziju, isti problem.

Poslednja izmena:

I verovatno ukljucen konektovan neki drugi veliki brat. Sjase kurta... ;)

Nek uzjase Murta, samo da mi skine sve reklame i ostale analytics što kolju uz aplikaciju :)

Postali su stvarno dosadni sa reklamama u poslednje vreme

Poslednja izmena:
Ja nisam primetio nikakve reklame na viberu, ne koristim pozive samo poruke mozda zato.

Zbog poziva i pričam, ovako se ne vide.

Je l' jos nekome zastane ponekad swipe u Viberu izmedju Chat, Contacts i Calls na novoj verziji.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Messenger lite ne moze da salje poruke facebook stranicama? Stalno mi prijavljuje gresku.

Sent via Huawei P10

Vrh Dno