Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Te stavke više nema u podešavanjima. Na Androidu je tu, ali za iOS su je sklonili.
Nema ni kod mene vise ta opcija, ali i dalje cujem Viber zvono za pozive, za poruke ne znam koji je zvuk, nisam obratio paznju.

Fora je što su izgleda rešili da se takvi pozivi skroz tretiraju kao "normalni".

Ja sam dugo dugo kmečao za ovakvim i sličnim stvarima. Sada ostaje integracija sa DND i drugim stvarima npr.

Ono što je nažalost teže rešiti je pucanje veze prilikom kretanja i gubitka wi-fi mreže i prelaska na cell i slične stvari koje se odnose na pad ili gubitak nekog od signala.

Za WhatsApp nisam siguran, ali Viber i Facetime na iOS, ne prekida se veza prilikom prelaska sa wifi na cell i obrnuto, mogu i sam rucno da ugasim wifi u toku razgovora, nema prekida.

Za WhatsApp nisam siguran, ali Viber i Facetime na iOS, ne prekida se veza prilikom prelaska sa wifi na cell i obrnuto, mogu i sam rucno da ugasim wifi u toku razgovora, nema prekida.

Blah, još da nateram prijatelje da pređu na WA :-/

To je odlična stvar. Mnogo smara kad me u toku jednog razgovora nekoliko puta prekine poziv. Nadam se da će tako biti i sa Android app. Nisam siguran, ali mislim da je na win8 tako bilo i ranije...

Izvinjavam se ako je o ovome već pisano, u tom slučaju bih zamolio da mi se prosledi link.

Naime, koristim Viber na telefonu i 3 računara na kojima radim ali imam problem sa sinhronizacijom. Poruke koje u toku dana dobijem i pregledam na telefonu uveče vidim i na Viberu laptopa, onda upalim PC i na njegovom Viberu se vide samo neke poruke i delovi nekih konverzacija. Npr vide se samo poruke koje sam ja slao a ne i one koje sam primio, dobijem od jednog kontakta 3 slike a u aplikaciji se vidi samo jedna, itd... Da li je iko imao sličan problem, i ako jeste - kako ga je rešio?

Da napomenem da sve 3 kompjuterske verzije plus primarna na telefonu rade već neko vreme, prošli smo nekoliko apdejta do sada. Reinstalacija mi nije dobro rešenje jer bih onda ostao bez ovih konverzacija na PC-u.

Interesantno da mozes na vise racunara da aktiviras Viber desktop. Poslednji put kada sam probao, aktivacija Vibera na drugom racunaru automatski deaktivira Viber na prvom.

Poslednja izmena:
Ima li Signal desktop kao Linux app ili kao Firefox addin, ili i dalje samo kao Chrome app?

Interesantno da mozes na vise racunara da aktiviras Viber desktop. Poslednji put kada sam probao, aktivacija Vibera na drugom racunaru automatski deaktivira Viber na prvom.
Jok, možeš na koliko hoćeš.
Ja imam na dva desktopa i radi bez problema.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I jesu li dodali menadžment aktivnih sesija?

I jesu li dodali menadžment aktivnih sesija?
ed8e47beb9b1286c81df8675d3903b66.jpg

Srecno im bilo :D Treba nam jaka konkurencija, makar dolazila i od Gugla.

Ja mislio da pisem u ovoj temi, ali *** pisao sam u opstoj.... Viber promenio nijansu, sad je malo bolje i UI, ne drasticno, ali ono, okej je.

Da li i dalje obaveštava sve ljude iz imenika kada ga instaliraš ? Nešto me vuče da ga ponovo stavim posle 2 ipo god ali zbog tog ##anja nikako da se nakanim

Viber је сад много лепши по мом укусу... И дизајн и боја..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Obaveštava.
Ne znam što mi posle apdejta promenio bg u svakom chatu na skroz belo?
To deo novog UI-a sad?

Obaveštava.
Ne znam što mi posle apdejta promenio bg u svakom chatu na skroz belo?
To deo novog UI-a sad?

Мени је остао исти..

Такође много се лакше шаљу слике и то.. Нема оно да отвори све па клик, па опет клик и то.. Сад слично као на месинџеру...

Iz ZaM u Grand produkciju :)
Bela pozadina i manje vrišteća ljubičasta boja .

Nego ja ne vidim obaveštenje "seen" ni "delivered" posle novog apdejta?

Edit: vidi se ali je sada u nekoj užasnoj sivkastoj boji koja se ni na jednoj podlozi ne vidi. Glupost

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:

Sent via Xperia Z3
Малим црним бојама је.. Ја видим ал једва..

Edit: vidi se ali je sada u nekoj užasnoj sivkastoj boji koja se ni na jednoj podlozi ne vidi. Glupost

Sent via Xperia Z3
Код мене има seen.
Пробај да рестартујеш фон.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ma sve je isto osim kombinacije boja ...

Koji bre dizajn ?
Promenjena nijansa boje :D

I ja mogu da kažem da ništa drugo osim promenjene boje nisam primetio.

Како се шаљу слике нпр? Какви су дугмићи за слање и за фајлове и то?

Vrh Dno