- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ma kakvi sada je viber definitivno odradjen sa najboljim ui-om!!!! Neku magiju su pustili putem update-a.Koji bre dizajn ?
Promenjena nijansa boje
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ma kakvi sada je viber definitivno odradjen sa najboljim ui-om!!!! Neku magiju su pustili putem update-a.Koji bre dizajn ?
Promenjena nijansa boje
Ja sam je probao. Rekla mi je drugarica za nju. Obrisao sam je posle deset minuta. Nije vredno pomena...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go4yu
Video sam reklamu za ovu aplikaciju na mts-ovom sajtu, da li je neko imao prilike da je koristi?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jok, kod mene je samo boja
Зато ови кажу ништа осим боје, није ми било јасно.. Много је лакше слање слика и фајлова него пре.. И лепше...Meni je samo boja promenjena, verovatno pustaju polako u etapama, ili vrse beta testiranje
Sent from my Nexus 5X
Sad sam bacio pogled, nisu normalni u Telekomu definitivno, ne postoji pripejd, treba da plaćam pretplatu da bih mogao da primam pozive na Voip aplikaciji!? I još dodatno da plaćam da bih dobio neki minut za zvanje!? Hteo sam da instaliram da im dam 1*, ali ni to ne mogu.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go4yu
Video sam reklamu za ovu aplikaciju na mts-ovom sajtu, da li je neko imao prilike da je koristi?
Meni nekada sam upali to nekada ne (mislim posle reinstalacije roma), ne znam u cemu je foraMalo pre sam pricao preko vibera, ni jednom secnulo nije, savrsen zvuk. VIP 4G sa moje strane, sa druge mislim SBB.
Elem, primetih jednu stvar. Ekran se nije gasio kad ga prislonim na uvo, tj samo zatamni, ali i dalje sija. Ispritiskah sta sve ne. Posle proverim u opcijama, i postoji opcija za 'use proximity sensos' za pozive. Nije bila cekirana.
Totalno glupo, izgleda da po defaultu nije cekirana, posto ja nista nisam dirao..
I ja sam instalirao zadnju verziju preko apk mirror sajta i opet nista novo osim boje, nema i dalje novih opcija za slanje.
Misliš LED?Jel može whatsapp da se podesi da prosija kad stigne poruka? Nexus 5X koristim ako nešto znači
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari