Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Realno, kome trebaju gif sličice pored videa? [emoji60]

Ma gif bot je samo radi raje. Ovi ostali botovi su odlični.
Šteta što nemam sa kime to da koristim. XD

GIF oni imaju od početka. Ovde je da ga konvertuju sada u mp4 da ubrzaju performanse.

A inline-bots za search su najbolja stvar, koja nije samo za gif-ove.

Kao da je teško pročitati do kraja.
I ne bih rekao, nemam ništa protiv GIF podrške.

Moja supruga ima problem sa Viberom na njenom S5 mini, naime, posle instalacije i nakon unosa broja izbacuje gresku.

Probao sam da obrisem cache, ali nije pomoglo.

Takodje, probao sam da obrisem Viber folder, ni to nije pomoglo.

U sustini, ne radi mi se hard reset njenog telefona i ako bi moglo da se resi na bilo koji drugi nacin, bilo bi super.

Ono sto je simptomaticno je da je Viber radio sve dok nije promenila karticu, tj broj telefona, takodje, kada ukucam svoj broj telefona instalacija i registracija krece normalno.

Moja supruga ima problem sa Viberom na njenom S5 mini, naime, posle instalacije i nakon unosa broja izbacuje gresku.

Probao sam da obrisem cache, ali nije pomoglo.

Takodje, probao sam da obrisem Viber folder, ni to nije pomoglo.

U sustini, ne radi mi se hard reset njenog telefona i ako bi moglo da se resi na bilo koji drugi nacin, bilo bi super.

Ono sto je simptomaticno je da je Viber radio sve dok nije promenila karticu, tj broj telefona, takodje, kada ukucam svoj broj telefona instalacija i registracija krece normalno.

Bilo je vec rasprave o tome.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...iber-Skype-)&p=4464348&viewfull=1#post4464348

Sa jednom razlikom, kod cimera nije moguće preko bilo kog broja registrovati viber na njegovom telefonu, a ovde je problem samo u broju telefona. Mada u svakom slučaju nema ti pomoći jer ne postoji korisnički servis.

Drugari, samo da Vam javim, Viber korisnicki servis itekako postoji, resili su mi problem u roku od 2h od kad sam im poslao zahtev za pomoc preko viberovog oficijalnog web sajta.

Inace problem je bio u tome sto smo ubacili drugu karticu, sa drugim brojem, dok nam je bio aktivan stari viber nalog.

Hvala i Vama za pomoc.

Ispravili su na Viberu prikaz kontakata. Ubacili su sad opciju prikaza samo onih koji koriste Viber.

Ima li neka caka da saznam zasto mi Skype puca (samo app nestane zatvoribse kada je telefon zakljucan a skype radi u pozadini voice call) ima li neki system log ili sta vec da mi prikaze problem, uzrok???

U delu gde su kontakti, pa ispod profila i imena, stoji prikaz, Sve i Viber.

uploadfromtaptalk1452510170211.jpg

Još da izbace stikere i grupe i dodaju u okviru vibera wink aplikaciju :)
Slažem se samo za grupe - to mi deluje kao generalno smaračka opcija. Stikeri su OK, pošto ionako nisu ugrađeni u Viber. Slično važi i za Wink - što bi to ubacivali svima, kad (pretpostavljam) većini to nije potrebno, a svi kojima je potrebno, mogu lako da instaliraju taj dodatak.

Ne sad još i Wink. Ozbiljno neko koristi to?

A igrice i ostalo? Sve to neka odvoje, pa ko voli nek izvoli, da ostane samo chat

Jesu, ali preterano ih guraju, koliko se sećam, pola ekrana negde je reklama za neku *****ariju

Nešto se ne sećam preterano uočljivih reklama za igrice na Viberu. Čini mi se da sam ja ponekad (prilično retko) viđao samo one male banere za igre, ništa ozbiljnije i veće.

Izbrisao sam viber pa ne mogu da tvrdim, ali bilo je nešto plavo, pola gornjeg ekrana za igru u settings, ili negde već da ne grešim dušu, svakako, probao telegram zbog neke drugarice gde je sve to zabranjeno, tj mora vpn, sve osim telegrama i iskreno me oduševio, opcije za gifove i ostalo, miljama ispred i whatsapp koji mi je bio pojam lakoće, u odnosu na truta viber

Jel ima neka aplikacija za Android da može da se uplati kredit i zovu obični telefoni i šalju sms poruke?
Znači nešto kao Skype, ali da radi?

Uzmeš prepaid i uplatiš kredit.

Ring+ je najpovoljniji za Srbiju, plus dobiješ besplatno lokalni broj za fiksni telefon (011 npr.). A i Skype i Viber rade sasvim ok.

Moram da pohvalim Telegram, stk se tice brzine trenutno najbrzi app ovo se posbeno odnosi na one koji imaju stare telefone, zaista primetna razlika u odnosu na wa ili viber, jedino sto nema puno ljudi pa morate da molite ljude da instaliraju telegram, kada se sve uzme u obzir ja sam prijatno iznenadjen telegramom.

Vrh Dno