Ima nedovršenu implementaciju. Ne radi u svim klijentima i svim slučajevima. I nemaš pojma kad je aktivna. Više puta sam rekao. To je neprihvatljivo sa strane sigurnosti. Navodno je Android i iOS trenutno. Pozivi možda? Kapiraš?@Dark, ima li WA e2e enkripciju ili ne? Vise puta rekao si ne, a clanak gore navodi da WA zvanično tvrdi da ima i da ne može da saradjuje sa FBI/DOJ. U tekstu Njujork Tajmsa navodi se da je WA e2e enkripcija uvedena pre 2 god.
Ah! Da li onda WA moze da preda podatke sudu ili ne može, kao sto navode da ne mogu? Da li WA ima kljuceve ili ne?Moze se uvek napraviti paralela
Ah! Da li onda WA moze da preda podatke sudu ili ne može, kao sto navode da ne mogu? Da li WA ima kljuceve ili ne?
@Dark,ti si s ovim najviše upoznat, koliko mi se čini.
Jesu, ali su se izgleda predomislili.
http://arstechnica.com/tech-policy/...-forced-iphone-unlock-case-in-new-york-court/
Može da se registruje recimo na tablet i telefon, sa istim brojem, i da radi istovremeno na oba uređaja. Za dva telefona nisam siguran, al mislim da ne može.
Vidiš, nije tako. Sinoć sam malo čačkao, i situacija je sledeća: Viber mi je instaliran na telefonu, sa nekim brojem koji se i nalazi u tom istom telefonu. Ranije je postojala aplikacija Viber for tablet, ali sada je nema na Play store, već je jedna te ista aplikacija i za telefone i za tablete, ali sama aplikacija nekako razlikuje da li je instalirana na telefonu ili na tabletu. Instalirao sam aplikaciju na tablet, koji ima u sebi neku bezveze (data) karticu, nebitno. Pokrenem Viber i unesem broj - onaj koji mi je u telefonu. Na telefon mi stiže kod i piše da ga UNESEM U SVOJ TABLET. Unesem kod, i radi. Stižu notifikacije i na telefon i na tablet.Ja mislim da može, ali ne mogu da potvrdim. I ja imam na tabletu i telefonu, a nemam jos jedan telefon da probam. Ne vidim zasto ne bi moglo. Smartphone bez kartice je tablet. A moze i na vise tableta. Da imam drugi fon, ovako bih uradio: stavio bih ga u Airplane mode, ukljucio samo WiFi, uneo broj telefona sa prvog smartphone-a.
Zaboravio sam kada sam davno registrovao tablet (koji je WiFi only) da li mi je PIN stigao direkt na tablet (preko WiFi) ili na prvi smartfon kao SMS pa sam ga prekucao. Uglavnom, ista procedura.
Kad se drugi smartphone registruje na isti broj iskljuci se Airplane mode i to bi trebalo da radi.
Pažnja: ako nisam u pravu, Viber nalog ce biti deaktiviran sa prvog smartphone-a i sve poruke obrisane!
Kada admin ukloni nekog člana iz grupe pojavi se poruka da je admin uklonio tog i tog iz grupe, i to vide svi članovi. Kada se neki član sam ukloni, to ne vidi niko, čak ni admin. Jedino što se vidi je da se smanjio broj članova.Jedno pitanje u vezi viber chat-a. Koliko znam limit je 200 ucesnika. Ali u grupi u kojoj sam ja igrom slucaja admin, svaki dan se doda 5-6 ljudi, a broj ucesnika je uvek 196-197-198....znaci tu negde varira. A nijedan ucesnik se ne brise. Jel zna neko u cemu je fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari