Kakva sad modovana verzija vibera? Inace u ovoj novoj verziji ukinuli pozadinu koju sam 100 god koristio![]()
Rusi ftwni ja nisam znao da ima modovani vajber?!?
Ne znam, svi se bune. Od svih onih pozadina ni jedna mi ne odgovara. A pojedinačne slike skidane sa nata zumira pa ispadnu užasne.Meni stigao update za Viber, kome li je palo na pamet da izbacuje pojedine chat background-e!?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Može PMRusi ftw
Nema reklama, svi stikeri otključani (meni nije bitno, ali kome je bitno), isključeni Google analytics, surveliance, sve moguće permisije Google-a i Vibera under the hood, optimizovana itd itd.
Ako neko bude hteo, šaljem na PM.
Pronadji na netu doticnu sliku, pa postavi kao pozadinu, to je bar lako..Meni stigao update za Viber, kome li je palo na pamet da izbacuje pojedine chat background-e!?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Kaze mi jedan drug da nema problema, mada on je na iOSu. Ja sam na Androidu, 9.6.0.1 verzija sa Play Store-a.Isti problem, sa više grupa. Nisi zeznuo ništa, oni su izgleda nešto zajevali.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Rusi ftw
Nema reklama, svi stikeri otključani (meni nije bitno, ali kome je bitno), isključeni Google analytics, surveliance, sve moguće permisije Google-a i Vibera under the hood, optimizovana itd itd.
Ako neko bude hteo, šaljem na PM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari