wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Da je Viber to ubacio, siguran sam da bi ti rekao: "Ovi samo trpaju neki bloat, kome trebaju GIF sličice u 21. veku?"
Da je Viber to ubacio, siguran sam da bi ti rekao: "Ovi samo trpaju neki bloat, kome trebaju GIF sličice u 21. veku?"
Moja supruga ima problem sa Viberom na njenom S5 mini, naime, posle instalacije i nakon unosa broja izbacuje gresku.
Probao sam da obrisem cache, ali nije pomoglo.
Takodje, probao sam da obrisem Viber folder, ni to nije pomoglo.
U sustini, ne radi mi se hard reset njenog telefona i ako bi moglo da se resi na bilo koji drugi nacin, bilo bi super.
Ono sto je simptomaticno je da je Viber radio sve dok nije promenila karticu, tj broj telefona, takodje, kada ukucam svoj broj telefona instalacija i registracija krece normalno.
Postoji preko Twittera i radi odlično - odgovaraju veoma brzo.nema ti pomoći jer ne postoji korisnički servis.
Ispravili su na Viberu prikaz kontakata. Ubacili su sad opciju prikaza samo onih koji koriste Viber.
Gde je ova opcija? Kako da se to podesi?Ispravili su na Viberu prikaz kontakata. Ubacili su sad opciju prikaza samo onih koji koriste Viber.
LogcatIma li neka caka da saznam zasto mi Skype puca (samo app nestane zatvoribse kada je telefon zakljucan a skype radi u pozadini voice call) ima li neki system log ili sta vec da mi prikaze problem, uzrok???
Slažem se samo za grupe - to mi deluje kao generalno smaračka opcija. Stikeri su OK, pošto ionako nisu ugrađeni u Viber. Slično važi i za Wink - što bi to ubacivali svima, kad (pretpostavljam) većini to nije potrebno, a svi kojima je potrebno, mogu lako da instaliraju taj dodatak.Još da izbace stikere i grupe i dodaju u okviru vibera wink aplikaciju![]()
Ring+ je najpovoljniji za Srbiju, plus dobiješ besplatno lokalni broj za fiksni telefon (011 npr.). A i Skype i Viber rade sasvim ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari