Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Код мене је wa радио одлично.. Без прекида.. Слао сам чак и слике, звук итд..
Могу чак и да вам сликам временске интервале порука..

Da li moze da se mutira grupa u viberu kao u watsappu?

Može, uđi u grupu i svajpuj sa desne strane, tu imaš opciju za mute.

Znam da imaju domaći stikeri za viber, vipsi čini mi se da se zovu ali evo pokušavam ih pronaći već sat vremena u marketu i bezuspješno, u čemu je fora pa ih ne prikazuje? Thankss :)

Tu sam i gledao i ne mogu naći još, uopšte nema vipsi nigdje :/

Skontao sam da je zbog toga što mi je viber na engleskom i da ne prikazuje naše stikere, kako ih pronaći u ovom slučaju

Poslednja izmena:
Nije bitno sto je na engleskom, ja sam ih imao u ponudi dok sam imao viber, iako je bio na engleskom..

Sredio sam, drug mi je poslao stiker pa sam klikom na njega otišao direktno na instalaciju ;)

Kakva kršina ovaj skajp to je neverovatno :(
Dok on sinhronizacije šta je pročitano na kompu i ko je online prođe par minuta :D

Isto je i u obratnom smeru računar/telefon...

Šta Microsoft uzme pod svoje to se raspada.

Poslednja izmena:
Ako na Windowsu njihovoj mobilnoj platformi ne briljira, kako na ovim ostalim da radi.

I ovde ide priča, koji su koristili WP i Android, da je bolje uradjen na robotiću.

Mene zaebava i TS i Skype a desi se da oba puknu kada stavim telefon na dock da da se puni...
Ako se vec pominje i WP jeste da je sve ocajnije na toj platformi ali mi bar tamo Skype nije pucao posle pola sata ili sat kada je telefon zakljucan a skype aktivan...
Sve sam pokusao, ama bas sve reinstall skypea, stariju verziju, promena wifi na mobile data i uvek posle nekog vremena, pukne skype samo nestane, isto to i sa TS.
Nit je ukljucen mod stednje to se izgleda desava zbog droida, nekako mu tu nesto smeta. Na WP nisam imao te probleme.

Skype svakako nije najbolji program za chat, ali je za razgovor (i video razgovor) daleko ispred svih drugih.

Edit: Ja tih problema sa pucanjem Skype-a nisam imao ništa češće nego sa bilo kojom drugom aplikacijom na androidu. Mogu da kažem da sam baš zadovoljan kako funkcioniše.

Poslednja izmena:
Pa ne kazem ja da je skype ocajan servis, naravno da je no1 sto se tice voip-a... Ja iznosim da je kod mene na droidu usled necega puca TS i Skype posle nekog vremena...
Ja cesto kazem da je razgovor preko skype kvalitetniji nego preko običnog poziva... Silk je mocan audio kodek :)

Da, sa normalnom net konekcijom, skype-to-skype kvalitet poziva je mnogo bolji u odnosu na "obične" pozive u fiksnoj ili mobilnoj mreži.

Edit: Imao sam ovih dana par poziva i preko WA i baš sam se prijantno iznenadio. Kvalitet razgovora je bio odličan.

Poslednja izmena:
Potvrđujem. Šetao sam dosta gradom i razgovarao putem whatsapp-a preko mtel kartice u roamingu, kašnjenje je minimalno, veoma sam zadovoljan kvalitetom razgovora.

Šta znači ova opcija na viberu kad zadržim prst na poruci? Pre je bilo copy, delete, forward, a sad delete for myself, delete for everyone.
Da li to znači da je moguće obrisati poruke koje ste poslali, koje je neko primio, a vi ne želite da ih zadrži? Jer to se javlja samo na mojim poslatim porukama, naravno.
d103655f29ff3a6c825e8c233a6dcf4f.jpg

Šta znači ova opcija na viberu kad zadržim prst na poruci? Pre je bilo copy, delete, forward, a sad delete for myself, delete for everyone.
Da li to znači da je moguće obrisati poruke koje ste poslali, koje je neko primio, a vi ne želite da ih zadrži? Jer to se javlja samo na mojim poslatim porukama, naravno.
d103655f29ff3a6c825e8c233a6dcf4f.jpg

To znači da ono što si napisao će se obrisati i tebi i onom kome pišeš.Dobro je ako greškom pošalješ nešto nekom a nisi hteo.

Pretpostavio sam da je to. Ima li vremenskog ograničenja kad je brisanje moguće ili može uvek?

Koja je fora ovo da imam kao dva Vajbera?

06 - 01 - 2016- 002.jpg

Nemaš dva vajbera već dve prečice, mislim da je ovo drugo ako imaš staru verziju operativnog sistema tipa windows xp

Nemaš dva vajbera već dve prečice, mislim da je ovo drugo ako imaš staru verziju operativnog sistema tipa windows xp

Znam da nemam dva Vajbera,zato sam i rekao "kao". Hvala u svakom slučaju.

Vrh Dno