Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Моја другарица из цг има инсталиран вајбер преко apkmirror сајта, зато што када уђе на google play пише да јој вајбер није доступан у њеној земљи??

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ево ни код ње ништа осим боје није промењено, ни ви немате ове нове опције у чету, мсм нови изглед за слање слика и то? Screenshot_20160920-001018_1.jpg

Meni je samo boja promenjena, verovatno pustaju polako u etapama, ili vrse beta testiranje

Sent from my Nexus 5X

Jok, kod mene je samo boja

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je samo boja promenjena, verovatno pustaju polako u etapama, ili vrse beta testiranje

Sent from my Nexus 5X
Зато ови кажу ништа осим боје, није ми било јасно.. Много је лакше слање слика и фајлова него пре.. И лепше...

I meni je samo boja druga, i manje vidljiv status poruke.

Da su tu uslugu predstavili pre 5-6 godina, imala bi neki smisao.

Malo pre sam pricao preko vibera, ni jednom secnulo nije, savrsen zvuk. VIP 4G sa moje strane, sa druge mislim SBB.
Elem, primetih jednu stvar. Ekran se nije gasio kad ga prislonim na uvo, tj samo zatamni, ali i dalje sija. Ispritiskah sta sve ne. Posle proverim u opcijama, i postoji opcija za 'use proximity sensos' za pozive. Nije bila cekirana.
Totalno glupo, izgleda da po defaultu nije cekirana, posto ja nista nisam dirao..

Мени друга ствар смета, тако ми је и код скајпа. Трепће ми лед лампица сво време у току разговора...

I ja sam instalirao zadnju verziju preko apk mirror sajta i opet nista novo osim boje, nema i dalje novih opcija za slanje.

Malo pre sam pricao preko vibera, ni jednom secnulo nije, savrsen zvuk. VIP 4G sa moje strane, sa druge mislim SBB.
Elem, primetih jednu stvar. Ekran se nije gasio kad ga prislonim na uvo, tj samo zatamni, ali i dalje sija. Ispritiskah sta sve ne. Posle proverim u opcijama, i postoji opcija za 'use proximity sensos' za pozive. Nije bila cekirana.
Totalno glupo, izgleda da po defaultu nije cekirana, posto ja nista nisam dirao..
Meni nekada sam upali to nekada ne (mislim posle reinstalacije roma), ne znam u cemu je fora

I ja sam instalirao zadnju verziju preko apk mirror sajta i opet nista novo osim boje, nema i dalje novih opcija za slanje.

Kao i kod gugl aplikacija, verovatno je do servera, moraju oni svima da puste

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Google Allo - https://allo.google.com

http://www.androidpolice.com/2016/09/20/allo-weird-sms-explained-other-answers/

http://www.androidpolice.com/2016/0...ngouts-and-thats-not-necessarily-a-bad-thing/

http://www.androidpolice.com/2016/09/20/allo-finally-rolling-play-store-apk-download/

10d39a894686bfc989663bb75369fd43d95e70786a94afc6ce984066816f7b08.png

Moći će da šalje "SMS" (verovatno zbog google servisa ) i onima koji nemaju instaliranu aplikaciju :)

Poslednja izmena:
I kod mene u viberu samo promenjena boja, nemam ove opcije za slanje. Ali sam razgovarao malao pre preko vibera, zvuk je bio dosta bolji. Da li su unapredili/menjali nešto na tom polju?

Jel može whatsapp da se podesi da prosija kad stigne poruka? Nexus 5X koristim ako nešto znači

Jel može whatsapp da se podesi da prosija kad stigne poruka? Nexus 5X koristim ako nešto znači
Misliš LED?
Meni svetli normalno.

Elem, probao sam allo malo pre. Zanimljivo izgleda, zaživeti neće.
Sviđa mi se fora sa Gugl asistentom.

Status bar izgleda očajno u aplikaciji, baš mi se ne sviđa. Ostalo ok.

Kasno su se setili, i nisu integrisali sve to u jednu aplikaciju, što su svi drugi odavno uradili.

Primetio sam da Allo direktno pušta youtube klip iz apk,to jest navodno ne otvara youtube apk.( Makar ne u standardnom obliku kao na wa )

Probao sam i ja Allo.
Po meni je osuđeno na propast. Iako ću je lično koristiti, oni vrše segmentacuju funkcija različitim aplikacijama. U 2016. Kada svi objedinjuju sve, oni se prave pametni. Ili znaju nešto što mi ne znamo ili će im plan pasti u vodu pre nego što i zaživi. Ponavlja se Google wave, koji je bio savršen u nesavršenom trenutku.

Jel na PC Verziji Vibera od skora ubačena opcija da se za konverzaciju vide sa strane svi media fajlovi koji su razmenjeni, te ih je lako pretraživati? Nisam to pre primetio, mada ga i ne koristim često na PC-u.

Allo, probao, izbrisao. Allo app nema glavnu funkciju, pozive?! Duo app imaju za video (koja mi je do sada najbolja za video poziv), a Allo app je trebalo za audio pozive (i sa ove dve sam planirao da se rešim nekih app, ostavim samo ove dve)? Ok je app za kuckanje, ali to već imam sa gomilom app na koje sam navikao i koje koriste mnogi, nemam razloga da koistim Allo za sada, osim ako ne ubace audio pozive.

Duo će da dobije audio pozive. Allo je samo tekst.

+1 probao, video da nema ništa zanimljivo, obrisao.

M2 Note

Allo je dobar samo zbog asistenta. Ne znam da li će sa 7.1 androidom taj asistent moći da se aktivira sa početnog ekrana.. npr uspeo je na moju komandu da mi pusti pesmu iz poweramp apk ,totalno čudno

Poslednja izmena:
Vrh Dno